• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Selam hanımlar bu günün menüsünü vereyim.
Sabah.
2 bardak çay
Sucuklu yunırta , peynir, az birşey vişne reçeli
2 dilim çavdar ekmeği.
4 kupa form çay
Öğlen.
2 dilim karpuz ve peynir ekmeksiz.
16.00 gibi
2 tane yaprak sarma.
2 bardak çay.
Gün içinde 7300 adım koşturmalı.
60 dk.tempolu yürüme.
İşlerim çok yoğundu gün boyu konserve ile uğraştım. Yürüyüşü sabah erken saatte yaptım.
Şimdiye kalsa yürüyemezdeim.
Konserve işi de yeni bitti.
Biberlerim kaldı oda yarın inşallah çom aşırı yoruldum. 65 kg domatesi ; menemen, sos, ve yemeklik olarak hazırladık. Bizde bittik eşimle beraber.
İyi akşamlar.
Eline saglik kisin afiyetle yersiniz insallah :KK36: :KK36:

Anladım canım sağıl

Canım iyiyim sağol, tatilde aldıklarımı vermeye çalışıyorum 🥰

İndirim istemek mantıklı olacak, çok yüksek sayılmaz bizim okul, devlete versemde 5binin altında olmaz kayıt , ingilizce için özel ders aldırmam lazım aynı paraya gelebilir , yinede kafam çok net değil doğrusu
Yok ki sen de verecek gram :p

Valla çok güveniyorum yerle bir edersiniz Ama sizde beni ezebilirsiniz😂 Kaç gündür yemiyorum valla tüm suç vücudun sürekli şişiyor:ıslık:
Canım biz aynı takımdayız kg alma yeter streslisin ona bağlıyorum ben birazda su yeterli gelmiyor bence sana

Haklısın canım, hele senin durumun dediğin gibi , nasıl önlem alacaksın çok zor. Bizde de çocuklar zoom dan hiç hoşlanmıyor, okul istiyorlar, bakalım nolucak. Dün okula gittim, tüm öğretmenler okulda , genel bir telaş havası vardı. Telafi kitabı çıkarmışlar onu aldım. Bizim okulda öğretmenler okuldan online yapıyorlar, tahtada anlatıyorlar dersi, valla eğitim ne kadar olacaksa o kadar olucak 😕 herkes keyifsiz

Canım kolay gelsin 😘
Bizim öğretmen de okulda tahtada anlatacakmis canım, belki daha verimli olur. Geçen yıl sadece ekran karşısında konuşarak geçiyordu. Artık derdimiz eğitim değil sağlık oldu. İnşallah biter şu virüs, her şey normale döner.

Selam hanımlar bu günün menüsünü vereyim.
Sabah.
2 bardak çay
Sucuklu yunırta , peynir, az birşey vişne reçeli
2 dilim çavdar ekmeği.
4 kupa form çay
Öğlen.
2 dilim karpuz ve peynir ekmeksiz.
16.00 gibi
2 tane yaprak sarma.
2 bardak çay.
Gün içinde 7300 adım koşturmalı.
60 dk.tempolu yürüme.
İşlerim çok yoğundu gün boyu konserve ile uğraştım. Yürüyüşü sabah erken saatte yaptım.
Şimdiye kalsa yürüyemezdeim.
Konserve işi de yeni bitti.
Biberlerim kaldı oda yarın inşallah çom aşırı yoruldum. 65 kg domatesi ; menemen, sos, ve yemeklik olarak hazırladık. Bizde bittik eşimle beraber.
İyi akşamlar.
O sucuk olmamış 😟😟😟akşamda hiç protein almamışsın menü hiç olmamış 😞😞😞

Menümü şuraya bırakayım
Sabah :
2 yumurta
Domates
Salatalık
Peynir
Zeytin ezmesi
2 dilim ekmek
2 yudum çay
Öğlen :
Yeşil mercimekli bulgur pilavı
Yoğurt
Akşam
1 kase kabak biber patates kızartması yoğurtlu
2 saat temizlik
N Nidsalii Felicio Felicio
Fazla su içemedim 7 saat dersim vardı Bugün

Menümü şuraya bırakayım
Sabah :
2 yumurta
Domates
Salatalık
Peynir
Zeytin ezmesi
2 dilim ekmek
2 yudum çay
Öğlen :
Yeşil mercimekli bulgur pilavı
Yoğurt
Akşam
1 kase kabak biber patates kızartması yoğurtlu
2 saat temizlik
N Nidsalii Felicio Felicio
Fazla su içemedim 7 saat dersim vardı Bugün
Kızartmaya kadar mükemmeldi kızartma yerine fırında az yağla baharatla pişirebilirsin canım ve yanına 3 te köfte türü birşey yeseydin mükemmel bir diyet menüsü olurdu 😘 en az 2,5 -3 lt su içmek gerekiyor 😘

Kızartmaya kadar mükemmeldi kızartma yerine fırında az yağla baharatla pişirebilirsin canım ve yanına 3 te köfte türü birşey yeseydin mükemmel bir diyet menüsü olurdu 😘
Bugün yemeğe hiç dokunamadım canım Çok dersim vardı doğru diyorsun annem ne yaptıysa yedim 😕 yarın inşallah düzgün bişeyler yerim

Bugün yemeğe hiç dokunamadım canım Çok dersim vardı doğru diyorsun annem ne yaptıysa yedim 😕 yarın inşallah düzgün bişeyler yerim
Estağfurullah canım menün normalde oldukça iyi ben daha hızlı kilo vermeniz için olumlu anlamda yazıyorum aslında amacım eleştirmek değil katkı sağlamaya çalışıyorum umarım bol eksilerin olsun 😘

Ay ne güzel olur 3 ayda. :KK45: Ağzından bal damlıyor. :)

1300 gr yağ almış olamazsın. Ama aşureleri artık yavaş yavaş kesmek lazım. :)

Son bir ayda iki katına çıktı valla vakalar. Dün doktorum telefonda konuşuyordu, bizim mahalle için "İkinciyi geçiriyorlar," diyordu. Çok fena. İçinizde geçiren oldu mu bilmiyorum ama nefes darlığı yaparsa bambaşka psikolojilere sokuyor. Umarım sağlıklı kalırız, biz de, sevdiklerimiz de...

Üniversite öğretmeni misin?

Bu arada herkese günaydın. :KK54:
Evet canım universitedeyim.

Cumaya kadar iner şişler 😍
önlemimi aldım 😁😁😁
Yok bayadır evdeyim virüsten dolayı iptal oldu stajlar çalışıyodum ondanda çıktım😂 pazar günü sınavda sonra iyice Bi kafam rahat olacak en azından tekrar dersler başlayana kadar😇 kendimi küçük görmekten hiç düşünmemiştim böyle bişi yoksa hepiniz bana taş çıkarırsınız😎
sen balsin😘kilo vererek hepimize örneksin🥰
Valla çok güveniyorum yerle bir edersiniz Ama sizde beni ezebilirsiniz😂 Kaç gündür yemiyorum valla tüm suç vücudun sürekli şişiyor:ıslık:
Bu hafta eksi gelirsin canım😉
Direnmeyi bırakır vucudun artık 😘

Ya benim arkadaş grubu benden 10 yaş küçük den başlıyor 10-12 yaş büyüğe kadar gidiyor 😁😁o yüzden kimseye abla da diyemiyorum....abla da dedirtmiyorum🤭🤭🤭🤭
Ben okuldaki en kucuklerden biriyim birçoğunun emekliliği geldi gelecek gerçi okul arkadaşlarını kastetmemissindir sen 🤣🤣🤣

Ben okuldaki en kucuklerden biriyim birçoğunun emekliliği geldi gelecek gerçi okul arkadaşlarını kastetmemissindir sen 🤣🤣🤣
İlk atandığım okulda en küçük bendim😁😁
13.yilim şimdi ki okulda en büyüklerden biriyim🤣🤣🤣
Kadro genç sirkülasyon çok.
Doğu görevini yapan geliyor.
3 yılı dolan kaçıyor 😁😁😁
Aslında okulu kasdettim 😁😁😁
İki okulda da arkadaşlarım var🤣🤣🤣🤣

Back
X