Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah maşallah büyüklermiş tabi küçüğü büyüğe emanet edip çıkıyorsun o da güzel
Kaç yaşındasın??? Baya meraklandım![]()
Ahşap bizim evin arkasındaki kayalık park biz kayserideyiz![]()
Fiziğin rumuzunun hakkını veriyormuş. :)
O merdivenler ahşap mı? Ne güzel yermiş, nereler buralar?
Aslında beni üzen dikkat ettiğim.halde gitmeyen kilolar , 10 ağustostan beri iki kilo az değil mi , makarna pirinç şehriye patates ve tatlılar yoktu, yersemde kuru kayısı bitter hurma yedim ara öğünlerde, doğum kilosu diyemi inatçı çıktı anlamiyorum ki
Ben de hiç sevmem, mümkün olsa bıçakla kesip alın diyecem o derece yani.Ben basen sevmiyorum ya vücudun bütün çekiciliğini alıp götürüyor kendili bildim bileli var
tesekkurler canim ☺☺☺☺Harikasın canım tebrikler![]()
beden ölçülerini de mi alıyoruz aslında çok mantıklıCanım bu sabah hatırlayıp ölçmüştüm
Fark şu şekilde;
Ölçüler
17.08.20 60,4 kg Göğüs :88 Kollar:27 Bel:71 Alt Karın:97 Basen:101 Bacak:56 Boyun: 31
yağ oranı %30
05.09.20 57,6 kg Göğüs:88 Kollar:26 Bel:69 Alt Karın:91 Basen:98 Bacak:54 Boyun:30
yağ oranı: %29
tebrikler kızlar aynen devam edelimİyi akşamlar arkadaşlar ❤❤❤
son 2 gün kaldı Cuma ve Cumartesi
challenge kıyasıya rekabetle sürüyor, listede çok değişiklikler olduğunu görüyorum ❤❤❤ 3 kişi şimdiden beni sollamış
Geçen haftaya kıyasla daha fazla efor sarfeden arkadaşlarımı tebrik ederimharikasınız
vücudunuza olumlu katkıları en büyük ödülümüz
Perşembe dahil listenin güncel durumu puan sıralamasına göre aşağıdadır
Üst sırada olanı geçmeye alt sırada olanla arayı açmaya bakıyoruz 2 gün daha aynı modda devam ediyoruz
Lili 38 1752p
Diyette 1525p
Felicio 1275p
sudem34 1224p
PAPATYAM 1054p
Orjinalisim 955p
F Faunaaa 950p
missadangel 920p
Tesnim1903 803p
Yazagelen 580p
sonngulen 485p (hasta oldu)
regl mi olcan canım olur öyle takılma diyete devamKizlar günaydın,
Geçen cuma:66,2
Bu cuma:66,2
Sabitim maalesef. ( Haftasonu teyzeme geçtim, yolculuktan mi bilmiyorum bir ara 68 kusuru gördüm. Artıdan sabit aslında)
ben de ölçeyim bari kendimi kalça 200 vardır benimBel 81
Göbek 98
Kalça 109
Basen sağ 66 sol 66
Bacak sağ 57 sol 57
maşallah canım az kaldı 80 den kurtulmaya tebriklerGünaydın Hanımlar tartı bildirimi vardı
Önceki kilo:82.1
Bugün:80.8
tebriklerGeçen cuma : 71.6
Bu cuma: 70.7
Fark: 0,9
![]()
süpersinn
bravoGünaydın kilo bildirimi
Cuma 78
Bugün 77.5
_500
bence iyi bir sonuç üzülmeGeçen hafta 68.2
Bu hafta 67.5
Fark -700 gr
Yüzde 1.03
Memnun değilim sonuçtan daha fazla istiyordum
Yolda yürürken kahkaha attım yaa rezillikSuyu kahve makinasına kahveyi fincana koyup sonrada pissin diye bekleyen ben![]()
maşallahKilo bildirimi
Geçen cuma kilom : 73,9 kg
Bu cuma kilom : 72,5 kg
Fark : 1.4 kg
Sanırım Bu hafta güzel gittim, bu sabah iyi çıktım bende inanamıyorum Eki Görüntüle 2685052 ☺,
![]()
Geçen cuma kilom: 94
Bu cuma kilom: 91,6
Fark: 2,4
Yüzdesel fark: %2,55
bence gayet iyi
teşekkürler tamamGuzel eksi tebrik ederim canım
Evet canim haftaya doluyor deneme suresi haftaya listedesin![]()
eksidesin ya o da birşeydir üzülme canımSelam kızlar
Geçen hafta 69.5
Bugün 69.4
neden üzülüyorsun bence iyi tebriklerSelam hanımlar. Geçen hafta 87 idim. Maalesef
Bu hafta 86.4.![]()
Tebrikler canim![]()
Tebrikler canim![]()
olsun vermişssin ya haftaya ulaşırsınGeçen cuma:66.1
Bu cuma:65.8
Fark:-300
Yüzde: 0.4
Hedefime ulaşamadım![]()
boyunu bilmiyorum kaptanım ama bence zayıfsın baya almamışsın yaCok fazla kilo vermedim bu hafta hedefimde tutmadi
Gecen hafta 55.8
Bu hafta 55.7
Fark 100 gram :))
süperGecen cuma :77.7
Bu cuma : 76.7
Fark: -1 kg
teşekkürlerSüper tebrikler canım![]()
bencede haketmişsinbugun cok mutluyum gecmis 73.9
pazaresi 74.1
cuma 73.0
kayip 900 gr
cok korkuyrdumpizzayi hak ettim
bencede iyi tebriklerEvet sıra geldi bildirime
Geçen hafta 73.9
Bugun 73.6
Fark -300
700 gram hedefime ulaşamadım ama ben kendimi biliyorum.Fazla stres oldum rüyamda bile hep listeyi kilo bildirimi ile uğraştım.
Bu arada kızlar 4 Ağustos 77.3 da if e başlamıştım
Bugün tam bir ay oldu 73.6
Yani 1 ay if ile 3.700 vermişim.
Bence fena değil.
süpersin canım87 ile başladım
Sabah tartıldım
85.9
Fark 1.1 kilo
teşekkürlÇok güzel eksi tebrik ederim![]()
1.58 im canim kisayim azicikboyunu bilmiyorum kaptanım ama bence zayıfsın baya almamışsın ya![]()
Boy tamda 1.60, aslında çok açlık hissetmiyorum ama.minimum karbonhidrat ve şeker almaya dikkat ediyorum, sabah tam tahıllı iki dilim ekmek peynir haşlanmış yumurta acılı salça beni güzel doyuruyor, öğlen bir tabak yemek sadece ne varsa, akşam da öyle aralarda hurma kayısı bitter, spor yapamıyorum ah bir yapabilsemBoyun kaç bilmiyorum ama 160'ın altında değilse kilon ideale gelmiş artık, daha yavaş gider. Eğer uzun süre düşük kalorili rejim yaptıysan vücut bazal metabolizma hızını düşürmüş de olabilir. Alman gereken kaloriyi ve aldığın kalorileri elinden geldiğince kesin hesapla. 7000 kalori 1 kg yağ demek, hepimiz biliyoruzdur bunu artık. :)
Bu arada 10 Ağustos'tan beri 2 kilo da günde 700 kcal kesintiye denk geliyor. Hiç az değil yani kilona göre, hatta fazla bile denebilir. Kilo hesabına değil de yüzde hesabına bakmamız lazım. 80 kiloda verilen 2 kiloyla 60 kiloda verilen 2 kilo bir değil.