Zordu gerçekten Ama en azından Şu anlık stresim kalmadı bi süre rahat olacağımCanım nasıl geçti sınavın? Bitti stres diyelim mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zordu gerçekten Ama en azından Şu anlık stresim kalmadı bi süre rahat olacağımCanım nasıl geçti sınavın? Bitti stres diyelim mi?
Kahvaltı 9 00
Öğlen yoğurt içine 3 kaşık yulaf
Akşam 17 00
2 fincan türk kahvesi
Suyumu içiyorum
Zipzip-
Hayırlısı olsun kaptanım 55 lere gelmişsin kilolarda ben kaçırmışımCok bos biraktim
Yine guzel soru isaretlemissin gercekten![]()
Boncuğum sınavdan sınava koşuyorsun.
Kpsszedeler unutun artık geçti bitti gittiCok bos biraktim
Yine guzel soru isaretlemissin gercekten![]()
Bitirdim artıkBoncuğum sınavdan sınava koşuyorsun.
Haftaya da girecek misin?
Sana da geçmiş olsun![]()

Aynen canımDimi anne aşuresi bir başka oluyor..![]()
Hee o zaman sıkma canını calismamissinki kuzenim bir senedir hazırlanıyor o bile kötü geçti diyor:)Sagol canim kpss ye girdim calismadan girince zor geldi
Sinav başvurusuna kadar girmeyi dusunmuyordum sonra baktim gireyim dedim girmesem daha iyiydi :))
Oy masallah Allah bağışlasın canım benim daha bir tane var 23 aylık Ekim'de 2 yaşına girecek :)Bebiş 2 aylik kızım 4 yaşında:)
Afiyet olsun canim güzel menü ama akşam birşey yememissin sanırımKahvaltı 9 00
Öğlen yoğurt içine 3 kaşık yulaf
Akşam 17 00
2 fincan türk kahvesi
Suyumu içiyorum
Zipzip-
Afiyet olsun menü hafif sporda gayet güzel hafta sonu nasıl basariyosnz bu şekilde yemeyi06.09.2020
09.00 İki bardak siyah çay
Kahvaltı 11.35
Bir buçuk haşlanmış yumurta, domates, salatalık, yeşillik, çiğ fındık, çiğ badem, çay
13.30 Sade Türk kahvesi
16.30 Bir kase yoğurt, haşlanmış et, domates, soğan salatası, yarım dilim tb ekmek
19.55 İki kupa limonlu yeşil çay
İki litre su
Eki Görüntüle 2686304
Spor puanım 155.82
@Felicio
Zipzip-
N Nidsalii
Pes etme
Zeynolin44
Tesnim1903
Yazagelen S Sguat girls
selensu82 Cumartesi sporları yok sanırım gözden kaçırmış olabilirim diye soruyorum
![]()
Akşam yemeği dolu dolu idi canimAfiyet olsun canim güzel menü ama akşam birşey yememissin sanırım
Afiyet olsun menü hafif sporda gayet güzel hafta sonu nasıl basariyosnz bu şekilde yemeyi
Şimdi yazıyorum dün ile bugunu
Sporu bırakmam Allahın izniyle canimLilim herşeyi bırakta sporu bırakma canısı![]()
Ekmekle yemediysen et tavuk köfteden zarar gelmez afiyet olsunBugün menü yazmasaydım daha iyiydi
Sabah
Domates
Peynir
2 yumurta
Zeytin ezmesi
2 dilim ekmek
öğle ve akşam birleşti çünkü mangala gittik Allah ne verdiyse yedim et tavuk köfte ama bir saat yürüdüm içim açıldı .
Sağol canım cok yorgunumÇok geçmiş olsunçok yoruldun bu ara
![]()
Sağol canimCok gecmis olsun canim Rabbim iyiliğini versin canim sende cok yoruldun![]()
Sağol canımÇok geçmiş olsun canım
Sağol canimyaaa olabilir tarlada usutuyorum soğuk soğuk vuruyoÇok geçmiş olsun. İnşallah çabuk toparlarım belde çok fena oluyor yaa. Rüzgarı yedin acaba terli terli belkide