• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sagol canim kpss ye girdim calismadan girince zor geldi
Sinav başvurusuna kadar girmeyi dusunmuyordum sonra baktim gireyim dedim girmesem daha iyiydi :))
Hee o zaman sıkma canını calismamissinki kuzenim bir senedir hazırlanıyor o bile kötü geçti diyor:)

Kahvaltı 9 00
Öğlen yoğurt içine 3 kaşık yulaf
Akşam 17 00
2 fincan türk kahvesi
Suyumu içiyorum
Zipzip- Zipzip-
Afiyet olsun canim güzel menü ama akşam birşey yememissin sanırım
06.09.2020
09.00 İki bardak siyah çay
Kahvaltı 11.35
Bir buçuk haşlanmış yumurta, domates, salatalık, yeşillik, çiğ fındık, çiğ badem, çay

13.30 Sade Türk kahvesi

16.30 Bir kase yoğurt, haşlanmış et, domates, soğan salatası, yarım dilim tb ekmek
19.55 İki kupa limonlu yeşil çay
İki litre su
Eki Görüntüle 2686304
Spor puanım 155.82
@Felicio
Zipzip- Zipzip-
N Nidsalii
Afiyet olsun menü hafif sporda gayet güzel hafta sonu nasıl basariyosnz bu şekilde yemeyi
Pes etme Pes etme Zeynolin44 Zeynolin44 Tesnim1903 Tesnim1903 Yazagelen Yazagelen S Sguat girls selensu82 selensu82 Cumartesi sporları yok sanırım gözden kaçırmış olabilirim diye soruyorum:110:

Şimdi yazıyorum dün ile bugunu

Bugün menü yazmasaydım daha iyiydi 😢
Sabah
Domates
Peynir
2 yumurta
Zeytin ezmesi
2 dilim ekmek
öğle ve akşam birleşti çünkü mangala gittik Allah ne verdiyse yedim et tavuk köfte ama bir saat yürüdüm içim açıldı .
Ekmekle yemediysen et tavuk köfteden zarar gelmez afiyet olsun

Çok geçmiş olsun 💐💐💐 çok yoruldun bu ara 😔😔😔
Sağol canım cok yorgunum😞
Cok gecmis olsun canim Rabbim iyiliğini versin canim sende cok yoruldun 😔
Sağol canim🙏
Çok geçmiş olsun canım
Sağol canım🙏
Çok geçmiş olsun. İnşallah çabuk toparlarım belde çok fena oluyor yaa. Rüzgarı yedin acaba terli terli belkide
Sağol canimyaaa olabilir tarlada usutuyorum soğuk soğuk vuruyo🙏

Back
X