Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah garip kulunu nasil sevindirir bilirsin kuzumBenim tartı manyaklaştı eliptik sonrası tartıldım 1 bardak su içtiğim halde 58,400 geldi
Bir eliptikte 1 kilo vay anasını![]()
Günaydın olsun sonucta artı değilsinKizlar günaydın,
Cuma 66,2 kg
Pazartesi 66,1 kg
Fark: 100 Gr.
GünaydınnnnGunaydin kizlar![]()
![]()
Kesin senin tartı bozuktur belki de hata veriyordur ben öyle olduğunda inip inip çıkıyorum tekrardanBenim bugün kilom saçma sapan çıktıinceliyorum sma tartı 59,500
Şaşkınım , ama önemli değil elbet gider
Ağır spor yapmamdan kaynaklı da olabilir , tartıda bozulmuş olabilir , dün oğlumu aç karnına tarttığımda 34 geldi, daha önce ve daha kiloluyken tok 33,400 geliyordu
Takılmıyoruz böyle fani şeylere , hemen eliptiğime koşuyorumElhan canım beklerim seni de, çarşaf kurumuştur artık
@Felicio canım yürüyüş challenge yaparsanız ben eliptik puanımla katılırım![]()
Günaydın hadi inşallah güzel bir ay olurgünaydınnnnnnnnnnn
bugün regl bitti.. annemle akşam yürüyüşe başlyıoruz
evde ipsiz atlama ve sağlıklı beslenme
1 ayım var... çok verimli geçirmem lazım![]()
GünaydınGünaydın canım ❤ eliptikin tozunu attiralim bugün. Tartıya takilmiyoruz kafasına göre takılsın 25' inde bizi mahcup etmesin.
98 gün sonra benim vücut menopozdan sıkıldı geri çıktı.Dün işaret verdi bugün şaşırttı
Kafasına göre takılan biri daha ... Reglliyim bugün
Bugünkü bildirimim
62.9
Zipzip-
GünaydınGünaydın ☀ ☀☀☀
+300 geldim
Cuma 57,8
p.tesi 58,1
günaydınGünaydın @Eliff Eylull bugün nasılsın?
günaydın inşallah öyle olur dün akşam benim için çok kötü idi azcık kocamla atıştım daaaGünaydın kızlar güzel sorunsuz stressiz bir hafta diliyorum herkese![]()
GunaydinnnnGünaydın herkese. Hayırlı haftalar ❤
günaydın sana daaaGünaydın kızlar![]()
fark harika papatyamKilo bildirimim
Cuma :72,5
Pazartesi : 72,1
Fark : 400 gr
Boşver canısı hazır bişi yemek istemem elbet o beni bulurCanım hazır aşureler oluyor hani hazır pudingler gibi. Cuma ödülü olarak kendine hazırlayabilirsin
Sadece cuma yaptım cnm@Hedef 55 kilo @Zeynolin44 @Tesnim1989Yazagelen @Sguat girls
selensu82 Cumartesi sporları yok sanırım gözden kaçırmış olabilirim diye soruyorum
![]()
Guzel düşünmüşsün eline saglik canimHerkese iyi akşamlarrrBütün enerjimi toplayarak geldim ve yepyenii bir hedef haftasına spor haftasına başlıyoruz
Artık yeni kurallar ve sporlarla başlayarak kendimizi en güzel fit hallerimize ulaştıracağız
En önemli kuralımız ile başlıyorum listede olan herkesten artık günlük spor için 100 puan görmek istiyorum
Her hafta beklenen bu puanlar artacaktır
Ve her gün günün sporu olacaktır hiç erinmeden günlük Her seviye için bir spor belirleyip paylaşacağım ve Bu günlük sporların puanları 8-10 puan olup zorluğuna göre artacaktır günlük sporlar 10-15 dk olabilir daha az da olabilir Ama 100 puanlık düşünüyorum
listede ki kişi sayısında artış bekliyoruz herkesin aktif katılımı artık önemli 100 puan sınırını unutmuyoruz yapmayanlara cezalar olacaktır kaptanımla birlikte
ayrıca menü takipleride yapılacaktır artık üç hafta sonunda ki hedeflere sıfır kaçamaksız ful sporla ulaşmak lazım bunlara uyuduktan sonra üç hafta sonunda ki sonuçlar büyük memnuniyetler göreceğiz eminim ayrıca incelme hedefleride koyabilirsiniz incelmelerde şaşırtıcı oluyor
herkesten onay bekliyorum artık tam takip peşinizdeyim kurtuluş yok
menü ve listede aktif olanları etiketleyeceğim Ama herkesi bekliyorum
@PAPATYAM @sudem34asysss @Orjinalisim F Faunaaa
Yazagelen @Zeynolin44
Puffer @snglmlk
Gulumse24 @safsular @Felicio @leydii18 @Kmsl Hnd @birmuhendisanne @Yarenzzzz @Tesnim1989 @Bonus
Lili 38 @Yazan kalem @missadangel
Zipzip- @sportie
selensu82 @Hedef 55 kilo @yet07
Elhan
Günaydın canim eksi ile baslaman guzel ❤Kizlar günaydın,
Cuma 66,2 kg
Pazartesi 66,1 kg
Fark: 100 Gr.
gunaydin canım ❤günaydınnnnnnnnnnn
bugün regl bitti.. annemle akşam yürüyüşe başlyıoruz
evde ipsiz atlama ve sağlıklı beslenme
1 ayım var... çok verimli geçirmem lazım![]()
Günaydın canim ❤ sporun etkiside olabilir cumaya kadar eksileri goreceksinGünaydın ☀ ☀☀☀
+300 geldim
Cuma 57,8
p.tesi 58,1
gunaydin canim ❤Günaydın kızlar güzel sorunsuz stressiz bir hafta diliyorum herkese![]()
gunaydin canım ❤Günaydın herkese. Hayırlı haftalar ❤
gunaydin❤Günaydın kızlar![]()
eksin cok guzel tebrik ederimKilo bildirimim
Cuma :72,5
Pazartesi : 72,1
Fark : 400 gr
guzel eksi ablacim
gunaydin canım guzel eksi ❤Günaydın Hanımlar
Önceki kilo 80.8
Şimdiki kilo:80.5
Gunaydin canım ❤Günaydınnnnnnnnnnn
Gunaydin canim reglin etkisidirGünaydın kızlar
Cuma adet oldum sandım ama devam etmedi, bu gece beni uyutmadi ağrı bugün başladı.
Cuma :70.7
Bugün: 71.1
Adettendir diyorum yoluma devam ediyorum![]()
cuma bildirim de yapmamistin canim az cok koruyorsun kilonu guzelZipzip- günaydın patronum
55.2 de takılıyım bn
Verirsin canim cumaya kadar uzulmeCumadan bugüne artı 600gr![]()
Evdeki huzursuzluk cok kötüdür yaa inşaallah gecicidir düzelirsiniz hemencecik bugunGünaydın olsun sonucta artı değilsin
Günaydınnnn
Kesin senin tartı bozuktur belki de hata veriyordur ben öyle olduğunda inip inip çıkıyorum tekrardan
Günaydın hadi inşallah güzel bir ay olur
Günaydın
Günaydınneden acaba???
günaydın
günaydın inşallah öyle olur dün akşam benim için çok kötü idi azcık kocamla atıştım daaa
Gunaydinnnn
günaydın sana daaa
fark harika papatyam
Herkese iyi akşamlarrrBütün enerjimi toplayarak geldim ve yepyenii bir hedef haftasına spor haftasına başlıyoruz
Artık yeni kurallar ve sporlarla başlayarak kendimizi en güzel fit hallerimize ulaştıracağız
En önemli kuralımız ile başlıyorum listede olan herkesten artık günlük spor için 100 puan görmek istiyorum
Her hafta beklenen bu puanlar artacaktır
Ve her gün günün sporu olacaktır hiç erinmeden günlük Her seviye için bir spor belirleyip paylaşacağım ve Bu günlük sporların puanları 8-10 puan olup zorluğuna göre artacaktır günlük sporlar 10-15 dk olabilir daha az da olabilir Ama 100 puanlık düşünüyorum
listede ki kişi sayısında artış bekliyoruz herkesin aktif katılımı artık önemli 100 puan sınırını unutmuyoruz yapmayanlara cezalar olacaktır kaptanımla birlikte
ayrıca menü takipleride yapılacaktır artık üç hafta sonunda ki hedeflere sıfır kaçamaksız ful sporla ulaşmak lazım bunlara uyuduktan sonra üç hafta sonunda ki sonuçlar büyük memnuniyetler göreceğiz eminim ayrıca incelme hedefleride koyabilirsiniz incelmelerde şaşırtıcı oluyor
herkesten onay bekliyorum artık tam takip peşinizdeyim kurtuluş yok
menü ve listede aktif olanları etiketleyeceğim Ama herkesi bekliyorum
Yazagelen @Zeynolin44
Puffer @snglmlk
Gulumse24 @safsular @Felicio @leydii18 @Kmsl Hnd @birmuhendisanne @Yarenzzzz @Tesnim1989 @Bonus
Lili 38 @Yazan kalem @missadangel
Zipzip- @sportie
selensu82 @Hedef 55 kilo @yet07
Elhan
Vee gelelim benim muhteşem 1. Grup arkadaşlarımakarşımızda ki güçlü rakiplere karşı en güzel sonuçlarımızla yeneceğimize eminim zaten işleri Bi hayli zor
herkesten tam motivasyon bekliyorum
karar verdim grup içerisinde spor sınırı 150 olsun kilo vermeyi hızlandıralım ayrıca Her hafta hedef eksileri belirleyelim ve menüler eksiksiz takip
Yazagelen @snglmlk
Gulumse24 @safsular menüler ve sporlar harika bu hafta daha güzelleri göreceğimize eminim
@Zeynolin44 bu hafta biraz daha sıkı tutsak harika olur abla
Puffer biraz daha aktif olarak daha çok destek sağlayabiliriz ben çok göremiyorum sanki
@sportie sahalara muhteşem Bir dönüş olacak
Haydi süper Bir hafta olsun
Ayrıca yok öyle @FelicioLili 38 var çok seviyoruz nasıl yeneceğiz falan bende çok seviyorum o ayrı konu Ama onlar kiloları verirken biz izleyemeyiz
![]()
Böyle yazınca Bi içim rahat etmedi herkesin aktif katılımı olsun sizlerin daha güzel sonuçlar alması için böyle yapalım dedim fikirleriniz çok önemli noluyor böyle nidsalii yapmam etmem diyen olabilir toplu başka bişiler yapabiliriz![]()
Dün akşam benim ufak kıza dedim ki 2-3 ay sonra senin kilondanyım. Senin kotlarını giyeceğim.
Tabii tabii diyorkaç kilo oldunki dedi 72 diyince okadar verdinmi anne
Sakın pantolonlarımı giyme!!! izin vermiyorum diyor![]()
Guzel eksi canim tebrik ederimCuma 67.5
Bugün 67.3
Aslında dün 67.1 gelmiştim ama hayırlısı bakalım fark -200
Ama menü yazmak bir zorunluluk olmalı, kesinlikle katılıyorum. Bunu takip etmek, yazmayanlara duruma göre ceza vermek lazım. Mesela ben haftasonu buraya giremeyeceğim ve menü yazmayacağım diye biraz kaçırdım. Bence böyle zamanlarda geriye dönük menü de yazabiliriz.

Gunaydin canım ❤Gunaydinnnnnn hayırlı sabahlarrrrrrrrrr bol eksiler![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tarti farkida olabilir cuma gunu gercek kilonu öğreneceğizHerkese günaydın.
Açıkcası ben pazartesi tartıldığımızı unutmuşum. Uyanınca hatırladım. Haftasonunu da çok iştahlı bir arkadaşımın yanında geçirdim ve kaçamaklarım oldu. Önce sonucu yazayım en iyisi.
Cuma = 91.8
Bugün= 93
Tuzlu çok yedik, bir kısmı tuzdandır diye umuyorum. Bir de hala arkadaşın evindeyim, kendi tartımla değil onunkiyle tartıldım. Ne kadar sağlıklı bir sonuç emin değilim. Ama cuma takıma eksi getirmeyeceğim, elimden geldiğince iyi bir yüzdeyle katkıda bulunacağım. Panik yok.
Bir de sorum var. 3 ip 1 puan olunca ip atlamak çok çekici görünüyor gözüme. :) Ama şu an biraz ağırım, malum. Bu kilolarda ya da bunlara yakın ip atlayan, atlayan tanıdığı olan oldu mu? Deneyimli arkadaşlar kaçta başlasam uygun olacağını düşünürler? Bir de bu ipleri nereden alıyoruz?
Kacamak yapmaya erken baslamişsin ilk zamanlar çok güzel kilo verirsin bence bu zamanların kiymetini bil sonra Gr larla yarisacaksin bu kiloda ip atlamak olmaz bileklere yük biner sağlıklı olmaz senin için sana en uygun spor tempolu yürüyüş ve evde leslie ola bilir şimdiden dambıl varsa kol çalışmaya basla benim kollar bıngıl bıngıl oldu sadece kollarımda birde iç bacak da sarkma oldu simdiden önlemini almış olursun hedefe odaklan kaçamak yapmaHerkese günaydın.
Açıkcası ben pazartesi tartıldığımızı unutmuşum. Uyanınca hatırladım. Haftasonunu da çok iştahlı bir arkadaşımın yanında geçirdim ve kaçamaklarım oldu. Önce sonucu yazayım en iyisi.
Cuma = 91.6
Bugün= 93
Tuzlu çok yedik, bir kısmı tuzdandır diye umuyorum. Bir de hala arkadaşın evindeyim, kendi tartımla değil onunkiyle tartıldım. Ne kadar sağlıklı bir sonuç emin değilim. Ama cuma takıma eksi getirmeyeceğim, elimden geldiğince iyi bir yüzdeyle katkıda bulunacağım. Panik yok.
Bir de sorum var. 3 ip 1 puan olunca ip atlamak çok çekici görünüyor gözüme. :) Ama şu an biraz ağırım, malum. Bu kilolarda ya da bunlara yakın ip atlayan, atlayan tanıdığı olan oldu mu? Deneyimli arkadaşlar kaçta başlasam uygun olacağını düşünürler? Bir de bu ipleri nereden alıyoruz?