Tarti farkida olabilir cuma gunu gercek kilonu öğreneceğiz
Ip icin acele etme bence 7li 8 li kilolarda daha rahat atlarsin
Ben ipimi bimden almıştım, spor magalarinda da satiliyor![]()
Hangi 8'li ama? 89 var, 81 var.
Kacamak yapmaya erken baslamişsin ilk zamanlar çok güzel kilo verirsin bence bu zamanların kiymetini bil sonra Gr larla yarisacaksin bu kiloda ip atlamak olmaz bileklere yük biner sağlıklı olmaz senin için sana en uygun spor tempolu yürüyüş ve evde leslie ola bilir şimdiden dambıl varsa kol çalışmaya basla benim kollar bıngıl bıngıl oldu sadece kollarımda birde iç bacak da sarkma oldu simdiden önlemini almış olursun hedefe odaklan kaçamak yapma![]()
Aslında kendi başıma kaçamak yapmıyorum. Bir tek bu arkadaşımın yanında tetikte olmam lazım, çünkü çok sık görüşüyoruz. O pizzaları götürürken arkamı dönüp yoğurt kaşıklamayı kabullenmem lazım. Kullandığım ilaç iştahımı kesiyor zaten, yaramazlık yapayım diye aklımdan hiç geçmiyor .
Bir de bu 1-2 gün yine kendi evimde olmayacağım, spor yapmak için fırsat yaratmam lazım. Belki sizin leslie'leri denerim. Hiç yapmadım açıkcası. :) Sanırım olduğun yerde yürüme hareketleri falan yapıyorsun.
En önemli kuralımız ile başlıyorum listede olan herkesten artık günlük spor için 100 puan görmek istiyorum
Her hafta beklenen bu puanlar artacaktır
ayrıca menü takipleride yapılacaktır artık üç hafta sonunda ki hedeflere sıfır kaçamaksız ful sporla ulaşmak lazım bunlara uyuduktan sonra üç hafta sonunda ki sonuçlar büyük memnuniyetler göreceğiz eminim ayrıca incelme hedefleride koyabilirsiniz incelmelerde şaşırtıcı oluyor