• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tarti farkida olabilir cuma gunu gercek kilonu öğreneceğiz 😊😊

Ip icin acele etme bence 7li 8 li kilolarda daha rahat atlarsin
Ben ipimi bimden almıştım, spor magalarinda da satiliyor 🤗

Hangi 8'li ama? 89 var, 81 var. :KK45:

Kacamak yapmaya erken baslamişsin ilk zamanlar çok güzel kilo verirsin bence bu zamanların kiymetini bil sonra Gr larla yarisacaksin bu kiloda ip atlamak olmaz bileklere yük biner sağlıklı olmaz senin için sana en uygun spor tempolu yürüyüş ve evde leslie ola bilir şimdiden dambıl varsa kol çalışmaya basla benim kollar bıngıl bıngıl oldu sadece kollarımda birde iç bacak da sarkma oldu simdiden önlemini almış olursun hedefe odaklan kaçamak yapma 🤗😘

Aslında kendi başıma kaçamak yapmıyorum. Bir tek bu arkadaşımın yanında tetikte olmam lazım, çünkü çok sık görüşüyoruz. O pizzaları götürürken arkamı dönüp yoğurt kaşıklamayı kabullenmem lazım. Kullandığım ilaç iştahımı kesiyor zaten, yaramazlık yapayım diye aklımdan hiç geçmiyor .

Bir de bu 1-2 gün yine kendi evimde olmayacağım, spor yapmak için fırsat yaratmam lazım. Belki sizin leslie'leri denerim. Hiç yapmadım açıkcası. :) Sanırım olduğun yerde yürüme hareketleri falan yapıyorsun.

slında kendi başıma kaçamak yapmıyorum. Bir tek bu arkadaşımın yanında tetikte olmam lazım, çünkü çok sık görüşüyoruz. O pizzaları götürürken arkamı dönüp yoğurt kaşıklamayı kabullenmem lazım. Kullandığım ilaç iştahımı kesiyor zaten, yaramazlık yapayım diye aklımdan hiç geçmiyor .
Arkadaşına saglikli beslenmeyi ogret bence en guzeli bu olacak:-)

Bence her birimiz her gün yapmaya niyet edelim. 8-10 puanlık günlük sporlar da çok iyi fikir. Aslında herkeste dumbell var mı bilmiyorum ama alınabilecekse günlük ağırlık antrenmanı da eklesek, her gün değişse, farklı kas gruplarını çalıştırmak için de çok güzel bahane olur. Ya da belki kendi ağırlığımızı kullanarak da yapabiliriz bazı hareketleri, ya da farklı şekilleri de vardır mutlaka. Belki bir bilen vardır.

Ama 100 ya da 150 puan diye adını koymayalım. Yüksek motivasyon şahane bir şey, hedef koymak da güzel ama herkesin hayatı farklı. Kiminin çok vakti var, kiminin yok. Hasta olduğumuz, iyi hissetmediğimiz günler olur, misafir olur. Üstelik bence hiç spor yapmayan birinin bile kendince 30 puanla başlayıp 35 40 diye artırıp grupla yarışamasa bile kendiyle yarışması da motivasyon verir.

Ama menü yazmak bir zorunluluk olmalı, kesinlikle katılıyorum. Bunu takip etmek, yazmayanlara duruma göre ceza vermek lazım. Mesela ben haftasonu buraya giremeyeceğim ve menü yazmayacağım diye biraz kaçırdım. Bence böyle zamanlarda geriye dönük menü de yazabiliriz.
Tamam o zaman Dün Felicio Felicio da demişti zorunluluk olmasın Ama günlük spor belirler puanını yüksek tutarız spor yarışması için daha iyi olur:KK68:

Hangi 8'li ama? 89 var, 81 var. :KK45:

Aslında kendi başıma kaçamak yapmıyorum. Bir tek bu arkadaşımın yanında tetikte olmam lazım, çünkü çok sık görüşüyoruz. O pizzaları götürürken arkamı dönüp yoğurt kaşıklamayı kabullenmem lazım. Kullandığım ilaç iştahımı kesiyor zaten, yaramazlık yapayım diye aklımdan hiç geçmiyor .

Bir de bu 1-2 gün yine kendi evimde olmayacağım, spor yapmak için fırsat yaratmam lazım. Belki sizin leslie'leri denerim. Hiç yapmadım açıkcası. :) Sanırım olduğun yerde yürüme hareketleri falan yapıyorsun.
Sürekli gorustugun arkadaşın varmış benim eşim haftanın 5 günü evde tatlı yapmıyorum diye baklava getirdiğini bilirim onlar yerken ben diyetime sağdik kaldım bu ortamlar her zaman olacak malesef ama sen hedefinden şaşma diğer günler verdiğin emeginde ziyan olur gider bu güne kadar yedikte ne oldu tadını biliyorum de yeme ben kendime bunu inandirmistim yedim diye bu hale geldim dedim yemiycem kilo verdiğin zaman emin ol hiç bir yiyecekte tartıda gördüğün eksilerin mutluluğunu bulamayacaksın

Hahaha. :KK45: Doğru da zor biraz. En iyisi ben kilo vereyim, o bana özenip kendi de başlasın. :)

Anlaştık. :KK9:
Arkadaşının kilo problemi varmı onuda davet et buraya belki onada iyilik yapmış olursun o sana iyilik yapmıyor aklında bulunsun arkadaşına deki gülümse25 sana selamı var beni yanına getirmesin :KK4::KK4:

Günaydın canım
Günaydın herkese. Hayırlı haftalar ❤
Günaydın canım hepimize bol eksili hafta olsun
Günaydın kızlar güzel sorunsuz stressiz bir hafta diliyorum herkese🥰
Günaydın canım
Gunaydinnnnnn hayırlı sabahlarrrrrrrrrr bol eksiler :KK68: :KK68: :KK68: :KK68: :KK68: :KK68: :KK68: :KK68: :KK68: :KK68: :KK68:
Günaydın sanada bol bol eksiler
Kizlar günaydın,
Cuma 66,2 kg
Pazartesi 66,1 kg
Fark: 100 Gr.
Günaydın eksi ile haftaya başlamışsın güzel canım
Kilo bildirimim
Cuma :72,5
Pazartesi : 72,1
Fark : 400 gr
Günaydın güzel eksi
Günaydın Hanımlar
Önceki kilo 80.8
Şimdiki kilo:80.5
Günaydın sende haftaya eksi ile baslayanlardansin gayet güzel
Cuma 67.5
Bugün 67.3
Aslında dün 67.1 gelmiştim ama hayırlısı bakalım fark -200
Günaydın güzel başlamışsın haftaya
Günaydın ☀ ☀☀☀
+300 geldim
Cuma 57,8
p.tesi 58,1
Günaydın kızlar 🥰
Cuma adet oldum sandım ama devam etmedi, bu gece beni uyutmadi ağrı bugün başladı.
Cuma :70.7
Bugün: 71.1
Adettendir diyorum yoluma devam ediyorum 🥰💃
Cumadan bugüne artı 600gr🤦‍♀️
Herkese günaydın.

Açıkcası ben pazartesi tartıldığımızı unutmuşum. Uyanınca hatırladım. Haftasonunu da çok iştahlı bir arkadaşımın yanında geçirdim ve kaçamaklarım oldu. Önce sonucu yazayım en iyisi.

Cuma = 91.6
Bugün= 93

Tuzlu çok yedik, bir kısmı tuzdandır diye umuyorum. Bir de hala arkadaşın evindeyim, kendi tartımla değil onunkiyle tartıldım. Ne kadar sağlıklı bir sonuç emin değilim. Ama cuma takıma eksi getirmeyeceğim, elimden geldiğince iyi bir yüzdeyle katkıda bulunacağım. Panik yok. :cool:

Bir de sorum var. 3 ip 1 puan olunca ip atlamak çok çekici görünüyor gözüme. :) Ama şu an biraz ağırım, malum. Bu kilolarda ya da bunlara yakın ip atlayan, atlayan tanıdığı olan oldu mu? Deneyimli arkadaşlar kaçta başlasam uygun olacağını düşünürler? Bir de bu ipleri nereden alıyoruz?
Bende haftaya artı ile başlayanlardanim neden kaynaklı bilemiyorum hafta sonu kacamaklarida kaynaklı diye düsünuyorum
Cuma 76.7
Bugün 77 :KK43:

Günayydın ❤

109.4 çıktım yine bu sabah halbuki dün 109 dum
Gunaydin canım dunku menun nasildi kacamak varmiydi ya da su miktarida onemli cumaya eksiler gelecek 😘
Şimdi kayınvalidem de tartıldım 79.9 çıktı bilmem ki hangi tartıya inanayım.Kayinvalidem tartisini yeni almis:110:
Tartidan tartiya fark olabilir canim evdeki tartini baz al
Kiyafetle mi tartiliyorsun evde de
Evine gittiginde 5 litrelik su siselerin varsa dogru mu tartiyor diyerek tartini kontrol edebilirsin
Bende haftaya artı ile başlayanlardanim neden kaynaklı bilemiyorum hafta sonu kacamaklarida kaynaklı diye düsünuyorum
Cuma 76.7
Bugün 77 :KK43:
dun pogaca vardi menunde belki o etki etmistir cumaya kadar kacamaksiz menulerle eksilerin gelecegini düşünüyorum

Sürekli gorustugun arkadaşın varmış benim eşim haftanın 5 günü evde tatlı yapmıyorum diye baklava getirdiğini bilirim onlar yerken ben diyetime sağdik kaldım bu ortamlar her zaman olacak malesef ama sen hedefinden şaşma diğer günler verdiğin emeginde ziyan olur gider bu güne kadar yedikte ne oldu tadını biliyorum de yeme ben kendime bunu inandirmistim yedim diye bu hale geldim dedim yemiycem kilo verdiğin zaman emin ol hiç bir yiyecekte tartıda gördüğün eksilerin mutluluğunu bulamayacaksın

Tebrik ederim seni öyleyse. :) Şahsen baklava sevmem ama sevilen bir şey burnunun dibinde oldu mu durmak zordur. Rejim taktiğim hep tehlikeli şeyleri eve sokmamak üzerine kuruludur, bir kere girdi mi sorun oluyor çünkü. :)

Beni yola getirme çabanı takdir ediyorum ve bunun için sana çok teşekkür ediyorum. :) Belki gerçekten bu konuşmaya ihtiyacım vardır da ben kendimi "Gerek yok canım, bir kerelik hataydı," diye teselli ediyorumdur. :) Tamam, itiraf geliyor:

Şimdi malumunuz ben 1,5 aydır rejim ve sporla kilo veremiyordum. Ama bu ilaç eklenince 1 haftada bayağı bir kilo verdim. Bu ilaç da zayıflamaya yardımcıymış, doktor da öyle söyledi. Bağırsaktaki şeker emilimini falan da azaltıyormuş. Ben verdiğim kilonun çoğunun ilacın marifeti olduğunu düşündüm ve biraz yesem de vermeye devam edeceğime inandım. Ama işte sonuç gördüğünüz gibi oldu. O kiloları veren gerçekten benmişim, ben rejim+spor yapmayınca ilaç bir halta yaramıyormuş. Zaten karbonhidrat yiyince sindirim sisteminin altını üstüne getiriyor. Bugüne kadar yememiştim, ama dün bayağı bir acı çektim anlayacağınız. Bir daha niyetim olamaz yani, olumsuz koşullanma yarattı iyice. Kısa sürede dersimi almış oldum.

Bu da sonuncuların "Ben nerede hata yaptım?" köşesi gibi oldu. :KK48: Aptal gibi davrandığımı ancak yazdıktan sonra fark ettim.

O kilo aşağı inecek. Zaten hepsinin yağ olması mümkün değil. Biraz kaçırdıysam o kadar da değil. :) Desteğin için teşekkür ederim tekrar. :KK36:

Arkadaşının kilo problemi varmı onuda davet et buraya belki onada iyilik yapmış olursun o sana iyilik yapmıyor aklında bulunsun arkadaşına deki gülümse25 sana selamı var beni yanına getirmesin :KK4::KK4:

Olmaz mı. :) Ama gelmez. Zaten kalabalığız yeterince. :KK48:

Herkese günaydın dün elektrikler kesildi giremedim internet paketim de kalmamış özür diliyorum
Dünkü menüm
Sabah 11:00 menemen ceviz peynir zeytin kuru kayısı ceviz çeyrek simit benim oğlan yere atmış evde ziyan olmasın diye yedim
Ara 13:00 sütlü kahve bir kare bitter

Akşam 16:30 fırında güveç etlerinden yedim (patatesinden çok az yedim )koz bıberli salata 3 incir
Spor 70 dk yürüyüş 175 puan
N Nidsalii

Herkese iyi akşamlarrr :KK54: Bütün enerjimi toplayarak geldim ve yepyenii bir hedef haftasına spor haftasına başlıyoruz:cool:Artık yeni kurallar ve sporlarla başlayarak kendimizi en güzel fit hallerimize ulaştıracağız:spor: En önemli kuralımız ile başlıyorum listede olan herkesten artık günlük spor için 100 puan görmek istiyorum:duduk: Her hafta beklenen bu puanlar artacaktır:KK49: Ve her gün günün sporu olacaktır hiç erinmeden günlük Her seviye için bir spor belirleyip paylaşacağım ve Bu günlük sporların puanları 8-10 puan olup zorluğuna göre artacaktır günlük sporlar 10-15 dk olabilir daha az da olabilir Ama 100 puanlık düşünüyorum:KK76:listede ki kişi sayısında artış bekliyoruz herkesin aktif katılımı artık önemli 100 puan sınırını unutmuyoruz yapmayanlara cezalar olacaktır kaptanımla birlikte:halay:ayrıca menü takipleride yapılacaktır artık üç hafta sonunda ki hedeflere sıfır kaçamaksız ful sporla ulaşmak lazım bunlara uyuduktan sonra üç hafta sonunda ki sonuçlar büyük memnuniyetler göreceğiz eminim ayrıca incelme hedefleride koyabilirsiniz incelmelerde şaşırtıcı oluyor:cool:herkesten onay bekliyorum artık tam takip peşinizdeyim kurtuluş yok:duduk: menü ve listede aktif olanları etiketleyeceğim Ama herkesi bekliyorum:KK28:
@PAPATYAM @sudem34 @asysss @Orjinalisim F Faunaaa Yazagelen Yazagelen @Zeynolin44 @Puffer @snglmlk Gulumse24 Gulumse24 @safsular Felicio Felicio @leydii18 @Kmsl Hnd @birmuhendisanne @Yarenzzzz Tesnim1903 Tesnim1903 Bonus Bonus @Lili 38 @Yazan kalem missadangel missadangel Zipzip- Zipzip- @sportie @selensu82 @Hedef 55 kilo @yet07 @Elhan

Oo çok motive edici olmuş hadi bakalım En Büyük TÜRKİYE
Günaydın kaptanım nasılsın 😘
Günaydın kızlar güzel sorunsuz stressiz bir hafta diliyorum herkese🥰
Sana da canım gunaydin ❤️
Günaydın herkese. Hayırlı haftalar ❤
Sana da günaydın canım ❤️

Back
X