• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tünaydın hanımlar. Ben bugün ölçü verecektim ama ; sabah 6.30 evden çıktık diş jastanesine gittik belki sıra alabilirim diye ama vermediler. Bu arada eşim biraz rahatsız covit şüphesi vardı içimizde başka hastaneye geçtik ve ikimizde test yaptırdık. Eve geliş 11.00 i buldu. Kahvaltı falan derken bu saate geldik. Artık yarı a kaldı. Ölçüler. Yarın test sonuçları çıkarmış. Allah esirgesin olmaz inşallah. o_O o_O o_O o_O
Siz zaten atlatmamisdiniz?6 ay geçti mi üstünden?

Afiyet olsun menüde sporda güzel canim benimde canım kısır çekti:))

Bende kan ilacı kullandım iştah açtığı doğru o yüzden kilo alımı oluyo ama bende ciddi kansızlık vardı bitkisel çok denedim ama uzun vadede kullanınca ise yarıyor kan ilacı almadan kendime gelemedim ve kansızlık çok ciddi bir sorun hafife alıyoruz ama bağışıklık sisteminin bile çökmesine sebep o yüzden kansızlık sorunu olan arkadaşlar kesinlikle ihmal etmeyin özelliklede hastalıkların çoğaldığı bir zamanda
Evet 2 kutu bile bana çok iyi gelmişti değerlerim baya yükselmişti

Tünaydın hanımlar. Ben bugün ölçü verecektim ama ; sabah 6.30 evden çıktık diş jastanesine gittik belki sıra alabilirim diye ama vermediler. Bu arada eşim biraz rahatsız covit şüphesi vardı içimizde başka hastaneye geçtik ve ikimizde test yaptırdık. Eve geliş 11.00 i buldu. Kahvaltı falan derken bu saate geldik. Artık yarı a kaldı. Ölçüler. Yarın test sonuçları çıkarmış. Allah esirgesin olmaz inşallah. o_O o_O o_O o_O
İnşallah hayırlı haberler alın, umarım yoktur öyle bir şey.

Mesajı yazdığın saat için günaydın sana canım 😊 dün kontrolum vardı ilaç yazdı yeniden. Herşey yolunda 10 gün sonra kontrolüm var transfer için gün verecek o zaman. İlaçların yan etkisi baya fazla Allah cevremdekilere sabır versin. Sen nasılsın canım
Sakin stres yapma zor birşey biliyorum ama en zoru transferden sonra bekleme dönemi kendini birşeylerle meşgul et birde seni kimsenin anlamasını bekleme seni ancak seninle aynı sıkıntıyı yaşayanlar anlayabilir (ben genelde herkesin beni anlamasını beklerdim bilirsin tedavi süreci çok stresli zor )

Canım eşinin iş yeri mı çok riskli ?
Yok sudemcim. Eşim emekli. Evde yani. Ve inanılmaz titiz. Ama evde iki oğlu var ; onlarda bir o kadar dikkatsiz ve umarsızlar. Tabiki illaki onlardan olacak diye birşeyde yok amaa ?? Eşim ve benim kadar titiz davranan yok maalesef. :eek::duduk::KK36:

Back
X