Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz zaten atlatmamisdiniz?6 ay geçti mi üstünden?Tünaydın hanımlar. Ben bugün ölçü verecektim ama ; sabah 6.30 evden çıktık diş jastanesine gittik belki sıra alabilirim diye ama vermediler. Bu arada eşim biraz rahatsız covit şüphesi vardı içimizde başka hastaneye geçtik ve ikimizde test yaptırdık. Eve geliş 11.00 i buldu. Kahvaltı falan derken bu saate geldik. Artık yarı a kaldı. Ölçüler. Yarın test sonuçları çıkarmış. Allah esirgesin olmaz inşallah.![]()
![]()
![]()
![]()
Kız onlar odemdir bu hafta 66 gelir yani 500 gram da üstüne verir68.5 bildirim yapmisti cuma gunu canim
Daha dün 68.7 bildirim yapmisti bakalim cuma gunu göreceğizKız onlar odemdir bu hafta 66 gelir yani 500 gram da üstüne verir![]()
Bu arada ben 25 mayısta covitten hastanede yatmıştım zaten. Ama bu birdaha olmayacağımız anlamına gelmiyor tabiki. Allah korusun.Tunaydin abla insallah sonuclariniz negatif cikar
Merhaba canim bende de klavye ve donma sorunu oluyor

Listeye girmeden ne bulduysam yeyim demiş zaarDaha dün 68.7 bildirim yapmisti bakalim cuma gunu göreceğiz![]()
Antibiyotigin etkisi canim:)Listeye girmeden ne bulduysam yeyim demiş zaarO kadar gaz verdim bide üstüne 2 kilo aldı bide 200 gram mı almış
![]()
Canım eşinin iş yeri mı çok riskli ?Bu arada ben 25 mayısta covitten hastanede yatmıştım zaten. Ama bu birdaha olmayacağımız anlamına gelmiyor tabiki. Allah korusun.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Geçen hafta rakipti de bu hafta beraberizAntibiyotigin etkisi canim:)
Ayni gruplara mi koymusum siziGeçen hafta rakipti de bu hafta beraberiz![]()
Canım ya şeker diyeti yapıyor ya hemen atar antibiyotik ödemini filan.Ben sana diyorum 66.00 gelecekDaha dün 68.7 bildirim yapmisti bakalim cuma gunu göreceğiz![]()
Geçen hafta sayesinde bizim takım yendi berabere bitirdikAyni gruplara mi koymusum sizi![]()
Evet 2 kutu bile bana çok iyi gelmişti değerlerim baya yükselmiştiAfiyet olsun menüde sporda güzel canim benimde canım kısır çekti:))
Bende kan ilacı kullandım iştah açtığı doğru o yüzden kilo alımı oluyo ama bende ciddi kansızlık vardı bitkisel çok denedim ama uzun vadede kullanınca ise yarıyor kan ilacı almadan kendime gelemedim ve kansızlık çok ciddi bir sorun hafife alıyoruz ama bağışıklık sisteminin bile çökmesine sebep o yüzden kansızlık sorunu olan arkadaşlar kesinlikle ihmal etmeyin özelliklede hastalıkların çoğaldığı bir zamanda
İnşallah hayırlı haberler alın, umarım yoktur öyle bir şey.Tünaydın hanımlar. Ben bugün ölçü verecektim ama ; sabah 6.30 evden çıktık diş jastanesine gittik belki sıra alabilirim diye ama vermediler. Bu arada eşim biraz rahatsız covit şüphesi vardı içimizde başka hastaneye geçtik ve ikimizde test yaptırdık. Eve geliş 11.00 i buldu. Kahvaltı falan derken bu saate geldik. Artık yarı a kaldı. Ölçüler. Yarın test sonuçları çıkarmış. Allah esirgesin olmaz inşallah.![]()
![]()
![]()
![]()
İNŞALLAH canım. Teşekkür ederim.İnşallah hayırlı haberler alın, umarım yoktur öyle bir şey.
Ben de olmuyor canım, sadece alt satıra geçerken klavye kayboluyor.Merhaba herkese. Sizde de forumu okurken ekran titriyor mu? Başka hiçbir sitede olmuyor, mantıken donanımsal dersin ama... İlginç geldi.
Aaa öyle miydi, kafam karışmış demek ki. Neyse o da rakip madem, azıcık korksun
Sakin stres yapma zor birşey biliyorum ama en zoru transferden sonra bekleme dönemi kendini birşeylerle meşgul et birde seni kimsenin anlamasını bekleme seni ancak seninle aynı sıkıntıyı yaşayanlar anlayabilir (ben genelde herkesin beni anlamasını beklerdim bilirsin tedavi süreci çok stresli zor )Mesajı yazdığın saat için günaydın sana canımdün kontrolum vardı ilaç yazdı yeniden. Herşey yolunda 10 gün sonra kontrolüm var transfer için gün verecek o zaman. İlaçların yan etkisi baya fazla Allah cevremdekilere sabır versin. Sen nasılsın canım
Yok sudemcim. Eşim emekli. Evde yani. Ve inanılmaz titiz. Ama evde iki oğlu var ; onlarda bir o kadar dikkatsiz ve umarsızlar. Tabiki illaki onlardan olacak diye birşeyde yok amaa ?? Eşim ve benim kadar titiz davranan yok maalesef.Canım eşinin iş yeri mı çok riskli ?

Çok heyecanlıyım liste için. İnşallah güzel eksiyle gelirim canımYeter ki eksi gelsin bu hafta listeye girecek![]()