Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şiportim iyiyim kuzum iki gündür ihmal ettim ama sadece yazmayı .@Orjinalisim canım test sonuçları çıktımı merak ettim, umarım herşey yolundadır canım
Elhan kankim nasılsın o güzel menülerini görmeyi özledim,
![]()
Boynu el ile destekleyerek daha rahat olur bende desteklemeden yapamam
Aslında öyle düşünmüştüm Ama böyle diyince bi fazla oldu dimivideoyu 100 den alalım o zaman acemilik işte
Videolar duruyor burda istediğin zaman yap demen yeter aynı puan3 günde bir atayım diyorum ya da sadece perşembeleri atmam dinlenme olsun diye onu size soruyum dedim
![]()
Gunaydin canım ❤Günaydınnnnn![]()
Günaydın canim ❤gunaydin kizlar pozitif enerji ile dolariz bugun ins![]()
Günaydın canım ❤Günaydın arkadaşlar![]()
Günaydın ❤Günaydın![]()
Evet cnm bnmSpora hocayla başladın herhalde. Hayırlı olsun canım. Menün her zamanki gibi çok sağlıklı. Afiyet olsun![]()
Canım bazen hepimizde olur yorgunluk, bugünü dinlenerek geçirBen bugünde kendimi yorgun hissediyorum regl olmam lazım ama olmadım 3 gün geçti. Acaba geçen gün dolarda oturduk baya üşüttüm mü ki yeşil alanda esiyordu da biraz bilemedim. Bir halsizlik üşengeçlik karnımda ağrıyor bugün regl olamadım ondan mı acaba ki![]()
Geçmiş olsun canım, ayakkabın mı iyi değildi acabadün yine 12 bine yakın adım attım![]()
![]()
ama ayak altım su toplamış bugün yürüyemeyecem sanırım![]()
ipsiz atlama yapıyım bari
menülerime ceviz ve fındık ekledim![]()
Geçmiş olsun, regl yüzündendir muhtemelen.Ben bugünde kendimi yorgun hissediyorum regl olmam lazım ama olmadım 3 gün geçti. Acaba geçen gün dolarda oturduk baya üşüttüm mü ki yeşil alanda esiyordu da biraz bilemedim. Bir halsizlik üşengeçlik karnımda ağrıyor bugün regl olamadım ondan mı acaba ki![]()