- 8 Eylül 2016
- 103.563
- 438.803
- 898
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bu ay havalardan herhalde herkeste bir gecikme olduBen bugünde kendimi yorgun hissediyorum regl olmam lazım ama olmadım 3 gün geçti. Acaba geçen gün dolarda oturduk baya üşüttüm mü ki yeşil alanda esiyordu da biraz bilemedim. Bir halsizlik üşengeçlik karnımda ağrıyor bugün regl olamadım ondan mı acaba ki![]()
Teşekkür ederim canımGecmis olsun canim![]()
Yaaaaaa nasılsın kızzz kaç kilosun söyle bakimTek fark benimkiler artik ruyada kalmiyo![]()
Arkadaslari etiketleyelim soralım eliptik markalarini
sportie
Elhan
medusares
Zeynolin44
Kizlar eliptik olarak hangi markayi kullaniyorsunuz birde memnun musunuz![]()
Tesekkur ederim ablacimEki Görüntüle 2688151
Aktif olarak kullanılacaksa alınması taraftarıyım.
Eksik malzemeleri yarin tamamlarım canim bende katılayım bu defaKamp Çağrısı ❤❤❤
13 Eylül -17 Eylül arasında 5 gün zayıflama kampımız olacaktır❤❤❤ Pazar günü aç karına tartılıp başlıyoruz
Kamp ciddi listelere uyabilecek tüm katılımcılara açıktır ❤❤❤
Katılmak isteyen arkadaşlarım eksiklerini tamamlayıp bana etiket yapmaları rica olunur ❤❤❤ Katılanlardan Menülerde ve sporda da 5 gün boyu ca etiket yapmanızı rica ediyorum ❤
Kamp boyunca 200p lık (en az) spor zorunludur sağlık dışında mazeret kabul edilmez
Beyaz çay bulamayanlar yeşil çay chia tohumu bulamayanlar keten tohumu kullanabilir
Listelere koruma diyeti daha çok kilo faktörlerine göre ilave 200-250 kalori eklenebilir
Ortalama 60-65 Kg arası kişiler için hazırlanmış bir listedir ❤❤❤
Hedefimiz 5 günde 700 gram- 1,5 kg arası vermektir
Hedef listesinden alıp isimleri etiketledim bazılarınız özel davetlimlistede olmayan etiket yapamadığım arkadaşım varsa sende davetlisin diyorum
Elhan
Lili 38
Zipzip-
asysss
Yazagelen
sportie N Nidsalii
Felicio
Gulumse24
Zeynolin44
Puffer
sonngulen
Bonus
Diyette
Yazankalem
Tesnim1903
sudem34 F Faunaaa S Sguat girls
Orjinalisim @missadange
PAPATYAM E Elif_Eylul
medusares
selensu82 H hasbeenandgone
Akşam en geç 19:00a kadar yemiş ol birde hafif ye fark eder yani ac yattigini hissettiğin anda zayıflama başlıyo demektir (Ben öyle oluyorum)
Ben bu şekilde hesaplar yapmayı hiç bilmiyorum canım malesef. Umarım yarın eksiyi görürsün.
Gördüğün gibi benimkiler başladı yineşeker orucum bozuldu diye nasıl üzülüyordum ama rüyamda.
kızlaar, benim biraz kilo sorunum var 7-8 kilo kadar. güzel bir spor salonuna yazılmıştım ancak korona nedeniyle devam etmedim, gerçi kimse gelmiyordu ama.
şimdi kolesterol ve trigliserid de yüksek çıkınca eliptik bisiklet alayım eve dedim. işlerimi de evden yürütüyorum ve yaşadığım yerde yürüyüş yapma imkanım yok, çok kalabalık oluyor virüs riski çok yüksek.
eliptik bisiklet için bilgisi olan biri yardımcı olabilir mi, bütçem 2.500 TL'ye kadar.
Kamp Çağrısı ❤❤❤
13 Eylül -17 Eylül arasında 5 gün zayıflama kampımız olacaktır❤❤❤ Pazar günü aç karına tartılıp başlıyoruz
Katılmak isteyen arkadaşlarım eksiklerini tamamlayıp bana etiket yapmaları rica olunur ❤❤❤ Katılanlardan Menülerde ve sporda da 5 gün boyu ca etiket yapmanızı rica ediyorum ❤
Kamp boyunca 200p lık (en az) spor zorunludur sağlık dışında mazeret kabul edilmez
Beyaz çay bulamayanlar yeşil çay chia tohumu bulamayanlar keten tohumu kullanabilir
Listelere koruma diyeti daha çok kilo faktörlerine göre ilave 200-250 kalori eklenebilir
Hedef listesinden alıp isimleri etiketledim bazılarınız özel davetlimlistede olmayan etiket yapamadığım arkadaşım varsa sende davetlisin diyorum
Elhan
Lili 38
Zipzip-
asysss
Yazagelen
sportie N Nidsalii
Felicio
Gulumse24
Zeynolin44
Puffer
sonngulen
Bonus
Diyette
Yazankalem
Tesnim1903
Orjinalisim @missadange
PAPATYAM E Elif_Eylul
medusares
ya benimde gecikti demek ondanCanım bu ay havalardan herhalde herkeste bir gecikme oldu
Teşekkür ederim canım
Yaaaaaa nasılsın kızzz kaç kilosun söyle bakim
Sınavın nasıl geçti
Evlilik nasıl gidiyor❤❤❤
Ben varımKamp Çağrısı ❤❤❤
Elhan
Lili 38
Zipzip-
asysss
Yazagelen
sportie N Nidsalii
Felicio
Gulumse24
Zeynolin44
Puffer
sonngulen
Bonus
Diyette
Yazankalem
Tesnim1903
Orjinalisim @missadange
PAPATYAM E Elif_Eylul
medusares
Totem olabilir kaptana söyleyelim canım bizi kavuştursun....bize gel senin takım da bir kişi fazla
nedenSelam Kızlar sonunda regl oldum
Ama şimdi de gözlerim puslu puslu başım dönüyor nedense![]()
Olur listeleri guncelellerim aksamaTotem olabilir kaptana söyleyelim canım bizi kavuştursun....bize gel senin takım da bir kişi fazla![]()
Görüşelim yavrum özletiyorsun kendini
Ultima kullanıyoruz ama kodunu eve gidince öğrenebilirim.Arkadaslari etiketleyelim soralım eliptik markalarini
sportie
Elhan
medusares
Zeynolin44
bn kullanmıyorum kaptanımArkadaslari etiketleyelim soralım eliptik markalarini
sportie
Elhan
medusares
Zeynolin44
Yarını heyecanla bekliyorum canım. Acaba kaç görcemEliptik icin butceniz yeter de artar diye düşünüyorum burda kullanan arkadaslarimiz var gerçekten duzenli kullanırsanız faydasini görürsünüz
Tum takimlar cok sessiz bu hafta yarin tarti günü biraz canlanir buralar![]()
Ben kendime kural koydun maksimum 18.00 den sonra hiçbirşey yemiyorum. Geneli 17.00 ama.Tamamdır. 19 yapayım.