• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben bugünde kendimi yorgun hissediyorum regl olmam lazım ama olmadım 3 gün geçti. Acaba geçen gün dolarda oturduk baya üşüttüm mü ki yeşil alanda esiyordu da biraz bilemedim. Bir halsizlik üşengeçlik karnımda ağrıyor bugün regl olamadım ondan mı acaba ki😏
Canım bu ay havalardan herhalde herkeste bir gecikme oldu
Gecmis olsun canim :KK43:
Teşekkür ederim canım😘
Tek fark benimkiler artik ruyada kalmiyo :oops:
Yaaaaaa nasılsın kızzz kaç kilosun söyle bakim
Sınavın nasıl geçti
Evlilik nasıl gidiyor❤️❤️❤️

Arkadaslari etiketleyelim soralım eliptik markalarini
sportie sportie
Elhan Elhan
medusares medusares
Zeynolin44 Zeynolin44

Kizlar eliptik olarak hangi markayi kullaniyorsunuz birde memnun musunuz 🥰🥰
IMG_20200910_134027_1.webp

Aktif olarak kullanılacaksa alınması taraftarıyım.

Kamp Çağrısı ❤️❤️❤️
13 Eylül -17 Eylül arasında 5 gün zayıflama kampımız olacaktır❤️❤️❤️ Pazar günü aç karına tartılıp başlıyoruz 💕
Kamp ciddi listelere uyabilecek tüm katılımcılara açıktır ❤️❤️❤️
Katılmak isteyen arkadaşlarım eksiklerini tamamlayıp bana etiket yapmaları rica olunur ❤️❤️❤️ Katılanlardan Menülerde ve sporda da 5 gün boyu ca etiket yapmanızı rica ediyorum ❤️
Kamp boyunca 200p lık (en az) spor zorunludur sağlık dışında mazeret kabul edilmez 🤩🤩🤩

Beyaz çay bulamayanlar yeşil çay chia tohumu bulamayanlar keten tohumu kullanabilir💕💕💕
Listelere koruma diyeti daha çok kilo faktörlerine göre ilave 200-250 kalori eklenebilir
Ortalama 60-65 Kg arası kişiler için hazırlanmış bir listedir ❤️❤️❤️
Hedefimiz 5 günde 700 gram- 1,5 kg arası vermektir

Hedef listesinden alıp isimleri etiketledim bazılarınız özel davetlim😜 listede olmayan etiket yapamadığım arkadaşım varsa sende davetlisin diyorum 😘😘😘

Elhan Elhan Lili 38 Lili 38 Zipzip- Zipzip- asysss asysss Yazagelen Yazagelen sportie sportie N Nidsalii Felicio Felicio Gulumse24 Gulumse24 Zeynolin44 Zeynolin44 Puffer Puffer sonngulen sonngulen Bonus Bonus Diyette Diyette Yazankalem Yazankalem Tesnim1903 Tesnim1903 sudem34 sudem34 F Faunaaa S Sguat girls Orjinalisim Orjinalisim @missadange PAPATYAM PAPATYAM E Elif_Eylul medusares medusares selensu82 selensu82 H hasbeenandgone

Eklentiler

• 39D0F1F4-E861-4159-BA19-CD01AB940EB4.webp
    39D0F1F4-E861-4159-BA19-CD01AB940EB4.webp
    33 KB · Görüntüleme: 55
  • 8CEEDA12-9A52-48D5-ABF8-33BB0BDA5064.webp
    8CEEDA12-9A52-48D5-ABF8-33BB0BDA5064.webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 53
  • 9445CB63-4C01-400D-81C6-58566781D48F.webp
    9445CB63-4C01-400D-81C6-58566781D48F.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 53
  • 1A0A8ED5-5991-407D-AAD8-627B0156861F.webp
    1A0A8ED5-5991-407D-AAD8-627B0156861F.webp
    35,2 KB · Görüntüleme: 54
  • 601D28E2-B54E-442F-83C0-880B69FE4B34.webp
    601D28E2-B54E-442F-83C0-880B69FE4B34.webp
    33,2 KB · Görüntüleme: 63
  • AB3F3EDA-4DF0-4018-A6F6-98810481BDEB.webp
    AB3F3EDA-4DF0-4018-A6F6-98810481BDEB.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 55
Son düzenleme:
Eki Görüntüle 2688151
Aktif olarak kullanılacaksa alınması taraftarıyım.
Tesekkur ederim ablacim 🥰🥰🥰
Kamp Çağrısı ❤❤❤
13 Eylül -17 Eylül arasında 5 gün zayıflama kampımız olacaktır❤❤❤ Pazar günü aç karına tartılıp başlıyoruz 💕
Kamp ciddi listelere uyabilecek tüm katılımcılara açıktır ❤❤❤
Katılmak isteyen arkadaşlarım eksiklerini tamamlayıp bana etiket yapmaları rica olunur ❤❤❤ Katılanlardan Menülerde ve sporda da 5 gün boyu ca etiket yapmanızı rica ediyorum ❤
Kamp boyunca 200p lık (en az) spor zorunludur sağlık dışında mazeret kabul edilmez 🤩🤩🤩

Beyaz çay bulamayanlar yeşil çay chia tohumu bulamayanlar keten tohumu kullanabilir💕💕💕
Listelere koruma diyeti daha çok kilo faktörlerine göre ilave 200-250 kalori eklenebilir
Ortalama 60-65 Kg arası kişiler için hazırlanmış bir listedir ❤❤❤

Hedef listesinden alıp isimleri etiketledim bazılarınız özel davetlim😜 listede olmayan etiket yapamadığım arkadaşım varsa sende davetlisin diyorum 😘😘😘

Elhan Elhan Lili 38 Lili 38 Zipzip- Zipzip- asysss asysss Yazagelen Yazagelen sportie sportie N Nidsalii Felicio Felicio Gulumse24 Gulumse24 Zeynolin44 Zeynolin44 Puffer Puffer sonngulen sonngulen Bonus Bonus Diyette Diyette Yazankalem Yazankalem Tesnim1903 Tesnim1903 sudem34 sudem34 F Faunaaa S Sguat girls Orjinalisim Orjinalisim @missadange PAPATYAM PAPATYAM E Elif_Eylul medusares medusares selensu82 selensu82 H hasbeenandgone
Eksik malzemeleri yarin tamamlarım canim bende katılayım bu defa 🥰🥰

Akşam en geç 19:00a kadar yemiş ol birde hafif ye fark eder yani ac yattigini hissettiğin anda zayıflama başlıyo demektir (Ben öyle oluyorum)

Tamamdır. :)

Ben bu şekilde hesaplar yapmayı hiç bilmiyorum canım malesef. Umarım yarın eksiyi görürsün.

Umarım.

Gördüğün gibi benimkiler başladı yine 😂😂 şeker orucum bozuldu diye nasıl üzülüyordum ama rüyamda.

Rejim yaparken vicdan azaplı rüyalar çok güzel değil mi ya? :) Bünyeye öylesine sinmiş ki "Oh oh ne lezzetliymiş," demiyorsun da "Amanın rejimi bozdum," diyorsun. :)

kızlaar, benim biraz kilo sorunum var 7-8 kilo kadar. güzel bir spor salonuna yazılmıştım ancak korona nedeniyle devam etmedim, gerçi kimse gelmiyordu ama.
şimdi kolesterol ve trigliserid de yüksek çıkınca eliptik bisiklet alayım eve dedim. işlerimi de evden yürütüyorum ve yaşadığım yerde yürüyüş yapma imkanım yok, çok kalabalık oluyor virüs riski çok yüksek.
eliptik bisiklet için bilgisi olan biri yardımcı olabilir mi, bütçem 2.500 TL'ye kadar.

Merhaba. Ben manyetik eliptik bisiklet tavsiye ederim, hem daha sessiz olur. Hem kayış olmadığı için zamanla aşınma olmaz. Benimki mekanikti, zamanla kayış saçmaladı, ayarı kaçtı, kıpırdatması imkansız hale geldi. Marka olarak bir şey diyemeyeceğim ama mümkünse manyetik al bence. :)

Kamp Çağrısı ❤❤❤
13 Eylül -17 Eylül arasında 5 gün zayıflama kampımız olacaktır❤❤❤ Pazar günü aç karına tartılıp başlıyoruz 💕
Katılmak isteyen arkadaşlarım eksiklerini tamamlayıp bana etiket yapmaları rica olunur ❤❤❤ Katılanlardan Menülerde ve sporda da 5 gün boyu ca etiket yapmanızı rica ediyorum ❤

60-65 kilo içindir diyor. :) Benim bu kilodayken 400 kalori eklemem lazım üstüne. :KK45:

Canım bu ay havalardan herhalde herkeste bir gecikme oldu

Teşekkür ederim canım😘

Yaaaaaa nasılsın kızzz kaç kilosun söyle bakim
Sınavın nasıl geçti
Evlilik nasıl gidiyor❤❤❤
ya benimde gecikti demek ondan🙄🙄8 gündür şiştim
Kamp Çağrısı ❤❤❤

Ben varım 😁

sudem34 sudem34 sana rakip olmak bana yaramadı herhalde 😂😂😂 bu hafta ilk defa hedefi tutturamayacak görünüyorum 😘😘😘
Totem olabilir kaptana söyleyelim canım bizi kavuştursun....bize gel senin takım da bir kişi fazla 🥰🥰🥰🥰🥰
Zaten ilk gün modun düşmüştü benden ayrıldı n diye 🥰🥰🥰 Kavusalim🤩🤩🤩 Zalım felek ayirdi bizi😁😁😁😁

Eliptik icin butceniz yeter de artar diye düşünüyorum burda kullanan arkadaslarimiz var gerçekten duzenli kullanırsanız faydasini görürsünüz 😊

Tum takimlar cok sessiz bu hafta yarin tarti günü biraz canlanir buralar 😀
Yarını heyecanla bekliyorum canım. Acaba kaç görcem :KK8:

Back
X