• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın hayırlı cumalar herkese:KK68::KK68::KK68:
Günaydın, hayırlı cumalar🙋‍♀️
Kizlar günaydın, ♥

Geçen cuma:66,2
Bu cuma: 65,5
Fark:700 Gr
%:1,06

Zipzip- Zipzip- cnm yüzde mi kontrol eder misin? 😅
Günaydın, tebrikler 👏👏
Günaydın Hanımlar
Bugün tartı gunu umaarim bol eksili bir gün olur herkes için
Önceki kilo:80.8
Bugün ki kilo:79.9
Günaydın tebrikler 👏👏
Tatlım bayilmasin diye menümü yazmadım. :olamaz: :olamaz:
Desem de unuttum kuzum. :oops:
Hızlı hızlı yazayım.
Dün
Yumurtalı peynirli tost, maydonoz,, çay
Taze fasulye, ayran
İki erik
Yatarken de bir minik dilim 🍉
İki litre su
Hibuskuslu çay
Off günü yaptım spor yok....

Cuma bildirimim
Pazartesi bildirimi hatırlayamadım
63.5 muş :oops: (cuma bildirimim)
Bugün 62.8
Fark 700 gr
Regl zamanı hafta içi ibreler kötü oynadı anca toparlayabildim.
@Felicio
Zipzip- Zipzip-
@Nidsalii
Günaydın, tebrikler 👏👏
Herkescikleree günaydınnn :KK68:
Günaydın 🙋‍♀️🙋‍♀️
Günaydın hanımlar 💕💕
Geçen cuma kilom: 70.7
Bugün: 70.3
Fark: 400 Gr
Regl haftama rağmen bu sonuç beni mutlu etti :KK49:
Sizi öpüyorum ben okula 💕
Günaydın, tebrikler 👏👏
Gubaydiiiiiiiinnñn :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Hayırlı cumalar

Bollllll bolll ekşi gramlar kilolar :süslü::süslü::süslü::süslü::süslü::süslü::süslü:

Ben tartildim:KK53:
Gözüme fazla kaçtı :süslü::süslü::süslü:
Tekrar uyuyup sonra tartilcam çocukların yatıyor manyağıyım heralde uyumuyorum:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::rolleyes::KK53:
Günaydın🙋‍♀️

evet dün patlatmamı söylediler lakin korkuyorum benim canım çok tatlı :KK70: :KK70: :KK70::KK70::KK70:
Baloncuuummm canın tatlıı ise patlatmalısın zaten. Bu şekilde daha çok acı çekeceksin. Patlatırken iğneyi dezenfekte et. Zaten patlatmak canını yakmaz. Batikonu sür. Birazda buz kompresi yap. Çok rahatlatır. :KK36::KK36::KK36::KK200::KK200::KK200::KK30::KK30:

Baloncuuummm canın tatlıı ise patlatmalısın zaten. Bu şekilde daha çok acı çekeceksin. Patlatırken iğneyi dezenfekte et. Zaten patlatmak canını yakmaz. Batikonu sür. Birazda buz kompresi yap. Çok rahatlatır. :KK36::KK36::KK36::KK200::KK200::KK200::KK30::KK30:
bunu sanırım eve gidince yapabilecem :( iş yerinde :(
akşama kadar dayanabilirim umarım
bazen acıdan gözlerim doluyor :cry::cry::cry:

Bende kilo bildirimim yapayım. Çok susamıştım sabah sabah bekleyemem artık tartıldım su içmeden,
Geçen cuma : 72,5
Bu cuma 71,5
Fark : 1 kg
Yüzde : 1,38
IMG_20200911_085510.webp

Şimdi yalvarıyorlar tatlı o bu yap diye .Simdi eşim börek gördü reklamda yapsana diyor😁😁😁Oğlum diyeti bırak diyor 😁😁Pankek istiyor kaç zamandır .Pankekli pasta 🤭🤭🤭
Bizimkiler aynıymış yaa, ben de bugün ısrarlara dayanamayıp istedikleri her şeyi yapacam. İçlerinden bana uygun olanlardan yiyecem, Allah ikimize de kolaylık versin 😂😂 sen de yapacak mısın.

Ben kilomu yazmadım sanırım. 85.7 Maalesef çok az.:kızgın::kızgın::sinirli::sinirli::işsiz::işsiz::işsiz:
Bu hafta guzel vermissin 700 gram az değil tebrik ederim ❤❤

Bende kilo bildirimim yapayım. Çok susamıştım sabah sabah bekleyemem artık tartıldım su içmeden,
Geçen cuma : 72,5
Bu cuma 71,5
Fark : 1 kg
Yüzde : 1,38
Eki Görüntüle 2688624
Eksin cok guzel tebrik ederim 👏👏
Günaydın güzel takım 😘
Gunaydin canım ❤

Şimdi yalvarıyorlar tatlı o bu yap diye .Simdi eşim börek gördü reklamda yapsana diyor😁😁😁Oğlum diyeti bırak diyor 😁😁Pankek istiyor kaç zamandır .Pankekli pasta 🤭🤭🤭
Yap cnm sen dirayetlisin görsende koklasanda canın çekmez merak etme👍
Ben haftada 2 yapıyorum en az benim kız çıldırıyor yapmayınca çünkü. Küsüyor bana 🤭

Back
X