• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

börek yapmam eşimi biraz süründürür um😁😁 Pankekli pasta da zaten pek sevmem bide şimdi krem şantili muhtemelen yapsam da midem almaz😁Eşimi de zorla diyete soktum ucundan kıyısından yapıyor 3 kilo verdi oda 😁😁Detoksa onu da sokacam pazar günü 😁😁😁
canım diyetisyene git bence artık hem çok az yiyorsun hem çok bitki çayı içiyorsun kilo vercem diye sağlığından olma.Kilo da veremiyor sun.Tiroid şeker herşeyine baktır olmaz böyle.O kadar spor o kadar açlık

Oglan için günlük kek buskivi gofret gibi günlük mutlaka bir tane esneme payı var.O yuzden illa evde ev yapımı diye bunaltmaz.Pankek li pasta söz verdim biraz hep araya bişey girdi.
İyi yapmışsın canım eşini de dahil etmekle, benimki de yapalım birlikte diyor,masanın başına gelince vazgeçiyor 😂😂 ben börek falan yapmiycam, fırından çıkan şeylere dayanmak zor çünkü, meze tarzı şeyler hazirliycam. Dün kendilerine tatlı almışlar o yüzden tatlı da yapmiycam. Akşam ben tavuk pane, mercimek köftesi ve kerevizli yoğurt yiycem.

En son buraya ugradıgımda 12 temmuz imiş.
62 kilo ile başlamıştım serüvene ben.
12 temmuzda 57,5 ile 58 arası çıkıyorum diye yazmışım.
suan 54,5 kiloyum.
50'ye kadar inmeyi düşünüyorum.
Aman Allahım istediğim kilodasın şu an bende göriyim bu kiloyu noolur 🙏

Tebrik ediyorum harikasın 👋👋👋

Canimmmm gelmeyenleri listeden Çıkart listede olanlar menü paylaşmak zorunda kurallara uysun herkes artik düzen kalmadi
Bugun leyditi çıkartacağım canim yapacak birsey yok sadece yazayim dedim
Menuleri kontrol edecek bir gonullu bulsam aslinda yazmayanlari listeden cikartalim

Bugun leyditi çıkartacağım canim yapacak birsey yok sadece yazayim dedim
Menuleri kontrol edecek bir gonullu bulsam aslinda yazmayanlari listeden cikartalim
Keşke bu konuda yardımcılar devreye girse :işsiz:

İyi yapmışsın canım eşini de dahil etmekle, benimki de yapalım birlikte diyor,masanın başına gelince vazgeçiyor 😂😂 ben börek falan yapmiycam, fırından çıkan şeylere dayanmak zor çünkü, meze tarzı şeyler hazirliycam. Dün kendilerine tatlı almışlar o yüzden tatlı da yapmiycam. Akşam ben tavuk pane, mercimek köftesi ve kerevizli yoğurt yiycem.
Bende eşime sauna eşofman aldim şimdi zorla onu yürüyüşe cikartiyorum ne istiyorsun benden diyo adamı delirticem :confused:

Günaydınlarr💗
Geçen hafta 55.2
Bu hafta 55.7
Sabah regl ile uyandım onun etkisi kızlar
Zipzip- Zipzip- @hasbeenandgone

sonngulen sonngulen sporda unuttum dönünce çektim odaya bakmayın giyinme odası kiler gibi kullandığım oda😄Eki Görüntüle 2688697

Fıstıksın fıstık maşallah 🧿🧿🧿
Geçen cuma 75.3 yada 75.4 dü hatırlamıyorum
Güncel 74.4
-900 diyelim o zaman

Canım güzel eksidesin hadi gayret devamı gelsin 60 ları görelim 😍

@Felicio canım o nasıl güzel bir kilo vermek öyle maşallah geçen hafta bir kilo vermene rağmen müthiş bide o kadar vitamin vs onlar da kilo yapar üstelik 🥰🥰🥰🥰azim hırs kararlılık eşittir Leyla acaip çalışkan bir insansin.Motivasyon hep tam böyle devam canım 🥰 o kadar sevindim ki anlatamam vücut indeksine de bayıldım 23 darısı bana peşinden geliyorum 😁😁😁
PAPATYAM PAPATYAM canım rakibem şapka çıkarıyorum önünde 2 haftadır ezici bir üstünlük ile beni geçiyorsun tebrikler 💐💐💐 sahanesin 😘😘😘
@Nidsalii canım harikasın hala vermen çok zor ve zoru başardın korumak nasip olsun artık.

Adını daha sayamadığım bütün arkadaşlar hepinizi canı gönülden kutluyorum.Herkes çok şahane kilolar vermiş.🥰🥰🥰

sonngulen sonngulen ve Lili 38 Lili 38 kilolarınızı göremedim
🙋‍♀️😘😘😘😘

Back
X