- 3 Temmuz 2009
- 2.906
- 12.082
- 408
- 43
Bu kadını seviyorum ulennnAyyyy odaya bak![]()
Sağol kaptanımReglin etkisidir artilar ama cok guzel duruyorsun![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu kadını seviyorum ulennnAyyyy odaya bak![]()
Sağol kaptanımReglin etkisidir artilar ama cok guzel duruyorsun![]()
Bende seni seviyorum canisiBu kadını seviyorum ulennn
Sağol kaptanım![]()
inşallah kaptanımOlsun canim haftaya daha güzel olur![]()
Canım çok sağol, ucundan da olsa 66yi görmekti hedefim ama olmadı malesef.Waaoow süpersin![]()
Çok teşekkür ederim canımTakımiçi birincisi geldi galiba.Tebrik ederim. :)
Tebrikler. :) Haftaya daha çok gider.
Bende kendime gülüyorum da iste yemek yapacagimİyiyim bende yemekmi![]()
![]()
![]()
75.3 oalrak bildirim yapmissin canim guzel eksi tebrik ederimGeçen cuma 75.3 yada 75.4 dü hatırlamıyorum
Güncel 74.4
-900 diyelim o zaman
İyi yapmışsın canım eşini de dahil etmekle, benimki de yapalım birlikte diyor,masanın başına gelince vazgeçiyorbörek yapmam eşimi biraz süründürür umPankekli pasta da zaten pek sevmem bide şimdi krem şantili muhtemelen yapsam da midem almaz
Eşimi de zorla diyete soktum ucundan kıyısından yapıyor 3 kilo verdi oda
Detoksa onu da sokacam pazar günü
canım diyetisyene git bence artık hem çok az yiyorsun hem çok bitki çayı içiyorsun kilo vercem diye sağlığından olma.Kilo da veremiyor sun.Tiroid şeker herşeyine baktır olmaz böyle.O kadar spor o kadar açlık
Oglan için günlük kek buskivi gofret gibi günlük mutlaka bir tane esneme payı var.O yuzden illa evde ev yapımı diye bunaltmaz.Pankek li pasta söz verdim biraz hep araya bişey girdi.
Canimmmm gelmeyenleri listeden Çıkart listede olanlar menü paylaşmak zorunda kurallara uysun herkes artik düzen kalmadileydii18 bildirimini bekliyorum 2 ye kadar
Kedi misali şimdiki gençlerİnan korktuğun kadar acımıyor öyle,
Aman Allahım istediğim kilodasın şu an bende göriyim bu kiloyu noolurEn son buraya ugradıgımda 12 temmuz imiş.
62 kilo ile başlamıştım serüvene ben.
12 temmuzda 57,5 ile 58 arası çıkıyorum diye yazmışım.
suan 54,5 kiloyum.
50'ye kadar inmeyi düşünüyorum.
Bugun leyditi çıkartacağım canim yapacak birsey yok sadece yazayim dedimCanimmmm gelmeyenleri listeden Çıkart listede olanlar menü paylaşmak zorunda kurallara uysun herkes artik düzen kalmadi
Keşke bu konuda yardımcılar devreye girseBugun leyditi çıkartacağım canim yapacak birsey yok sadece yazayim dedim
Menuleri kontrol edecek bir gonullu bulsam aslinda yazmayanlari listeden cikartalim

Bende eşime sauna eşofman aldim şimdi zorla onu yürüyüşe cikartiyorum ne istiyorsun benden diyo adamı delirticemİyi yapmışsın canım eşini de dahil etmekle, benimki de yapalım birlikte diyor,masanın başına gelince vazgeçiyorben börek falan yapmiycam, fırından çıkan şeylere dayanmak zor çünkü, meze tarzı şeyler hazirliycam. Dün kendilerine tatlı almışlar o yüzden tatlı da yapmiycam. Akşam ben tavuk pane, mercimek köftesi ve kerevizli yoğurt yiycem.
Günaydınlarr
Geçen hafta 55.2
Bu hafta 55.7
Sabah regl ile uyandım onun etkisi kızlar
Zipzip- @hasbeenandgone
sonngulen sporda unuttum dönünce çektim odaya bakmayın giyinme odası kiler gibi kullandığım oda
Eki Görüntüle 2688697
Geçen cuma 75.3 yada 75.4 dü hatırlamıyorum
Güncel 74.4
-900 diyelim o zaman
@Felicio canım o nasıl güzel bir kilo vermek öyle maşallah geçen hafta bir kilo vermene rağmen müthiş bide o kadar vitamin vs onlar da kilo yapar üstelikazim hırs kararlılık eşittir Leyla acaip çalışkan bir insansin.Motivasyon hep tam böyle devam canım
o kadar sevindim ki anlatamam vücut indeksine de bayıldım 23 darısı bana peşinden geliyorum
PAPATYAM canım rakibem şapka çıkarıyorum önünde 2 haftadır ezici bir üstünlük ile beni geçiyorsun tebrikler
sahanesin
@Nidsalii canım harikasın hala vermen çok zor ve zoru başardın korumak nasip olsun artık.
Adını daha sayamadığım bütün arkadaşlar hepinizi canı gönülden kutluyorum.Herkes çok şahane kilolar vermiş.
sonngulen ve
Lili 38 kilolarınızı göremedim
-900 doğru yazdım o zaman tşk ederimBende kendime gülüyorum da iste yemek yapacagim
75.3 oalrak bildirim yapmissin canim guzel eksi tebrik ederim![]()