• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sen o kadar emek verip kamp ayarlaması yaptın canım, özellikle de beni kırmayıp tarihi bana uydurdun, hiç dikkat etmez olur muyum. Dediğim gibi ara öğünde küçük uyumsuzluklar yaşadım bulamadığım için ama gerisi listede neyi ne kadar diyorsa o kadar yedim. Bu sabah kıyafetlerle öylesine bir tartıldım, 67.3 çıktım, 67.5 ile başladım kampa. Bugün regl günüm, gün içinde mutlaka olurum.
Canım ben genel olarak söyledim uyulmama oranı arttı gibi geldi 😕 mesala fasülye yerine bir arkadaşımız ıspanak yemiş böyle bir değişiklik gayet uygun sorun yok sebzeye sebze ete et çeşidi değişebilir meyveye meyve değişebilir ama apayrı birşeyler yenilmesi o kadarı olmuyor 🤨 yada çok yorulmuş işten dolayı spor yapamamış olabilir ama telafi etmek gerek bir tik daha imkanları zorlamak gerek diye düşünüyorum 😘

Canım ben genel olarak söyledim uyulmama oranı arttı gibi geldi 😕 mesala fasülye yerine bir arkadaşımız ıspanak yemiş böyle bir değişiklik gayet uygun sorun yok sebzeye sebze ete et çeşidi değişebilir meyveye meyve değişebilir ama apayrı birşeyler yenilmesi o kadarı olmuyor 🤨 yada çok yorulmuş işten dolayı spor yapamamış olabilir ama telafi etmek gerek bir tik daha imkanları zorlamak gerek diye düşünüyorum 😘
Balım sen beni özlemedin mı?😍

Farkındayım canım bu sefer uyum bir öncekine göre daha az. Ben kendi adıma neler yaptığımı yazmak istedim. Gidip şimdi de ara öğün yapayım😋

Ben ve mutfak yeni tanışıyoruz 😅😅😅
1 aydir mutfakla uğraşıyorum canim onun disinda pek mutfakla alakam olmamistir
Birde soguk oldugu zaman suyu hic aramiyorum surekli cay iciyorum

Gel bizde cay var icelim :-)
Ay ciddi misin cnm???
Bekarsın ama yine de hiç mi mutfağa girip yemek yapmıyorsun???

Ooo kaptana bak hele 😁😁😁Sen kime meydan okuyorsun 🤣🤣🤣Var mı rakiben?
Rakibim yok canim:))
Şimdi normalini bitirdim. :KK45: Bitirmesem twist'lisini denerdim. :)
Yarin denersin artik :))
Ay ciddi misin cnm???
Bekarsın ama yine de hiç mi mutfağa girip yemek yapmıyorsun???
Ailemle yasayinca canim cok fazla mutfaga girmedim acikcasi gecen sene kasım ayina kadar babamin yaninda çalışıyordum evde pek yemek yapacak vaktim olmuyordu
Bu sene evdeyim surekli yeni yeni giriyorum oda annemler koyde oldugu icin yapiyorum 🥰
Birde burda kadinlar kulübünde yarismalar var onlara katılıyorum öğreniyorum yavas yavas:-)

Yetişkinlik hayatında açıktan okunacak bölüm değil gerçekten. Ben bir süredir çalışmadığım için derslere odaklanabildim, yoksa zor. Çok sevdiğim için de zor dersleri ve ilgimi çekmeyen dersleri bir inatla yürüttüm gitti şimdiye kadar. Şiir en zoru zaten ya. :) Dil konusunda kesinlikle haklısın. Umarım İngilizce konuşmanın havalı sayıldığı, nokta ve virgül koymaktan aciz insanların bol olduğu bu dönemde çok bilinçli insanlar yetiştirirsin. Algına ve amacına saygı duydum. :KK52:
Teşekkür ederim canım. İnşallah arzuladığımız bilinçli bir nesil yetistiririz. Ben de diline hakim olamayan aciz insanlar hakkındaki düşüncene hayran oldum. Başarılar bizimle olsun o zaman branştaşım.:KK74: :KK68:

Rakibim yok canim:))

Yarin denersin artik :))

Ailemle yasayinca canim cok fazla mutfaga girmedim acikcasi gecen sene kasım ayina kadar babamin yaninda çalışıyordum evde pek yemek yapacak vaktim olmuyordu
Bu sene evdeyim surekli yeni yeni giriyorum oda annemler koyde oldugu icin yapiyorum 🥰
Birde burda kadinlar kulübünde yarismalar var onlara katılıyorum öğreniyorum yavas yavas:-)
Kilona yakın sana da koruma da rakip bulalım 🤩

Kendi adıma diyeyim Ev içerisinde herşey mümkün olmuyor malesef Dün gözleme yaptım evdekilere Tek oturup fasulye pişiremedim kendim elde olanla idare ettim diyelim Ama olabildiğince muadillerine bakarak devam ediyorum ben😶

Yaa sudem beni de gotursene???
Bu aralar herkesin arkasından bakakalıyorum
Anca komşuyla büyük kızı gönderebiliyorum
Bebek arabasına uyku saati at çocuğu o uyurken sende rahatça yürü canım 🥰Valla bugün çok güzeldi hem güneş hem rüzgar burda hava soğumadan ne yapsam kâr

Yaa sudem beni de gotursene???
Bu aralar herkesin arkasından bakakalıyorum
Anca komşuyla büyük kızı gönderebiliyorum
Bebek arabasına uyku saati at çocuğu o uyurken sende rahatça yürü canım 🥰Valla bugün çok güzeldi hem güneş hem rüzgar burda hava soğumadan ne yapsam kâr

Back
X