• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben Dün spor eklemeyi unutmuşum bugünü hemen ekleyeyim
Eki Görüntüle 2689757
Egzersiz bu hareketlerde
Eki Görüntüle 2689758
1. Hareket squat + lunge bir squat sağ lunge bir squat Sol lunge şeklinde
2. Hareket arka yana doğru lunge
3. Hareket dizlerin üzerinde durup oturup kalkıyoruz
4. Hareket köprü Ama ayakları omuz genişliğinde açıyoruz
5. ve 6. Harekette bacakları yana daire yaparak açıyoruz
30 sn hareket 10 sn dinlenme şeklindedir
Videomuz 150 puandır:KK49:
asysss asysss sudem34 sudem34
Bunu da yaptım ben pert 🤩Kas ağrılarım daha tam geçmemişti umarım bu sefer ağrımaz 😁150 puan da bu

Nidsalli hepsini toplar yazarım 🥰

Bebek arabasına uyku saati at çocuğu o uyurken sende rahatça yürü canım 🥰Valla bugün çok güzeldi hem güneş hem rüzgar burda hava soğumadan ne yapsam kâr
Cnm bizim buralar bebek arabasiyla yürümeye pek müsait değil sokak araları yani yürüyüş için de parkımız yok okulun bahçesi var ama oraya da daha önce gidiyordum şimdi pek gidesim gelmiyor berduşlar geliyor daha geçen gün okulda gördüğümüz biri kavga sonucu yaralandı

Cnm bizim buralar bebek arabasiyla yürümeye pek müsait değil sokak araları yani yürüyüş için de parkımız yok okulun bahçesi var ama oraya da daha önce gidiyordum şimdi pek gidesim gelmiyor berduşlar geliyor daha geçen gün okulda gördüğümüz biri kavga sonucu yaralandı
Canim arabayla yürüyüş için uygun bir yere de gidip orda da olur.Ben bugün öyle yaptım 😁 Gidip parkedip öyle yürüdüm 🤣

Songül sana gelsin 🤪
1 saat 25 dakika tempolu 😜
Dönüyorum şimdi eve 🤩
Canım bunu da yaptım şimdi 4 set 100 puan da bu😁
Bunu da yaptım ben pert 🤩Kas ağrılarım daha tam geçmemişti umarım bu sefer ağrımaz 😁150 puan da bu

Nidsalli hepsini toplar yazarım 🥰
Eşimde diyo 😉Yeter diye 😁 Bu gidişle 60 olursun diyor 😁 Bölgesel den sonra kas ağrım oluyor işte 3 gündür yapamıyordum bugün azaldı biraz kefir içtim spordan sonra inşallah ağrımaz yine
Tüm bunlar beni yenmek için dimi 😂😂 eşine yetmez deseydin, Songül hazır durmusken geçmem lazım deseydin 😂😂

sudem34 sudem34 sonngulen sonngulen @selensu82 Zipzip- Zipzip-
@sportie N Nidsalii @Elhan @Tesnim1989 Puffer Puffer Orjinalisim Orjinalisim @Yarenzzzz

Sevgili kamp arkadaşlarım listelere mümkün mertebe uymaya çalışın komple değiştirmeyin lütfen 💕 spor ve su miktarına uyalım 💕 Kurallara uyan arkadaşlarıma teşekkür ederim 🙏 Adapte olamayanlar isterlerse bireysel devam edebilirler👍

Canım genel olarak listeye uyuyorum ben de, ya da muadilleri ile değiştiriyorum. Spor dün yapamadım yoğunluktan ama bugün biraz daha fazla yaparım merak etme 😘 tabi ki haklısın uyumu yakalamak lazım amaca ulaşmak için ❤️❤️

Slm canlar
Çok giremiyorum bu okullar açılmazsa böylede devam ederim ben ben topluyorum arka mi döndükçe dağıtıyor 3 velet 🙄🙄🙄

Her gün 1 saat yürüyüşümu yapıyorum N Nidsalii puanımı eklersin canım hergun çıktım kilo durumum iyi toparlanmaya başladı vucudum verdiğim çok değil ama vücudum daha çok vermişim gibi 🤗🤗🤗mutluyum

E Elif_Eylul belin nasıl canım 😘
Zipzip- Zipzip- sen nasılsın kaptanım😘

Slm canlar
Çok giremiyorum bu okullar açılmazsa böylede devam ederim ben ben topluyorum arka mi döndükçe dağıtıyor 3 velet 🙄🙄🙄

Her gün 1 saat yürüyüşümu yapıyorum N Nidsalii puanımı eklersin canım hergun çıktım kilo durumum iyi toparlanmaya başladı vucudum verdiğim çok değil ama vücudum daha çok vermişim gibi 🤗🤗🤗mutluyum

E Elif_Eylul belin nasıl canım 😘
Zipzip- Zipzip- sen nasılsın kaptanım😘
Hoşgeldin canim iyiyim sen nasilsin 🥰

Sabah 10.00
2 dilim Tam buğday ekmeği
Sahanda yumurta
1 çatal helva
1 kibrit büyüklüğünde peynir
Bahçe domatesi
Salatalık
Çay

Ara 15.00
2 adet hurma

Öğle 16.30
Makarna
Salata
Rezene

Akşam
20.00 gibi yemeği düşünüyorum
Et sote
Yoğurt
Madensuyu

21.30 arasıda üzüm bu saatlerde çok tatlı krizim tutuyor

Sabah 10.00
2 dilim Tam buğday ekmeği
Sahanda yumurta
1 çatal helva
1 kibrit büyüklüğünde peynir
Bahçe domatesi
Salatalık
Çay

Ara 15.00
2 adet hurma

Öğle 16.30
Makarna
Salata
Rezene

Akşam
20.00 gibi yemeği düşünüyorum
Et sote
Yoğurt
Madensuyu

21.30 arasıda üzüm bu saatlerde çok tatlı krizim tutuyor

Çok güzel. :KK9: Afiyet olsun.

selam kizlar menuye sabah kahvaltisi haric sadik kaldim kahvalti yolda gecti 1 kasarli pogaca ..yazamadigim her gun yuruyus yaptim bolca ayakkabi delindi😜 18.000 cumartesi 17000 pazar 22000 pazartesi cumadan net emin dgilim 13000 kesin tlfn almadanda ciktim 😂tempolu yuruyuslerim her zaman N Nidsalii yuriyus kilo verdirmiyor kilo almayi engelliyor acilen bölgesel ve zumbaya geciyorum yarin
Yürüyüş aynı zamanda bedenin sarkmasına engel oluyor.toparlıyor. yağları kasa dönüştürüyor. :KK4: :KK4: :KK4: :KK68:

Selam hanımlar bu günün menüsü.
12.00 de
1 dilim peynir
1 tane yumurta
Diş problemin olduğu için domates salata yiyemiyprum. Robottan geçirmektende sıkıldım.
2 dilim çavdar ekmeği.
2 bardak çay
1 orta boy Türk kahve
16.00 bir lase yoğurt biberli ve zerdeçallı
3 lt su :kk77::KK200:

15 eylül menüm

Sabah kahvaltı
3 Zeytin
Az domates salatalık
2 dilim peynir
4 çatal sucuklu yumurta
1dilim çavdar ekmeği

Ara 2 hurma

Öğle
Börülce haşlama
Yarım doğan
1 dilim çavdar ekmeği

Ara 1 dilim karpuz

Akşam
Taze Fasulye yemeği
Salata
Yarım dilim çavdar ekmeği
3 küçük acı biber turşusu

Olmadı biliyorum ama tadına bakayım derken 3 kaşık aşure yedim

Akşam da kızlarla sütlü kahve içeriz babamız işe gitti

3 litre su biter fazlası olur
N Nidsalii Senin bugün paylaştığın videoyu yaptım son iki hareketi yapamadım ama onların yerine başka haraketler yaptım
Zipzip- Zipzip- Senin paylaştığın leslie videosunu yaptım
1 saat ev temizliği
8000 adım
150+180+30+120=480 puan

Son düzenleme:
Back
X