• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Benim profilimden de actigim konulari bulabilirsin canim
Birde oylama basladiignda tum fotoğraflar ilk sayfada oluyor yemek kategorisinde🥰

Ayyy bu muymuş. :KK57: Yahu inanmazsın, google fotoğraflar sonucunda en çok beğendiğim de buna çok benzer bir şeydi. Başka örneği var mı bilmiyorum, yoksa direkt seninkidir. Çok güzel görünüyor, eline sağlık. :KK68:

Herkese iyi geceler bi kaç gün gelemedim yoğunluktan ani bi durumdan kaynaklıda sabah 5 te yola çıkacağım Zipzip- Zipzip- kaptanım beni bu hafta iki haftalık izne ayırabilir misin cuma günü elimden geldiğince bildirim yapmaya çalışacağım
Bir isteğim daha olacak bu iki haftalık süreçte spor puanlarını malesef takip edemeyeceğim gönüllü olarak iki haftalık yardım edebilecek birisi olursa çok sevinirim
Cuma günüde sonuçları yazarım Ama tam ayrıntılı olmayabilir telefondan yapabildiğim kadarıyla halledeceğim çok özür dilerim şimdiden:KK42:

Her şey yolundadır umarım. Su gibi git, su gibi gel.

İşin hayırlı uğurlu olsun canım, inşallah çok mutlu olacağın bir iş ortamın olur, Allah gönlüne göre versin.

Teşekkür ederim iyi dileklerin için. :)

Herkese günaydın. :KK54:

Ayyy bu muymuş. :KK57: Yahu inanmazsın, google fotoğraflar sonucunda en çok beğendiğim de buna çok benzer bir şeydi. Başka örneği var mı bilmiyorum, yoksa direkt seninkidir. Çok güzel görünüyor, eline sağlık. :KK68:
Gunaydin canım 🥰
Ben de google gorselden bakarak yapmistim pasta konusunda bilgim yok zaten :-)

Sen geçenlerde "mutfaktan anlamıyorum," demiyor muydun? :KK45: Şu yarışmalara birkaç kere daha katılsan restoran açacak kıvama geleceksin belli ki. :)
Gercekten anlamıyorum canim ilk defa yapiyorum yaptiklarimi
Ailemle yasadigim icin mutfakla hic ilgilenmedim bu yasima kadar
Kek pisirdim gecenlerde pasta icin ama pisirene kadar burdan arkadaalarima sordum olmus mu diye:-)

Gercekten anlamıyorum canim ilk defa yapiyorum yaptiklarimi
Ailemle yasadigim icin mutfakla hic ilgilenmedim bu yasima kadar
Kek pisirdim gecenlerde pasta icin ama pisirene kadar burdan arkadaalarima sordum olmus mu diye:-)
Bu konuda aynıyız sanırım 😂 bende sorarım 4-5 kere 😘

.
Hadi inşallahtransferin tutar da bize müjdeli haberlerle gelirsin
hastanedeki geçirdiğin zamanları da unutursun ilerde müjdele ilgilenmekten 😍😍😍

Canım inşallah kötü bir durum yoktur hayırlı haberlerini bekliyoruz

Menün az olmuş cnm doyuyor musun bunlarla???
İnşallah öyle olur. Heyecan var tabi birazda. Güzel dileklerin için teşekkür ederim 😊

Ben de hiç sevmiyorum yaa, yemek yapayım ama temizlik olmasa keşke.
Temizlik olayını bende çok sevmiyorum, aama tabiki yapıyorum:mad::KK12::KK64:. Ama mutfak diyince benim kendimi çok mutlu hissettiğim ender yerdir:KK36::KK36::hamarat::hamarat::KK54::21::KK37::KK37::KK73::KK73:. Ama kimse müdahale etmeyecek. Kendi başıma sakin sakin.. :KK36: :kahve: Birde vazfeçilmezim el örgüleri.amatör dikiş, ve tığ işleri :KK69::KK69::KK69::KK69:. Veee bahçe , çiçekler ve kendi çapımda sebze yetiştirmek. Yine amatörce. Ufak bir bahçem var. Pandemi döneminde benim kafayı yemememi sağladı. Bütün stresimi aldı diyebilirim.

Evet canım canlı ders var. Normal duzendeki haftalık ders programımız neyse ona uygun şekilde canlı ders yapıyoruz. Marttan beri hemen yapmaya başlamıştık.

Zümreyi aynı branş öğretmenleri sanıyordum 🤭 sayende bir şey daha öğrenmiş oldum 😘
aynı branş öğretmenleri de olur onlar mesela ingilizce zümresi olur..
1. sınıfı okutan öğretmenler 1. sınıf zümresi olur öyle iştee...:KK66::KK66::KK66::KK66::KK66:

Temizlik için küçük ev süper olur Du ama sığamıyoruz büyük ev seviyorum ben ☺ ama temizlik konusu sorun işte. Pandemi den dolayı yardımcı da alamıyorum 😏
Aynen öyle ya pandemi herkesi farklı yerden vurdu. Allah işsiz güçsüz kalan insanların yardımcısı olsun.

Back
X