• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım benim beğendiğim bir bölgesel video vardı etkili ama zor yapması ben arada yapıyorum bunu

[/QU
cok guzel anlatmis daa hareketler bana o kadar zor geliyor ki anlatamam😅 bu gece agridan beter de olsa baslayip istikrar yapacagim yanlar gitse tamamdir🤓 sagol canim aksam bakayim nasil yapacagim

Verirsin boğam 😍
Yürüyüşe çıktım çok mutluyum 🥰🥰🥰
Dün çıkmadım diye asıri huzursuz idim🙄
inşallah veririm
Ben de spor yapmayınca çok huzursuz oluyorum eskiden spor yapmaya üşeniyordum şimdi tam tersi oldu
Selam herkese salidan beri eksiyim 🤩
Bakalım cuma neler olacak 😍😍
Ben de azcık eksiye geçtim ama bakalım daha 2 gün var 😁😁
💐Günümüz güzel geçsin kızlar nasılsınız neler yapıyosunuz ben şu an bıdık cadalozu emziriyorum uykusuz gözlerle size bakıyorum 😴
ben de genelde emzirirken yazarım😉😉😉
Boyun uzun, BMI normale gelmiş, artık zor gider tabi. :)

Tebrikler. :)
teşekkürler 😄😄
Yerim onun masajini ne kadarlık oğlun canım (daha önce sorduysam kusura bakma hatırlamıyorum:))
Ah bu gece uykusu işi çok fena ya hala düzene giremedik
Cnn ben de öyle oluyorum bazen soruyorum konuşuyorum sonra da unutuyorum önemli değil 6 aylık olacağız bir hafta sonra yoldan geldik şimdi de huzursuz kucağımda dolaşıyoruz evi
Evin hali içler acısı tabi

Aynen çok faydalı ama malesef sakatat vs yiyemiyorum hiç yemedim de sadece küçükken annem mumbar dolması yapardı birde ciğer yedim ama ergenlikten sonra zorla yediremediler 🤭🤭🤭🙈 kolajen aldım bakalım inşallah işe yarar.
Birde kemik suyu yapıp buzluğa koyuyorum az az yemeklere çorbalar katıyorum işte
Gayet mantıklı canım.Kasaptan kemik alıp suyunu kaynatıp yemeklere koymak.🤩
Süper🙋‍♀️ bende eksideyim ama bu hafta az olacak anlaşılan 😔 ama az olsun da olsun... az az da olsa hedefe ulaşıcam inşallah.
süpersin canım ya ama sana yetişen🤣🤣🤣🤣
inşallah veririm
Ben de spor yapmayınca çok huzursuz oluyorum eskiden spor yapmaya üşeniyordum şimdi tam tersi oldu

Ben de azcık eksiye geçtim ama bakalım daha 2 gün var 😁😁
ben de genelde emzirirken yazarım😉😉😉
teşekkürler 😄😄

Cnn ben de öyle oluyorum bazen soruyorum konuşuyorum sonra da unutuyorum önemli değil 6 aylık olacağız bir hafta sonra yoldan geldik şimdi de huzursuz kucağımda dolaşıyoruz evi
Evin hali içler acısı tabi
Harikasın boğam 😍😍😍

Bugün evime geçiyorum artık yoldayız..
5 Gün diye gittik 12 gün kaldik...
Anne evinde diyet yaptım 😁😁😁
12 günde 1 kilo 400 gr verdim kendime ben de şaşırdım ama yaptım başardım 🙃🙃🙃🙃
Anne evinde diyet yapmak ayrı bir hüner kilo vermeyi basarmakda ayrı bir hüner tebrik ederim seni canım

Menü bırakayım :KK45: :kk77:
İf dünden beri 24 saat açlık yaptım 😁😁
Bugün 22/2 yaptım.

9 Duble Türk kahvesi
11 Sade Nescafe
13 3-4 kupa çay

17.25 Akşam yemeği

4 tane kırmızı-mor erik
2 büyük tavuk pirzola derisiz,bol bol kıvırcık marul, domates,kuru soğan , maydanoz,1 bardak ayran

19.25 Ara öğün

1 tane büyük boy haşlanmış mısır

Su bolca

Spor
68 dk tempolu+17 dk Leslie fitness+5000 adım=313 puan

Zipzip- Zipzip-
Felicio Felicio

Leyla dün 5000 adım 75 puan başka yapamadım.

Pazar günkü sporum hatırlıyor musun?
300 un üstü kusuratlari dünü telafi eder diye düşünüyorum 🤩🤩🤩

Menü bırakayım :KK45: :kk77:
İf dünden beri 24 saat açlık yaptım 😁😁
Bugün 22/2 yaptım.

9 Duble Türk kahvesi
11 Sade Nescafe
13 3-4 kupa çay

17.25 Akşam yemeği

4 tane kırmızı-mor erik
2 büyük tavuk pirzola derisiz,bol bol kıvırcık marul, domates,kuru soğan , maydanoz,1 bardak ayran

19.25 Ara öğün

1 tane büyük boy haşlanmış mısır

Su bolca

Spor
68 dk tempolu+17 dk Leslie fitness+5000 adım=313 puan

Zipzip- Zipzip-
Felicio Felicio

Leyla dün 5000 adım 75 puan başka yapamadım.

Pazar günkü sporum hatırlıyor musun?
300 un üstü kusuratlari dünü telafi eder diye düşünüyorum 🤩🤩🤩
Bunun uzerine ben nasıl menü yazayım simdi. Kızlar beni affedin olmuyor. Kaptan olmadı yapamadım. Sizlere bol şanslar

Anne evinde diyet yapmak ayrı bir hüner kilo vermeyi basarmakda ayrı bir hüner tebrik ederim seni canım
Sağol cnm bir iki kere kaçamağım oldu ama sonra hemen toparladım devamı gelmedi

Ben de şaşırdım kendime veremem diye düşünüyordum anne evinde 2 haftada 5 kilo almış bir insan olarak kilo vermiş olmanın mutluluğunu yaşıyorum

Back
X