- 8 Eylül 2016
- 103.563
- 438.803
- 898
- 36
Olsun ablacım hic sorun degil vaktimiz var duzeltiyorum hemen eksin cook guzelÇok özür dilerim 83.4 farkında olmadım. Yanlış tuşa deymiş elim.![]()
![]()
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olsun ablacım hic sorun degil vaktimiz var duzeltiyorum hemen eksin cook guzelÇok özür dilerim 83.4 farkında olmadım. Yanlış tuşa deymiş elim.![]()
![]()
![]()
Fit365 diye bir programAfiyet olsunnnn bu app hangi app ben de indirmek isterim![]()
Hedefim 2 kiloydu ama başaramadımNe yaptin sen yaaa
Tebrik ederim canım![]()
Bunu internetten hesaplattım canım hesaplanet gibi birşeydi normalde ölçüyorum yağ oranını tartıda ne kadar doğru emin değilimGünaydın çok iyisin eksin çok güzel
Bu yağ oranı nasıl hesaplanıyor özel tartın mı var cnm??
Bir de ben eylülde ölçülerimi almamışım ağustosta aldığım ölçüler var onları yazacağım birazdan
Süper eksi tebrik ederimKilo bildirimi
Geçen cuma 67
Bugün 65.3
Fark 1.7
Oran % 2.54
Zipzip- listeden çıkmak istiyorum canım.
Valla supersin canim yaaa cok guzel kilo verdin 6 li rakamlara ulaştınHedefim 2 kiloydu ama başaramadım
Hep özendim diğer takımlar 2 ser 2 ser veriyor ama olmadı o kadar sabah yine spor yaptım evde yürüdum ödem bile yokmuş sabah ki tartı ile öğlenki farketmedi
Kahve ve su içtim belki ondan uyandığımda ki kilom bu işte
Menülerimi paylaştım canım 4 günlük canım sporlarimi da bak ordan fikir edin.
Yulaf chia yoğurt bence ödem filan bırakmadı
Pazartesi kilom aslında 71.5
Onu hesaba katarsak 2 kilo oluyor![]()
SüpersinHedefim 2 kiloydu ama başaramadım
Hep özendim diğer takımlar 2 ser 2 ser veriyor ama olmadı o kadar sabah yine spor yaptım evde yürüdum ödem bile yokmuş sabah ki tartı ile öğlenki farketmedi
Kahve ve su içtim belki ondan uyandığımda ki kilom bu işte
Menülerimi paylaştım canım 4 günlük canım sporlarimi da bak ordan fikir edin.
Yulaf chia yoğurt bence ödem filan bırakmadı
Pazartesi kilom aslında 71.5
Onu hesaba katarsak 2 kilo oluyor![]()
Yani cnm bir aylık ölçüm değil ama ben de bu kadar incelecegimi tahmin etmemistimBu kiloya rağmen çok güzel veriyorsun maşallahAma gitmesi için çokta zorlama kendinrde çok dikkat et
Çok güzel eksi
Bu hafta etkiledi Ama diğer haftalar güzel sonuç gelecektir
Bence bu eskide gayet iyi
Eksi çok güzel Ama özellikle o incelemeler vuhuuu
En baştan beri verdiğin kilolar mükemmel menüler sporlar çok güzel hedeflenene çok az kaldı![]()
Yine de çok iyi vermişsin tebrik ederim WC farkeder çokGünaydın herkese
Geçen hafta 82,9
Bu hafta 82,0
0,9
Yüzde 1,08 sanırım
Daha çok gitmesini bekliyordum olmadı wcye cikamadigim için mi anlamadım üzgünüm![]()
Çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin inşallah canım.boğazım kötü alerji mevsimi hala hastayım ama izin değilde 1 kg daha verebilirsem mezun olayım diyorum kaptanım 2 haftaya mezun olmak istiyorum umarım başarabilirim ❤❤❤
Ahhh ahhhhValla supersin canim yaaa cok guzel kilo verdin 6 li rakamlara ulaştın![]()

Goreceksin insallah ablacim.cook güzel gidiyorsunAhhh ahhhh69.9 u birde ben görsem çok iyş olacak. İNŞALLAH.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sağol balımBuydu canım
Geçmişe daha bakamadım canım.Maşallah cnm eksin çok çok güzel harikasın ee kazanan belli herhalde![]()
Sağol canimin içiSüpersintebrik ederim canım
![]()