• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sahur yapmıyorum. Artı bu aralar iştahım inanılmaz . Bol su ve bitki çayları ile telafi edeceğimi düşünüyorum.
Kiz ben sahur yapmasamda corba salata yada yemek yogurt gibi sen benide yemissin sanki🤣🤣🤣

Guatr hormonum asiri calisiyormus 200 mg ilac iciyordum 150 ye dusurdu 20 gun sonra tekrar gel kan ver dedi duzelmemisse 100 mg a dusururum dedi. Oyuzdenmi rahat kilo veriuordum aceba simdi ilac dozu dusunce calismada duser ve kilo alirsam diye endise ettim 🧐
Valla sen daha iyi biliyosun sonuclari ne olcagini doktor gibisin artik baksana hersey var🤣

Eklentiler

• 20201026_193028.webp
    20201026_193028.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 31
Eve gidince yemeğimi yedikten sonra çıkacağım yürüyüşe bugün biraz yoruldum ama kafa olarak ama durmak yok challenge bizi bekler sudem34 sudem34
Evet tatlım 😉
Tempo tempo🤩
Durmak yok bize 🤩
O yağlar eriyecek😍😍😍😍
İsterim canım yürümeyi seviyorum.

Yarışa katılmayı çok isterim ama 3 gün açığım var kapatabilirmiyim bilemedim. Ama deneyeceğim inşallah. 💖💞🌹
Canım bugün yürümeye devam edeceksen 23.59 dan önce yürüyüşün bitince resimli sadece bugünü paylaş ben diğer günleri not alırım.
Perşembe bitiyor 🤩
4 saat tempolu yürüyüş
Geri kalan 3 bin adim normal zamanlarda atildi.
Zipzip- Zipzip-
N Nidsalii
sudem34 sudem34
Offf şahane 🤩
Efsane 🤩🤩🤩
Lilim maşallah sana 🥰🥰🥰🥰
Allah nazardan saklasın.
Bu hafta kesin 59.9 göreceksin 🤩🤩🤩🤩
Rekor 3 günlük yarışta gün rekoru sende gibi 😘😘😘😘😘

Yok kizlar hep bu denli beklemeyin sakin bugunluk boyle oldu hastaneye yayan gittim yani iki otobusluk uzaklikta ordan arkadasa gittim sonra tekrar hastane ve sonra ev ama hep yayan oyuzden boyle oldu yarin yine normal yururum tabi tultulmadan kaklabilirsem🤣🤣
59.9 nerdee yemeden kisamiyorumki buara yine sigara ozlemi yasiyorum oyuzden yemeye sardim sanki yine😔
Buarada cok tesekkur ederim guzel sozleriniz icin 🥰🥰🥰
sudem34 sudem34
Felicio Felicio

Yok kizlar hep bu denli beklemeyin sakin bugunluk boyle oldu hastaneye yayan gittim yani iki otobusluk uzaklikta ordan arkadasa gittim sonra tekrar hastane ve sonra ev ama hep yayan oyuzden boyle oldu yarin yine normal yururum tabi tultulmadan kaklabilirsem🤣🤣
59.9 nerdee yemeden kisamiyorumki buara yine sigaraozlemi yasiyorum oyuzden yemeye sardim sanki yine😔
Buarada cok tesekkur ederim guzel sozleriniz icin 🥰🥰🥰
Yemege sardin sigarayi dusunuyosun baska derdinde varsa alalim lili🤪

Back
X