• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yazinn kuruttugum kiraz sapim bitti yaa🙄 ama bir dunya misir puskulum var nakadar kurtmusum gözüm doymamis🤭
Ben aktardan aldım sudem34 sudem34 tavsiye etti yeşil çayın içine koyarak demledim bir kez kullandım memnun kalırsam bende kuruturum mısır püsküllü bir tane çaya katarım diye aldığım mısırdan saklamıştım 2-3 günde kararmıştı deneyemeden attım maalesef

Google'a US navy body fat yazın, calculator.net'e girin. Metric unit'ten female'i seçin. Sonra da kutucuklara sırasıyla yaş, kilo, boy, boyun, bel kalça ölçüsü girin. Calculate'e basın. Sağ en üstte yağ yüzdeniz, 3. sırada da yağ kilonuz görünecek. Bu biraz daha gerçeğe yakın sonuç veriyor. Tabi bu yöntemde de "Mezurayı geçen sefer daha gevşek/sıkı mı tutmuştum?" tedirginliği var.

Aslında yağ ölçümünü 2-3 haftada bir yapmak en iyisi. Ama neredeyse her yöntem de ancak yaklaşık değeri veriyor. Zaten ne kadar yağımız olduğunu don-sütyen moduyla ayna karşısına geçtiğimizde görüyoruz. :KK53:

Yag oranini nerden hesapladigini yazmismiydin canim bir ara bende bakayim

Yukarıda. :)

Çok geçmiş olsun canım 💐 belki sadece üşütmüşsündür belirtiler çok benziyor çok kafa karıştırıcı 💕Taze zencefil Limon bol ıhlamur iç canım 💐💐💐💐

Günaydınnnn günaydın günaydın güzel bir gün diliyorum hepimize🥰🥰
Felicio Felicio kuzum benim tebrik ederim seni masaAllah barekaAllah😍😍
Tesnim1903 Tesnim1903 Cok gecmis olsun canim Rabbim sifa versin sana🤲

Günaydın cnm çok geçmiş olsun

Geçmiş olsun🙏🙋‍♀️. Dikkat et kendine, ay halsizim denildiği zaman Allah korusun korona geliyor aklıma 😔 paranoyak oldum galiba😏

Geçmiş olsun canım ❤️

Tesnim1903 Tesnim1903 gecmis olsun canim nasil oldun daha iyi misin
Cok sagolun arkadaşlar bugün biraz daha iyiyim sanırım üşüttüm ilaç ve bitki çayları beni biraz daha toparladi

Günaydın cnm tamam işte bankaciysan bir aşağı bir yukarı olur o adımlar...
Ben de okula gitseydim daha fazla bile olurdu...

işte attığım yol dahil normalde 1000-1500 adımdır öğle yemeğinde dışarı çıkmıştım ben akşam olabildiğince tempolu yürüdüm liliyi yakalayayım diye sonra baktım fazla kaptırmışım kendi rekorumu kırayım dedim 😘

Görmediğiniz şey değildir ama şunu da şuraya bırakayım. :KK45: Us navy formülü bana %40'larda olduğumu söylüyor, bu sonuca paralel fotoğraftaki acı gerçek de kişisel gerçeğim olmuş durumda. 2 yıldır salon sporu yaparken ve 70 kiloyken bile en fazla %30'a inmiştim. Ne kadar zor yağ yüzdesi azaltmak...
Benimde %27 cikti kiloma gore fazla acilen spora baslamam lazim

Benimde %27 cikti kiloma gore fazla acilen spora baslamam lazim

Sadece kiloyla alakalı değil ama, boyuna göre normal. :) Yaşına göre de %22-32 arası gibi olması lazım. Tam ortadasın. %20 civarı olmak her ne kadar güzel olsa da, o oranların manken fizikleri olduğunu akıldan çıkarmamak lazım. :) Ama alt sınıra ne kadar yakın, o kadar iyi tabi, yaşla kilo alınırsa avantajlı başlanmış olur. :)

Sadece kiloyla alakalı değil ama, boyuna göre normal. :) Yaşına göre de %22-32 arası gibi olması lazım. Tam ortadasın. %20 civarı olmak her ne kadar güzel olsa da, o oranların manken fizikleri olduğunu akıldan çıkarmamak lazım. :) Ama alt sınıra ne kadar yakın, o kadar iyi tabi, yaşla kilo alınırsa avantajlı başlanmış olur. :)
Dogru söylüyorsun canim manken olmayacagimza gore :-)
En azindan 24-25 e cekeyim yuzdeyi :))

Eki Görüntüle 2711493

:nazar: sudem34 sudem34 'ün Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi: :nazar:

Başlangıç Kilosu (375. Etap) : 77,60
Bitiş Kilosu (697. Etap) : 68,10
Verilen Toplam Kilo : 9,50
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 12,24%
Toplam Süre : 14 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 0,87%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 679

Sevgili sudem34 22 Ağustos 2014 (375. etap) tarihinde yarışmamıza geri dönmüştür. Bu mezuniyet sonrası dönüştür, deneme süreci uygulanmamıştır.

Yarışmacımız 23 Ekim 2020 (697. etap) tarihinde toplamda 9,50 kilo vermiş olarak ve 69,5 kilo olan hedefini 117% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.

Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 6. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.

Notlar:

• Yarışmacımız 378. - 688. etaplar arasında izin kullanmıştır. İzin dönemi, yarışmada kaldığı toplam süreden düşülmüştür.
  • Bu karne yarışmacımızın ikinci mezuniyet karnesidir. İlk mezuniyet karnesi detayları aşağıda yer almaktadır:
sudem34 sudem34 tebrik ederim canım ilk defa mezuniyet karnesi görüyorum kk da..😀😀😀

Bugun yuruyus yapamadım canim :KK43:((
Yataktan bile çıkmadım hastayım biraz
Insallah biraz toparlayayim kendimi telafi ederim
Geçmiş olsun 💐
Başınız sağolsun canım Allah sabırlar versin

Afiyet olsun oruçlu iken iyi yemişsin :))

Öyle düşünme canım geçmiş olsun ❤️

Süpersin valla 😄

Bizde seninle gurur duyuyoruz iyi akıl etiin bu adım atma yarışmasını hep yapalım

Afiyet olsun canım ❤️

Afiyet olsun canım ❤️

Evet kaptanım iyi oluyor hem kendimizi kontrol ediyoruz 😊

Afiyet olsun canım ❤️

Sen 13000 dersin de ben yapmaz miyım bogam fazla bile yaparım 😉

Afiyet olsun canım ❤️

Afiyet olsun canım ❤️

Afiyet olsun canım ❤️

Afiyet olsun canım ❤️

Afiyet olsun canım ❤️

Afiyet olsun canım ❤️ sporun da maşallah

Afiyet olsun canım ❤️

Afiyet olsun canım ❤️

Eline sağlık canım
Tebrikler kızlar o zaman hedefim sensin asysss asysss :KK8:
Bir dahaki adım Challenge senin kaptanlığında olsun🤩🤩🤩
Sen kilo almazsın Lilim hiç endişe etme 💕

Bankacıyım canım çok koşturdum dün yoruldum şimdi işe gitmeden Leslie yapacağım ❤️

Spor için yorgunum ama kalktım bile

@Sudem balım ben pazartesi küsüratı yazmamıştım onuda ekle istersen menüde yazıyor attığım adım Health uygulamasından bakar atarım şimdi hepsini sana

Mezuniyet için son challenge hakkını vereyim dedim beni esas çosturan Lilim kırmışken kendi rekorumu kırayım dedim

Canım teşekkür ederiz @sportie miz vardı onun spor skorlarını görseydin nasıl köndüksiyon sağladık anlardın
Eklerim balım🥰🥰🥰
Varya millete 10 bin adım çok geliyor vay be diyolar 🤭🤭🤭seni görseler ne derler🤩🤩🤩 efsane 🤩 biz kadınlar ne kadar güçlüyüz 🤗🤗🤗tuttugumuzu koparan kadar bırakmayız 🤭🤭🤭

sudem34 sudem34 tebrik ederim canım ilk defa mezuniyet karnesi görüyorum kk da..😀😀😀
Bu ara cok mezun veremedik :(:(
Ya o değil zayıflamanın sınırı yok ya sanki o şişko ben değil gibi yeni görüntüme alıştım 🤪ve kalan fazlalıklar için strateji geliştirme ye çalışıyorum 🤪 adım onun bir parçası sadece🤭🤭🤭
Cuma gunleri kilo bildirmeye devam edecek misin 🤗

Sağol canım ben 10 yılda bir karne alıyorum 😁😁😁
Umarım 2030 da tekrar kilo alıp gelmem 😁😁😁
Darısı sana hadi seni mezun edek🥰
Hadi edelim ya ben de sıkıldım artık...
Hiç bu kadar fazla kilo vermeyince süre de uzun oldu benim en fazla yaptığım süre 2 aydı
Şimdi 11 ağustosta başladım 2 buçuk ay oldu daha da bana bir ay gider senin bu adım challenge in iyi oldu...
Haftaya da bölgesel mı yapsak???:KK48::KK48::KK48::KK48:

Hiç bu kadar fazla kilo vermeyince süre de uzun oldu benim en fazla yaptığım süre 2 aydı
Şimdi 11 ağustosta başladım 2 buçuk ay oldu daha da bana bir ay gider senin bu adım challenge in iyi oldu...
Olabilri aslinda ne yapabilriiz ki

sudem34 sudem34 canım Health de tam çıkmıyor ama geçen aya göre az atmışım adımı öyle yazıyor diğer programda aktiviteden çektim
Diğer ilk günün 17 bin olanı da çektim
Adım atmayı sen sevdirdin kuzum bize🤩
Şimdi tartıldım hala 54,2 yim sudem34 sudem34 bugün biraz azaltacağım canım mezuniyet kaçmasın 😬
Süper 🤩
Ohoo ben açığı kapatayım dedim Ama üsttekileri görünce sanırım kapanmayacak😂😂 benim üç günde attığımı Felicio Felicio bir günde atarsa Tabi kapanmaz:KK67:
Bir üstündeki geç oda olur 😁
Eki Görüntüle 2711384
sudem34 sudem34 buda dünkü adimim yorgunluktan tum gun yattim :)))
Ekledim 🤩
Günümüze hoşgeldin o zaman kaptanim😁
eline sağlık ❤️

Oyy yağ ne kötü bir şey dimi arka plan yapim de spora usenince bakarim motive olurum 😅
İyi fikir boğam🤩
Eee ne yapiyorsunuz kizlar kimsenin sesi cikmiyor yine adim mi atiyorsunuz :))
Ya varya 23.59 a kadar sessiz buralar sen 00 da gel🤪🤪🤪
Eki Görüntüle 2711493

:nazar: sudem34 sudem34 'ün Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi: :nazar:

Başlangıç Kilosu (375. Etap) : 77,60
Bitiş Kilosu (697. Etap) : 68,10
Verilen Toplam Kilo : 9,50
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 12,24%
Toplam Süre : 14 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 0,87%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 679

Sevgili sudem34 22 Ağustos 2014 (375. etap) tarihinde yarışmamıza geri dönmüştür. Bu mezuniyet sonrası dönüştür, deneme süreci uygulanmamıştır.

Yarışmacımız 23 Ekim 2020 (697. etap) tarihinde toplamda 9,50 kilo vermiş olarak ve 69,5 kilo olan hedefini 117% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.

Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 6. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.

Notlar:

• Yarışmacımız 378. - 688. etaplar arasında izin kullanmıştır. İzin dönemi, yarışmada kaldığı toplam süreden düşülmüştür.
  • Bu karne yarışmacımızın ikinci mezuniyet karnesidir. İlk mezuniyet karnesi detayları aşağıda yer almaktadır:
🤗🤗🤗🤗
Tebrikler sudem. :KK68::KK9:
Sağol canım darısı sana 🤩🤩bu arada özlettin ya her gün gel 🤗🤗🤗
Merhaba yürüyüşten geldim. Ortalama 2, 5 saat . :KK4: :KK4: duş alıp dinleneceğim. İftardan sonra görüşürüz inşallah. Eki Görüntüle 2711505
Ekledim 🤩
işte attığım yol dahil normalde 1000-1500 adımdır öğle yemeğinde dışarı çıkmıştım ben akşam olabildiğince tempolu yürüdüm liliyi yakalayayım diye sonra baktım fazla kaptırmışım kendi rekorumu kırayım dedim 😘
İyi yaptın 🤗🤗senin üstüne adım atan ne gördum ne duydum 😁😁😁
Bu ara cok mezun veremedik :KK43::KK43:

Cuma gunleri kilo bildirmeye devam edecek misin 🤗
Artı gelmezsem ederim niye olmasın 🤩🤩🤩
Sen de bu iş 🤩

Back
X