Ben aktardan aldımYazinn kuruttugum kiraz sapim bitti yaaama bir dunya misir puskulum var nakadar kurtmusum gözüm doymamis
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben aktardan aldımYazinn kuruttugum kiraz sapim bitti yaaama bir dunya misir puskulum var nakadar kurtmusum gözüm doymamis
![]()
Google'a US navy body fat yazın, calculator.net'e girin. Metric unit'ten female'i seçin. Sonra da kutucuklara sırasıyla yaş, kilo, boy, boyun, bel kalça ölçüsü girin. Calculate'e basın. Sağ en üstte yağ yüzdeniz, 3. sırada da yağ kilonuz görünecek. Bu biraz daha gerçeğe yakın sonuç veriyor. Tabi bu yöntemde de "Mezurayı geçen sefer daha gevşek/sıkı mı tutmuştum?" tedirginliği var.
Aslında yağ ölçümünü 2-3 haftada bir yapmak en iyisi. Ama neredeyse her yöntem de ancak yaklaşık değeri veriyor. Zaten ne kadar yağımız olduğunu don-sütyen moduyla ayna karşısına geçtiğimizde görüyoruz.![]()
Yag oranini nerden hesapladigini yazmismiydin canim bir ara bende bakayim
Çok geçmiş olsun canımbelki sadece üşütmüşsündür belirtiler çok benziyor çok kafa karıştırıcı
Taze zencefil Limon bol ıhlamur iç canım
![]()
Günaydınnnn günaydın günaydın güzel bir gün diliyorum hepimize
Felicio kuzum benim tebrik ederim seni masaAllah barekaAllah
Tesnim1903 Cok gecmis olsun canim Rabbim sifa versin sana
![]()
Tesnim1903 geçmiş olsun canım
Günaydın cnm çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun. Dikkat et kendine, ay halsizim denildiği zaman Allah korusun korona geliyor aklıma
paranoyak oldum galiba
![]()
Geçmiş olsun canım![]()
Cok sagolun arkadaşlar bugün biraz daha iyiyim sanırım üşüttüm ilaç ve bitki çayları beni biraz daha toparladiTesnim1903 gecmis olsun canim nasil oldun daha iyi misin
Günaydın cnm tamam işte bankaciysan bir aşağı bir yukarı olur o adımlar...
Ben de okula gitseydim daha fazla bile olurdu...
Benimde %27 cikti kiloma gore fazla acilen spora baslamam lazimGörmediğiniz şey değildir ama şunu da şuraya bırakayım.Us navy formülü bana %40'larda olduğumu söylüyor, bu sonuca paralel fotoğraftaki acı gerçek de kişisel gerçeğim olmuş durumda. 2 yıldır salon sporu yaparken ve 70 kiloyken bile en fazla %30'a inmiştim. Ne kadar zor yağ yüzdesi azaltmak...
Benimde %27 cikti kiloma gore fazla acilen spora baslamam lazim
Sağol kaptanım
Yağ mı ?Benimde %27 cikti kiloma gore fazla acilen spora baslamam lazim
Dogru söylüyorsun canim manken olmayacagimza goreSadece kiloyla alakalı değil ama, boyuna göre normal. :) Yaşına göre de %22-32 arası gibi olması lazım. Tam ortadasın. %20 civarı olmak her ne kadar güzel olsa da, o oranların manken fizikleri olduğunu akıldan çıkarmamak lazım. :) Ama alt sınıra ne kadar yakın, o kadar iyi tabi, yaşla kilo alınırsa avantajlı başlanmış olur. :)
Eki Görüntüle 2711493
![]()
sudem34 'ün Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
![]()
Başlangıç Kilosu (375. Etap) : 77,60
Bitiş Kilosu (697. Etap) : 68,10
Verilen Toplam Kilo : 9,50
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 12,24%
Toplam Süre : 14 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 0,87%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 679
Sevgili sudem34 22 Ağustos 2014 (375. etap) tarihinde yarışmamıza geri dönmüştür. Bu mezuniyet sonrası dönüştür, deneme süreci uygulanmamıştır.
Yarışmacımız 23 Ekim 2020 (697. etap) tarihinde toplamda 9,50 kilo vermiş olarak ve 69,5 kilo olan hedefini 117% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 6. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Notlar:
- Yarışmacımız 378. - 688. etaplar arasında izin kullanmıştır. İzin dönemi, yarışmada kaldığı toplam süreden düşülmüştür.
- Bu karne yarışmacımızın ikinci mezuniyet karnesidir. İlk mezuniyet karnesi detayları aşağıda yer almaktadır:
Ya o değil zayıflamanın sınırı yok ya sanki o şişko ben değil gibi yeni görüntüme alıştımBoyum kisa ne yapayim![]()
Sağol canım ben 10 yılda bir karne alıyorum
Geçmiş olsunBugun yuruyus yapamadım canim((
Yataktan bile çıkmadım hastayım biraz
Insallah biraz toparlayayim kendimi telafi ederim
Bir dahaki adım Challenge senin kaptanlığında olsunBaşınız sağolsun canım Allah sabırlar versin
Afiyet olsun oruçlu iken iyi yemişsin :))
Öyle düşünme canım geçmiş olsun
Süpersin valla
Bizde seninle gurur duyuyoruz iyi akıl etiin bu adım atma yarışmasını hep yapalım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Evet kaptanım iyi oluyor hem kendimizi kontrol ediyoruz
Afiyet olsun canım
Sen 13000 dersin de ben yapmaz miyım bogam fazla bile yaparım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canımsporun da maşallah
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Eline sağlık canım
Tebrikler kızlar o zaman hedefim sensinasysss
![]()
Eklerim balımSen kilo almazsın Lilim hiç endişe etme
Bankacıyım canım çok koşturdum dün yoruldum şimdi işe gitmeden Leslie yapacağım
Spor için yorgunum ama kalktım bile
@Sudem balım ben pazartesi küsüratı yazmamıştım onuda ekle istersen menüde yazıyor attığım adım Health uygulamasından bakar atarım şimdi hepsini sana
Mezuniyet için son challenge hakkını vereyim dedim beni esas çosturan Lilim kırmışken kendi rekorumu kırayım dedim
Canım teşekkür ederiz @sportie miz vardı onun spor skorlarını görseydin nasıl köndüksiyon sağladık anlardın
Bu ara cok mezun veremedik
Cuma gunleri kilo bildirmeye devam edecek misinYa o değil zayıflamanın sınırı yok ya sanki o şişko ben değil gibi yeni görüntüme alıştımve kalan fazlalıklar için strateji geliştirme ye çalışıyorum
adım onun bir parçası sadece
![]()
Hadi edelim ya ben de sıkıldım artık...Sağol canım ben 10 yılda bir karne alıyorum
Umarım 2030 da tekrar kilo alıp gelmem
Darısı sana hadi seni mezun edek![]()
Olabilri aslinda ne yapabilriiz kiHadi edelim ya ben de sıkıldım artık...
Hiç bu kadar fazla kilo vermeyince süre de uzun oldu benim en fazla yaptığım süre 2 aydı
Şimdi 11 ağustosta başladım 2 buçuk ay oldu daha da bana bir ay gider senin bu adım challenge in iyi oldu...
Haftaya da bölgesel mı yapsak???![]()
Benim göbek be basenlerde fazlalık varOlabilri aslinda ne yapabilriiz ki
Olabilir canim ama dakika olarak değilde sayi olarak yapsak nasil olurBenim göbek be basenlerde fazlalık var
Bir gün basen kalça
bir gün göbek yapabiliriz 30 dk olur mu??
Adım atmayı sen sevdirdin kuzum bizesudem34 canım Health de tam çıkmıyor ama geçen aya göre az atmışım adımı öyle yazıyor diğer programda aktiviteden çektim
Diğer ilk günün 17 bin olanı da çektim
Süper
Bir üstündeki geç oda olurOhoo ben açığı kapatayım dedim Ama üsttekileri görünce sanırım kapanmayacakbenim üç günde attığımı
Felicio bir günde atarsa Tabi kapanmaz
![]()
Ekledim
İyi fikir boğamGünümüze hoşgeldin o zaman kaptanim
eline sağlık
Oyy yağ ne kötü bir şey dimi arka plan yapim de spora usenince bakarim motive olurum![]()
Ya varya 23.59 a kadar sessiz buralar sen 00 da gelEee ne yapiyorsunuz kizlar kimsenin sesi cikmiyor yine adim mi atiyorsunuz :))
Eki Görüntüle 2711493
![]()
sudem34 'ün Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
![]()
Başlangıç Kilosu (375. Etap) : 77,60
Bitiş Kilosu (697. Etap) : 68,10
Verilen Toplam Kilo : 9,50
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 12,24%
Toplam Süre : 14 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 0,87%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 679
Sevgili sudem34 22 Ağustos 2014 (375. etap) tarihinde yarışmamıza geri dönmüştür. Bu mezuniyet sonrası dönüştür, deneme süreci uygulanmamıştır.
Yarışmacımız 23 Ekim 2020 (697. etap) tarihinde toplamda 9,50 kilo vermiş olarak ve 69,5 kilo olan hedefini 117% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 6. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Notlar:
- Yarışmacımız 378. - 688. etaplar arasında izin kullanmıştır. İzin dönemi, yarışmada kaldığı toplam süreden düşülmüştür.
- Bu karne yarışmacımızın ikinci mezuniyet karnesidir. İlk mezuniyet karnesi detayları aşağıda yer almaktadır:
Sağol canım darısı sanaTebrikler sudem.![]()
EkledimMerhaba yürüyüşten geldim. Ortalama 2, 5 saat .![]()
duş alıp dinleneceğim. İftardan sonra görüşürüz inşallah. Eki Görüntüle 2711505
İyi yaptınişte attığım yol dahil normalde 1000-1500 adımdır öğle yemeğinde dışarı çıkmıştım ben akşam olabildiğince tempolu yürüdüm liliyi yakalayayım diye sonra baktım fazla kaptırmışım kendi rekorumu kırayım dedim![]()
Artı gelmezsem ederim niye olmasınBu ara cok mezun veremedik
Cuma gunleri kilo bildirmeye devam edecek misin![]()
Sen de bu işHadi edelim ya ben de sıkıldım artık...
Hiç bu kadar fazla kilo vermeyince süre de uzun oldu benim en fazla yaptığım süre 2 aydı
Şimdi 11 ağustosta başladım 2 buçuk ay oldu daha da bana bir ay gider senin bu adım challenge in iyi oldu...
Haftaya da bölgesel mı yapsak???![]()