• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Anladım onu. :KK45: Güzelsin diyorum, kalsın böyle diyorum. :) Tadınık biri gelecek de fotomu görüp yazdıklarımı okuyacak da korkusu bana çok gerçekçi gelmiyor. Ama bu takımda şaşırtıcı derecede gerçek hayatta tanışan kişi de var. :) Zayıflama yarışma değil mi, dursun foton, motivasyon olur. :)
Teşekkür ederim canım zaten annemlerin haberi oldu burdan pinar ödülü eve gelince :-)
Saklayacak birseyimde yok herşeyimi söylüyorum zaten :)

Hepinizin gecesi mübarek olsun

Eklentiler

• IMG-20201028-WA0009.webp
    IMG-20201028-WA0009.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 22
Azıcık az olmuş. :) Afiyet olsun. Tambuğday unlu domates çorbasının tadı nasıl, çok değiştiriyor mu?

Anladım onu. :KK45: Güzelsin diyorum, kalsın böyle diyorum. :) Tadınık biri gelecek de fotomu görüp yazdıklarımı okuyacak da korkusu bana çok gerçekçi gelmiyor. Ama bu takımda şaşırtıcı derecede gerçek hayatta tanışan kişi de var. :) Zayıflama yarışma değil mi, dursun foton, motivasyon olur. :)

Afiyet olsun, güzel menü. Köftesi bolsa da şahane. :)

Az olmuş bence. 1 dilim pasta fazla olur ama aklında kalacaksa yarın yeme riskine gireceğine bugün biraz yiyebilirsin. Yine bence tabi... :)

Ben kaçıyorum. Herkese iyi geceler.
Çok güzel oldu 🤩
Yazdan biberli domates konserve yapmıştim menemenlik orta boy kavanozlardan bir tane açıyorum tam yetiyor🤩🤩🤩
Tereyağ da kavurdum unu güzel oldu🤩
Üstüne de kaşar rende😁
Benim oğlanın favori yemeği 🤪🤪
İskenderi anımsatıyor ona 🤭🤭
Artık menemen değil kavanozlar i sadece çorba için kullanıyorum🤪
Artık domatesin tadı yok çünkü

Afiyet olsun, arada olur öyle şeyler, vücudu şaşırtmış oldun. Diyete spora devam unut gitsin. Oldu birkere yapacak bişii yok artık sürekli olmasın da 🤭
Aslinda şöyle bacim buara hep boyle besleniyorum yemedigim gün bünye şaşıracakda, işde yemesemde sasirtsam iyi olacak galiba🙄

Çok güzel oldu 🤩
Yazdan biberli domates konserve yapmıştim menemenlik orta boy kavanozlardan bir tane açıyorum tam yetiyor🤩🤩🤩
Tereyağ da kavurdum unu güzel oldu🤩
Üstüne de kaşar rende😁
Benim oğlanın favori yemeği 🤪🤪
İskenderi anımsatıyor ona 🤭🤭
Artık menemen değil kavanozlar i sadece çorba için kullanıyorum🤪
Artık domatesin tadı yok çünkü
Ben menemene ayri corbaya ayri yaptim kavanozlara🤭🤭

Ben menemene ayri corbaya ayri koydum🤭🤭
Niye kız biber çorbaya da çok yakışıyor 🤪🤪🤪
Ben lahmacun harcına da aynısını kullanıyorum 😁😁😁
Geçen sene diyet yapmıyordum ya menemen ler lahmacuna gitti .
Önceki sene öğlenci idim akşam gelince kolay oluyordu menemen yapıp geçiştiriyordum🤣🤣🤣
Bu sene de artık çorba olur az yaptım zaten 😁😁

Kızlarrr sizin muhteşem adımlarınızdan özendim akıllı bileklik siparişi verdim :halay: İnşallah kenarda köşede durmaz da hakkını verebilirim :dua:
İyi yapmışsın 🤩
Benim ikinci ilki bataryası öldü 🤪🤪
Bakalım bu ne kadar dayanacak🤭🤭
Bu da geçen pazartesi geldi😉🤗🤗

Back
X