- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 548
- 37
Oooo ben şok emin misin ne zaman artinolur o zaman gireyimBu hafta listeye girmis olsaydin yuzden eksi olarak yansıyacak canim
Izne ayrildigin kilodan yeni kilonu cikartip ne kadar etap gectiyse ona bölüyoruz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oooo ben şok emin misin ne zaman artinolur o zaman gireyimBu hafta listeye girmis olsaydin yuzden eksi olarak yansıyacak canim
Izne ayrildigin kilodan yeni kilonu cikartip ne kadar etap gectiyse ona bölüyoruz
Artıya gecesiyle alma canimBu konuda cok sıkı takip var canim kabul edilmiyorr
Haftaya aliriz listeye sen kilo vermeye devam et
Haftaya aliriz canim hem yuzden az daha kuculurOooo ben şok emin misin ne zaman artinolur o zaman gireyim
Tebrik ederim güzel eksiGeçen cuma: 89.2
Bu cuma: 88.7
Fark: 0.5 kg
Yüzdesel fark: %0.56
Azda olsa güzel eksi canımEki Görüntüle 2712925
Günaydınlar kızlar
Cuma 56.5
Pzt 56.3
Fark - 200
%0.35 doğru mu oldu bilemedim.![]()
Yanlışlıkla sizin mesajınızı alıntılamışıminşaallahTebrik ederim canım.Başta ödem falan da derken güzel gidiyor.Devamı da güzel olsun inşallah![]()
Anlamadım canım
Giden 1.8
Hoş geldin. :) Ben de Funda, 33 yaşımdayım. Bu defa sonuna kadar gideriz umarım birlikte. :)Merhaba Zipzip
formun paylaşımını sayfada göremediğim için size göndermemin daha doğru olacağını düşündüm.
YAŞINIZ:37
BOYUNUZ:160
KİLONUZ:85.1
HEDEF KİLONUZ:55
MEDENİ DURUMUNUZ:evliyim
MESLEGINIZ:öğretmenim
ÇOCUK SAYISI:3
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:Yine 6. Takıma 2018 de dahil oldum ama yükseklisans yoğunluğu nedeniyle kendi isteğimle bilgi vererek ayrıldım.
KİLO ALMA NEDENİNİZoğumlar ve stres yedikçe mutlu olduğunu zannedenlerdim
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Ailemin diyabet geçmişi var. Bende de insülin direnci çıkmıştı bikaç yıl önce.
Tebrikler.Merhaba
kilo bildirimim![]()
Zipzip-
Geçen Cuma : 54,2 kg
Bu Cuma : 53,3 kg
Fark : 0,9 kg
Yüzde: 1,66
Her yere şöyle kocaman gülücük bırakmak istiyorum 53 hedeflemiştim tutmadı ama o bile beni mutsuz etmedi![]()
Rejim öncesinde karbonhidrat yiyorduysan ilk hafta diye gitmiştir. :) Ama gidebilir yine, tebrik ederim. :)İlk hafta diye mi gitti bu kadar
Giden 1.200 kg
Tebrikler. :)Eki Görüntüle 2712925
Günaydınlar kızlar
Cuma 56.5
Pzt 56.3
Fark - 200
Bende şoktayım başlayalı 4 gün oldu
Başlangıç 85.1
Güncel:84
Fark:1.1
Yüzde:2.2
Gunaydinnn 92.6
Giden 1.8
Bu hafta değilde haftaya girersin listeye canım sorun yokBöyle bi kuralimiz yoktu o yüzden sadece tartı fotosu çekmiştim kahvesel çekmiş nolur nolmaz diyeve su içtim bayağı tekrar tartilamam o yuzdne bu haftalık bu var elimde
Merhaba
kilo bildirimim![]()
Zipzip-
Her yere şöyle kocaman gülücük bırakmak istiyorum 53 hedeflemiştim tutmadı ama o bile beni mutsuz etmedi![]()
Güzel canım tebriklerGeçen cuma: 89.2
Eki Görüntüle 2712929 günün üçüncübildirimini gururla sunarım
geçen hafta 69.8
Buhafta 68.6
Fark1.200Zipzip-
Çok iyi canım tebriklerZipzip- kaptaniçem saygılar
Geçen hafta 67.5
Bu hafta 66.7
Fark. 0.8
Yüzde. %1.19
Eki Görüntüle 2712943
Tesekkur ederim canimKaptanım değişmiş fotonçok güzel di aslında
![]()
Günaydın canimGünaydın![]()
Güzel bol eksili bir liste diliyorum hepimize![]()
Günaydın canım sabit olman da guzel haftaya daha guzel olur duraklamis olabilir
Guzel eksi tebrik ederim canimGunaydinnn 92.6
Giden 1.8
Gunaydin hayirli cumalar canim ❤Gunaydin hayırlı cumalar herkese![]()
Arti 200 sun canim uzulme haftaya daha guzel olurKaptanımZipzip- benim küçük uyanmaya çalışıyodu mızmızlanırken hızlıca tartıldım sonra gittim onu aldım unutup su içtim bi büyük bardak derken tekrardan çıkma işi yalan oldu veee bugün +300 gr gördüm
yani 80.1 olmuşum elim yüzüm şiş anlamadım dün akşam da kabak yoğurtlması yemiştim oysaki inşaallah birdahaki haftaya eksi göreceğim
![]()
Tebrik ediyorum canim eskin cok guzel mezuniyetinde hayirli olsunMerhaba
kilo bildirimim![]()
Zipzip-
Guzel eksi tebrik ederim canimİlk hafta diye mi gitti bu kadar
Giden 1.200 kg
Gunaydin canim ❤Günaydın kızlar, gelemedim yine bir süredir. Geçmiş o kadar geçmiş ki okuyamadımdirek bugüne ışınlanıp tartı heyacanina ortak olayım dedim.
Felicio canım sanırım mezun oluyorsun bugün, tebrik ediyorum canım benim, çok iradeli ve azimliydin, darısı hepimize olsun.
Gunaydin canım ❤Günaydın herkese. :)
Ekside olman guzel tebrik ederim canımGeçen cuma: 89.2
Gunaydin canim eksin az ama eskilerde olman cok iyi tebrik ederimEki Görüntüle 2712925
Günaydınlar kızlar
Cuma 56.5
Pzt 56.3
Fark - 200
Guzel eksi tebrik ederim canımEki Görüntüle 2712929 günün üçüncübildirimini gururla sunarım
geçen hafta 69.8
Buhafta 68.6
Fark1.200Zipzip-
Günaydın canim ❤Günaydınnn![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Günaydın canım ❤Günaydın❣
Dun sabitim diyordun 1 gunde guzel eksi tebrik ederim canimZipzip- kaptaniçem saygılar
Geçen hafta 67.5
Bu hafta 66.7
Fark. 0.8
Yüzde. %1.19
Eki Görüntüle 2712943
Eksin guzel tebrik ederim canım
Tebrik ederim, güzel sonuç. :)
Tebrikler. :) Adım adım 60'lar geliyor. :)Kilo Bildirimi
Geçen Hafta = 76,2
Güncel = 75,7
Fark = 0,5
Yüzde = 0,66
Ben de seni çok beğeniyorum Lilim her yönünle seviyorumSen var sen supersin yaaaBugune kadar hic soylemedim sanırım azmin basarma arzun hedeflerine ulasma istegin bunu kendine karsi bir saygi bir gorev bilmen muhtesemsin yaaa
Taktir ediyorum seni balimm
Unutmusum ekleyeyim MasaAllah BarekAllah❤
Teşekkür ederimGüzel başladın canım tebrikler
Güzel canım tebrikler
Bu hafta değilde haftaya girersin listeye canım sorun yok
Oy oy oy maşallahsana
Mezuniyetin de hayırlı olsun
Güzel canım tebrikler
Çok iyi canım tebrikler![]()
Teşekkür ederim kaptanımTesekkur ederim canimlens markasi sordular dun bende kaldirayim dedim resmimi
Günaydın canim
Günaydın canım sabit olman da guzel haftaya daha guzel olur duraklamis olabilir
Guzel eksi tebrik ederim canim
Gunaydin hayirli cumalar canim ❤
Arti 200 sun canim uzulme haftaya daha guzel olur
Tebrik ediyorum canim eskin cok guzel mezuniyetinde hayirli olsun
Guzel eksi tebrik ederim canim
Gunaydin canim ❤
Gunaydin canım ❤
Ekside olman guzel tebrik ederim canım
Gunaydin canim eksin az ama eskilerde olman cok iyi tebrik ederim
Guzel eksi tebrik ederim canım
Günaydın canim ❤
Günaydın canım ❤
Dun sabitim diyordun 1 gunde guzel eksi tebrik ederim canim
Eksin guzel tebrik ederim canım![]()
Tokluk verince devam etmedim aslında canımBunun en az iki katı yemelisin. Kilon yüksek. Şoka sokacaksın vücudunu, hızla bir 10 kilo vereceksin, sonra bakacaksın duracak, saçların dökülecek vs.
Ben 15 yaşımda bu şekilde rejim yaptım 8 ay. 16 kilo verdim ama sapasağlam tırnaklarım müthiş zayıfladı, hep ayrılır kırılır oldu. O yaşımdan bu yaşıma da bir şey değişmedi. Tırnak neyse de, başka yerimizi bozarsak hiç iyi olmaz.
Azıcık yeseydin kız. :) Çok az olmuş.
Arkadaşlar daha fazla menü alıntılamıştım ama bir acayiplik oldu, çıkmadılar. Kusura bakmayın.