• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bende bir 5 kilo versem ama halen o enerjim yok

Bir anda alip vermiyorum zaten 2 alip 1 veriyorum 1 alip 2 veriyorum iste :))
2 yildir takimdayim zaten burda olmasam ama tekrar 7 li rakamlari görebilirdim :))
Elif seni selensu82 selensu82 yu N Nidsalii yı mezun edelim artık 🥰

Afiyet olsun canım aksam yemegi yok mu
Aralıklı oruç. Akşamı yemiyorum canım alıştım gibi
Emzirdigin icin bence ekleme yapmalisin canim yogurt sut badem ceviz gibi ara ogun koy aksama kahve yanina kayisi hurma olabilir kilo vercem diye bebeyi sütsuz birakma

Biraz daha geçe al yemek saatini ayarla bence. Az öğün beslenmede zorlanmayasın.. az yeme derim. Bebiş için de kendin için de👍
Sağolun canlar😍 şu an deneme gibi bişey yapıyorum bizim böcük 22 aylık oldu 2 ay daha emzirip sütten keseceğim süt danasını:emir_bebek: yani herşeyi yiyor aslında... Beni sütlü kahve gibi kullanıyor beyefendi... Menüyü sürekli güncellemeye çalışacağım. Aslında vücudum nasıl tepki veriyo anlamaya çalışıyorum
Meraba koşu bandi onerir misiniz? Benimde iki küçük cocugum oldugu icin disari cikmam cok zor. Aylardir asiri hareketsizim. Diğer yandan corona da var. Evde boş odam var ardiye gibi oraya koyariz diye dusunduk. Ama kendime guvenemiyorum cok zorlar mi yapabilir miyim
Ben 2012den beri Altus kullanıyorum canım. Şimdiye kadar hiç bi sıkıntı çıkarmadı... Garibim bi dönem elbise askılığı bile yaptı ama neyse o konulara hiç girmeyelim🙈

Kızlar bugün 1 Kasım ben bu ay kendime yüz yogası hedefi koydum.
Her gün düzenli yüz yogası yapıp defterime yazicam çentik aticam.
14.8 kilo verdim yüzüm çok tombikti ve baya güzel oldu zayıflayınca ama sarkmasını istemiyorum 🤩
Düzenli yoga yapıp sonra yine kilo vermeye devam edicem.
PAPATYAM PAPATYAM
Diyette Diyette
Kızlar siz hangu videolarda memnun sunuz?
İkinizde uzun zamandır yapıyor ben bugün başladım daha.

Sağolun canlar😍 şu an deneme gibi bişey yapıyorum bizim böcük 22 aylık oldu 2 ay daha emzirip sütten keseceğim süt danasını:emir_bebek: yani herşeyi yiyor aslında... Beni sütlü kahve gibi kullanıyor beyefendi... Menüyü sürekli güncellemeye çalışacağım. Aslında vücudum nasıl tepki veriyo anlamaya çalışıyorum

Ben 2012den beri Altus kullanıyorum canım. Şimdiye kadar hiç bi sıkıntı çıkarmadı... Garibim bi dönem elbise askılığı bile yaptı ama neyse o konulara hiç girmeyelim🙈
Ozaman sorun yok canim benimkide aralikta 2yasina gircek bende kesicem memeden kucukse dedim sutun gitmesin diye🤗

Yürümeyi seviyorsan öneririm. Evin çevresi yürümeye müsait değilse ya da hazırlanmaya, soğuk havaya falan üşeniyorsan 2 metre ötede koşu bandı olması çok iyi oluuyor. Yürümeyi sevmeyenler alırsa çürütüyorlar ama, dikkat et. :) Ben bandı kullanırken ya kitap okuyorum, ya video izliyorum tabletten falan. Tablet koymalık yeri olan modeller var mesela... Hızı istediğine göre arttırdığın için çok zorlamaz, neden zorlasın? İster tin tin tin yürü, ister koş.

Ben genelde 500 gr veriyorum.
Evin cevresinde yurumeye yer var. Ama bebelere bakcak insan lazim :D
Anladim o zaman almalisin sana cook faydasi olacaktir 🥰🥰
Gel istersen burdan da devam edelim hedefine birlikte ulasalim 🤗🤗
Ben daha once 8. Takimdaydim hamile kalinca ayrildim. Benim bildigim o kgya dusmeden geri dönülmüyor ama oluyor mu boyle

İşte bende oylece durursa diye korkuyorum :/

Kızlar bugün 1 Kasım ben bu ay kendime yüz yogası hedefi koydum.
Her gün düzenli yüz yogası yapıp defterime yazicam çentik aticam.
14.8 kilo verdim yüzüm çok tombikti ve baya güzel oldu zayıflayınca ama sarkmasını istemiyorum 🤩
Düzenli yoga yapıp sonra yine kilo vermeye devam edicem.
PAPATYAM PAPATYAM
Diyette Diyette
Kızlar siz hangu videolarda memnun sunuz?
İkinizde uzun zamandır yapıyor ben bugün başladım daha.
Cnm bende düzenli yapamıyorum aslında Bi ara yapıyordum hergün. Şimdilerde unutuyorum. Bende bu sabah aynaya bakarken aynı şeyi düşündüm. Düzenli hale getirmek lazım

Amine Busra Amine Busra hamilelik nedeniyle ayrildigin icin her zaman donebiliyorsun listelere
O zaman katilayim sizlere :)
Adim Büşra.
Yıllardır kg sorunum var.
2010 da 20 kg verip 58 kg olmustum. 16 yasindaydim.
Ama hic koruyamadim.
2014te 72 kg ile evlendim.
2016da 86 kg ile hamile kaldim
2017 de 113 kg ile dogurdum.
2019 da 3.5 ayda 15 kg verdim. İkinciye hamile kaldım.
2020 Şubat ayinda 112 ile dogurdum.
En yuksek 2020 mayis ayinda 115kg gördüm.
Şuan 107.8dim geçen cuma.

Adim Büşra.
Ama hic koruyamadim.
Hoşgeldin o zaman aramiza canim
Bende elif 31 yasindayim bekarim Ankarada yasiyorum
Yeni bir kural geldi yarismaya tarti fotoğrafı ve bir kagida yazilmis nick ve gunun tairihi ile bildirim yapiyoruz
Daha once başarmışsın yine basarabilirisn 🥰🥰

Hoşgeldin o zaman aramiza canim
Bende elif 31 yasindayim bekarim Ankarada yasiyorum
Yeni bir kural geldi yarismaya tarti fotoğrafı ve bir kagida yazilmis nick ve gunun tairihi ile bildirim yapiyoruz
Daha once başarmışsın yine basarabilirisn 🥰🥰
Tamam her cuma ve pazartesi tartiliyorum zaten. 10 gündür daha iyi adapte oldum. Gectigimiz 4 hafta da 2.5 hafta uyguladım adam akilli 2.5 kg kadar verdim.
Şuan 1 ocak hedefim 99 kg olmak. 9 hafta da 9 kg vermek :)

Yazmamişim bende 26 yaşindayim. 3 yasinda ve 8.5 aylik iki kizim var

Adim Büşra.
Ama hic koruyamadim.
Hosgeldin canim aramiza 🤩

Tamam her cuma ve pazartesi tartiliyorum zaten. 10 gündür daha iyi adapte oldum. Gectigimiz 4 hafta da 2.5 hafta uyguladım adam akilli 2.5 kg kadar verdim.
Şuan 1 ocak hedefim 99 kg olmak. 9 hafta da 9 kg vermek :)

Yazmamişim bende 26 yaşindayim. 3 yasinda ve 8.5 aylik iki kizim var
Hadi bakalım yeni yila 2 li rakamlara girelim birlikte 🥰🥰

Cnm bende düzenli yapamıyorum aslında Bi ara yapıyordum hergün. Şimdilerde unutuyorum. Bende bu sabah aynaya bakarken aynı şeyi düşündüm. Düzenli hale getirmek lazım
Araştırdım biraz bırakınca kötü oluyor yazıyor ya hep ya hiç 😁
Her gün yerine haftada 3 kez sanki 😁
Aynı spor gibi diyor bırakırsan kötü olur diyor 😁
Normal spora devam aslında sonuçta yüz kasları da az da olsa çalışır.
Şu an bariz bir sarkma yok .
Karat veremedim şimdi ya hep yapsam mı yoksa normal spora devam mı?
Storeden program indirdim onu da yaptım bugün.
You tube daki 5 dk lik videoyu da yaptım 😁

Back
X