- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Peki yaaaaO kadar spor yaptin dikkat ettin bir an icin bozma diyetini cumaya az kaldi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki yaaaaO kadar spor yaptin dikkat ettin bir an icin bozma diyetini cumaya az kaldi![]()
Gunaydin canım ❤Günaydınn![]()
Ana liste gözüme biraz korkutucu gelio,sorumluluğu büyük.Sen böyle yazınca yine korktum bak :)
Afiyet olsunn
Allah kabul etsin,afiyet olsun
Afiyet olsun,bence iyi menü..Ben misal 1 tane ekler yiyip duramam,ortalığı siler süpürürüm..Kaçamak tabi ki iyi bişi değil ama nefsini köreltecek miktarda sık olmadığı sürece neden olmasın.Aslında amaçlarımdan biri de bu,zararlı şeyleri de ara ara yemek ama tıkınırcasına değilo yüzden ben beğendim menünüzü
Canim tatli istiyooooooooo![]()
Bende bende seni anlayabiliyorumYa bu ara bende çok fenayım. Hamile gibi aşeriyorum resmen. Gözümün önünden pizza, patlamış mısır, makarna, künefe falan geçiyor. Bide dün oruçluyken bi zekilik yapıp yemek tatlı tarifleri baktım netten![]()
Neden kapalilar ki acabaSelam herkese. :)
Sabahtan beri bir şey yemedim, açlıktan ölüyorum. Saçmasapan olmayan hiçbir restoran açık değil, şaka gibi.![]()
Ben denemeyi dusunuyorum. Balı az tutmak lazim. Ya da kuru incir, hurma eklenebilirCanim tatli istiyooooooooo![]()
Denemekte fayda var bazen inanilmaz tatli istegi oluyoBen denemeyi dusunuyorum. Balı az tutmak lazim. Ya da kuru incir, hurma eklenebilir
Yoğunluktan herhalde. Karşıda bir yer var, oradan tavuk söyleyim diyorum onun da telefonları düşmüyor. :/Neden kapalilar ki acaba
Gidip gelme ihtimalin yok mu acabaYoğunluktan herhalde. Karşıda bir yer var, oradan tavuk söyleyim diyorum onun da telefonları düşmüyor. :/
Bugün zaten işim var diye yarım gün geç geldim. Bir daha gitmeye kalkarsam vururlar artık.Gidip gelme ihtimalin yok mu acaba
Baska yerler vardir acik belki bir sansini dene derimBugün zaten işim var diye yarım gün geç geldim. Bir daha gitmeye kalkarsam vururlar artık.Bakalım... Yapacağım bir şeyler.
Afiyet olsun canimOgle yemegi zamani :)
Gunaydin canim valla ben ilaçsız uyuyorum :))Günaydın hatunlar
Aldığım ilaçlar beni resmen uyutuyor ya
Eşim 10.30 da hadi uyanmadan misin diye seslendi
Bem 6 falan saniyorum
Kış uykusuna yattim deseneAfiyet olsun canim
Gunaydin canim valla ben ilaçsız uyuyorum :))
Normalde bana 7-8 saat uyku yeterdi simdi 9 -10 saati buluyorum
Afiyet olsun canimElma toplarim hazir. Kizima ve eşime de vercem tabiki :)