• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Son düzenleme:
Günaydın hatunlar
Aldığım ilaçlar beni resmen uyutuyor ya
Eşim 10.30 da hadi uyanmadan misin diye seslendi
Bem 6 falan saniyorum
Ne yazdığımı anlamışsınızdır inşallah
Kendi yazımı okuyamadım:D
Aceleden çin alfabesine dönmüş:-)

Ne yazdığımı anlamışsınızdır inşallah
Kendi yazımı okuyamadım:KK70:
Aceleden çin alfabesine dönmüş:-)
MAhçup etmeyim diye bende yazmadim sen nededin burda diye🤣🤣🤣
Bazen bende yapiyorum klavyeden dolayi 🤫

Aynen klavye hep tahmin yaparak yazmış ben de aceleden fark etmemişim
Eşim izinli, paldır küldür yazıp çıktım 😂😂
Anladiklarim ilaclardan uyudun esinde hala uyanmadinmi sen dedi sende aksam oldu zannettin🤷‍♀️

Afiyet olsun canim 🥰

Gunaydin canim valla ben ilaçsız uyuyorum :))
Normalde bana 7-8 saat uyku yeterdi simdi 9 -10 saati buluyorum
Ben de çok uyumaya başladım. 7,5 saat yeterdi, haftasonu en fazla 8.30 kalkardım. Şimdi kalkıyorum bir bakıyorum neredeyse 10 olmuş. Yaş ilerledikçe uyku ihtiyacının azalması gerekmiyor muydu ya, nerede yanlış yapıyoruz? :)

Elma toplarim hazir. Kizima ve eşime de vercem tabiki :)
Şahane görünüyorlar, tam yoldan çıkartıcı. :KK53:

Hapin üzerinde araç kullanımına etkisi vardır yazıyordu
Uyuttugu için demişler galiba
Onun için demişlerdir. Prospektüsleri ciddiye almak lazım. Okumadan trafiğe çıkılsa eyvah eyvah. Sabah Avcılar'da çok kötü bir kaza olmuş mesela, radyoda duydum. Bilinçli davranmak, ihmalkar olmamak lazım.

Ne ilacı bu uyku yapan?

Ben de çok uyumaya başladım. 7,5 saat yeterdi, haftasonu en fazla 8.30 kalkardım. Şimdi kalkıyorum bir bakıyorum neredeyse 10 olmuş. Yaş ilerledikçe uyku ihtiyacının azalması gerekmiyor muydu ya, nerede yanlış yapıyoruz? :)
Son baharin gelmesi havalarin soğuması etkili diye düşünüyorum
Istanbul yine daha iyidir ama Ankara buz gibi oldu usuyorum usudukce yataktan cikasim gelmiyor :)
Yazin takima 6 7 gibi gunaydin dedigim gunler vardi :))

Istanbul yine daha iyidir ama Ankara buz gibi oldu usuyorum usudukce yataktan cikasim gelmiyor :)
Bende bugun sanki cok iş yapmisim gibi 10kadar uyumusum kalk kalk filiz dedim muge kaççak :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Burası da çok soğudu kaptanım kombiler açıldı çoktan Ankara Nın ayazı gibi olmaz belki burada soğuk

Bizde 31 ekim gecesi kombiye start verdik. Petekleri tek tek kontrol etti eşim. Camlardan ruzgar giriyor gibi. Onlara silikon cekecek. Acilan yere de sunger cekiyoruz her kiş. En dusukte 25 derece oluyor. Gecen kis cok sicakliyoduk bide giris kat altimizda otopark var. Ev ısınıyor ama yerler buz iste. Cocuklarda masallah hep yerlerde geziyorlar

Back
X