- 8 Eylül 2016
- 103.536
- 438.762
- 898
- 36
Verirsin canim zamanla bende 75 kiloyu gormustum boyum 1.58 simdi 58 kiloyumBende de yok ama kilo var bak onda sıkıntı yok

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Verirsin canim zamanla bende 75 kiloyu gormustum boyum 1.58 simdi 58 kiloyumBende de yok ama kilo var bak onda sıkıntı yok
Sudem senide alinti yapmistim yeni gelenleri yazayim derken silmistimHey maşallah
O nasıl bir boy
Ben artık kısa sayılırım![]()
Bencede ama yarın bildirim işi kötü olduSudem senide alinti yapmistim yeni gelenleri yazayim derken silmistim
Yarin kilo bildirimini bekliyorum ucuncu kez mezun edelim seni yoksa kilo alacaksin![]()
Perşembe oldugu için hafif tutayım dedim sporda yok zatenAfiyet olsun
Afiyet olsunn
Afiyet olsun cok iyi
Allah kabul etsin,afiyet olsun (cok hafif bi gün olmus)
spor da menü de cok iyi,afiyet olsun
ADINIZ: ( misskokulum)
YAŞINIZ:36
BOYUNUZ:178cm
KİLONUZ:91
HEDEF KİLONUZ:78
MEDENİ DURUMUNUZ:Evli
MESLEGINIZ:Öğretmen
ÇOCUK SAYISI:3
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ:doğum sonrası kilo veremediğim gibi emzirme döneminde biraz daha aldım.
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:yok.
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: çocuklarımın genç, dinamik, sağlıklı bir anneleri olsun istiyorum
Olsun bildirim yapBencede ama yarın bildirim işi kötü oldu
Cipsin daha tuzu elimde
Detoks yapamadım daha![]()
Hic kahve icmedim bugun :))4.cü kahvemi bugun neden icmedim acaba 3.cüde kalmisim![]()
Ben abartiyorum sanirim artik yada canim cok istiyoOlsun bildirim yap
Hic kahve icmedim bugun :))
Ben bir kac kez içeyim dedim sonra cay ictim ,yesilcay ictim derken ona yer kalmadi :)))Ben abartiyorum sanirim artik yada canim cok istiyo![]()
Eskiden eylulle birlikte oglen uykusuna bende yatardim kahveleri ictigimden beri ayaktayim ama gece uyuyorum sorun yok yaniBen bir kac kez içeyim dedim sonra cay ictim ,yesilcay ictim derken ona yer kalmadi :)))
Hoşgeldin cnm ben de 73 kiloyla başladım inşallah senin de hızlı hızlı giderADINIZ: ( sonsuz umut )
YAŞINIZ:25
BOYUNUZ:167
KİLONUZ:73
HEDEF KİLONUZ:57
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ: Öğretmen
ÇOCUK SAYISI:1
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:evet 1 gün sadece
KİLO ALMA NEDENİNİZdoğumdan sonra emzirme dönemindeyim biraz fazla kaçırdım
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: eski fiziğimi özledim
Ben çağırdımHoşgeldin canım rsmen emzirme odasına döndü burası çok kişiyiz emziren
Hoşgeldin yarınki kilo bildirimimizi bir kağıdın üzerine burdaki adını ve tarihi yazıp tartının üzerine koyup tartının resmini çekiyoruz onu da bildirim yaparken paylaşıyoruz unutma canım...Allah razı olsun teşekkürler yarın cuma ilk kilo bildirimimi sabah yaparım o zaman bismillah diyelim çok ihtiyacım var pozitif insanlara ve motivasyona![]()
Iyi oldu çabuk çabuk canım inşallah kilolarınızi...
Cok iyi yapmissin canimBen çağırdım
12kilo verdim dedim nisan annelerinde onlar da gelsek mı bizde dediler gelin dedim grup çok iyi dedim![]()
Benim canım bir şeyler istediğinde hep su içerim size de tavsiye ederimAyyy evet ya bnde sıkıldıkça yiyen biriyim o yüzden sakız çiğniyorum işe yarıyor sakız çiğneyince yemek yeme isteğim olmuyor
İyi yapmışsınBen çağırdım
12kilo verdim dedim nisan annelerinde onlar da gelsek mı bizde dediler gelin dedim grup çok iyi dedim![]()
Afiyet olsun canımMenüde yazayım o kadar geldim
Kahvaltı (10.30)
- 1 haşlanmış yumurta, 5 yeşil zeytin, yarım dilim peynir, salatalık, domates, 1 dilim kepekli ekmek, çay
Ara1 (14.00)
- sade Türk kahvesi, 2 gün kurusu
Ara2 (16.00)
- 150 ml süt, 1 küçük muz, 1 kf leblebi
Akşam (18.30)
- 1.5 kepçe mercimek çorbası, 5 kaşık musakka, salata
Su: 2.5 lt
Spor: 20000 adım, 20 dk bölgesel
Zipzip-
![]()
Afiyet olsun canım5 Kasım Perşembe
Kahvaltı 13.00
Eki Görüntüle 2715949
Akşam 18.30
Eki Görüntüle 2715950
7bin adım 210p @Nidsalii
Hoş geldin canımİyi akşamlar ben de arkadaşlarımın tavsiyesiyle sizin takıma katılmak istiyorum. Beni de aranıza alır mısınız?
Afiyet olsun canım
Maşallah boya bakADINIZ: ( misskokulum)
YAŞINIZ:36
BOYUNUZ:178cm
KİLONUZ:91
HEDEF KİLONUZ:78
MEDENİ DURUMUNUZ:Evli
MESLEGINIZ:Öğretmen
ÇOCUK SAYISI:3
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ:doğum sonrası kilo veremediğim gibi emzirme döneminde biraz daha aldım.
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:yok.
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: çocuklarımın genç, dinamik, sağlıklı bir anneleri olsun istiyorum
Uyh cok azmış vallaBugunku menum
(Oruçluydum bugün)
İftar
Bir kocaman kase salata
Bir kase çorba
Ara20:00
Kestane
Sekersiz cay
Salatalik
Greyfurt
Spor malesef yok oruc etkiledi
Zipzip-