• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

haftasonları haftaiçinden daha zorlu geçiyor benim için. Genelde öyledir tabi . Hem evde oturdukça yiyesim geliyor . Dışarda geziyorsak, gezdikçe yiyesim geliyor, herşekilde geliyor:KK70: geçen haftasonu uzun zamandır yemediğim hatta yıllar olmuştur, tavuk şiş yedim, 🐓 napalım diyet için. Yoksa kebap yediğim bi mekândı:mad:bu haftasonu ayrı bir zorlamıyorum; çünkü yemekler de tam damağıma göre:KK30: bazen ağzıma layık denk gelmiyor. İşin özeti, bugün daha zor bir günnn😳🤭
Kabap yiyebilirsin ki lavaş pide yeme zaten kebap yani bulgur da olur
Bolda salata
Diğer öğünlerle dengelersin.
Aynı gün diğer öğünlerin kalori miktarlarıni düşürüp yersin dayanirsan tek öğün yaparsın 🤗

Kabap yiyebilirsin ki lavaş pide yeme zaten kebap yani bulgur da olur
Bolda salata
Diğer öğünlerle dengelersin.
Aynı gün diğer öğünlerin kalori miktarlarıni düşürüp yersin dayanirsan tek öğün yaparsın 🤗
Sağol yaa, kalori demişken belki kalori diyeti de yaparım, plan kurma yolunda... 😹

Kızlar günaydın 🥰
Çok şaşkın bir o kadar mutlu bir o kadar kafan karışık.
Dün tartıldim tartınin pili zayıftı lo lo lo diyodu🤣🤣
70 geldim dün pizza pasta yedim 😁
Bugün pili değiştim 68.3🙄🙄🙄
Eşim tartıldı dunle bugün kilo farkı onda yok gibi birşey çok az yani
Anlamadım ben bir günde o kadar kilo vermem çünkü detoks yapmadım.
Tartı pili zayıf olduğu için beni fazla tartıyorsa son bir aydır filan nerdeyse 2 kilo fark var🤣🤣
Belki de 66 ile mezun oldum 68 sandım bilmiyorum 🙄
Hem mutluyum hem kafam karışık.
Korusam aceba ödem mı yok
Geçen haftaki 70000 adım ise mı yaradı🙄
Bazen deli gibi yedim.
Çikolata yedim geçen bitter😁
İf e bazen dikkat ettim bazen etmedim.
Çekirdek çok çiftledim.
Regl im pazartesi bitiyor belki onun ödemi indi
Kafa bayağı karışık canım 😂😂 ödem mi gitti kilo mu verdin bilemem ama gördüğün rakam çok güzel 🤩

Sağol yaa, kalori demişken belki kalori diyeti de yaparım, plan kurma yolunda... 😹
Kalori sayma da protein sebze yoğunluğu önemli 😉
100 kalori karbonhidrat yersen 93 kalori sana kalır.
100 cal protein yersen sindiirm için vücut 30 calori harcar sana 70 kalır 😉😉😉😉

Başka sefer aklımda olsun. Detoks dediğin 5 günde 3 kilo foroğraflı paylaşımdan bahsediyorsan maalesef yaa, ona dayanamam şimdilik. İlerki zamanlarda olur
O menü 1000 kalori sen 1400 yapabilirsin.
Kilona göre bir öğün daha ekleyip protein karbonhidrat sebzeli bir öğün ekle oldu bitti

Kalori sayma da protein sebze yoğunluğu önemli 😉
100 kalori karbonhidrat yersen 93 kalori sana kalır.
100 cal protein yersen sindiirm için vücut 30 calori harcar sana 70 kalır 😉😉😉😉
Doğru diyorsun. Çok proteinli beslenmek de saç dökülmesi yapıyor, tabi abartmayız da genel bi bilgi :) peki et, tavuk, süt dışı doyurucu bişey var mı aklında protein ağırlıklı 😹😀

Doğru diyorsun. Çok proteinli beslenmek de saç dökülmesi yapıyor, tabi abartmayız da genel bi bilgi :) peki et, tavuk, süt dışı doyurucu bişey var mı aklında protein ağırlıklı 😹😀
Yoğurt kefir peynir en iyi protein kaynakları 🤩🤩🤩.
Yumurta

haftasonları haftaiçinden daha zorlu geçiyor benim için. Genelde öyledir tabi . Hem evde oturdukça yiyesim geliyor . Dışarda geziyorsak, gezdikçe yiyesim geliyor, herşekilde geliyor:KK70: geçen haftasonu uzun zamandır yemediğim hatta yıllar olmuştur, tavuk şiş yedim, 🐓 napalım diyet için. Yoksa kebap yediğim bi mekândı:mad:bu haftasonu ayrı bir zorlamıyorum; çünkü yemekler de tam damağıma göre:KK30: bazen ağzıma layık denk gelmiyor. İşin özeti, bugün daha zor bir günnn😳🤭
Kebap yemekte sorun yok ki canım tabi yağlı ve soslu değilse (İskender gibi). Yanında ekmek vs. De yemezsen diyete uygun hale gelebilir.

@Felicio
@PAPATYAM
Detoks a katılacak arkadaşlar göbek bel basen ölçümü de yapalım yarın kilo ile beraber😍
Cuma aradaki farka bakalım 1 cm olsa süper olur fark🤩🤩🤩
Ben de öyle düşünüyordum zaten canım. Bayagidir tartilmiyor ve ölçü almiyordum. Bakalım 5 gün sonunda ne olacak, acayip heyecanlıyım 🤩🤩

Back
X