• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Selamün aleyküm kızlar ben Bugun aşırı derece de yoğundum görümceme görücü geldi başım cok kalabalıktı ne lesli yapabildim nede yürüyüş nede suyumu guzel icebildim 😑neyse menüme geceyim🤗
Sabah 09.00 1 büyük bardak limonlu su
Sekersiz türk kahvesi

11.00 kahvaltı
karışık yeşillik
1 haşlanmış yumurta
1 yemek kaşığı lor
6 tane zeytin

Öğlen 14.50
Etli yesil fasulye
1 dilim ekmek

Akşam 19.00
3 tane sarma
1 kase tavuk çorbası

22.00 2 tane mandalina kücuk boy
1 su bardağına yakin üzüm

2 litre su
Özel bir günmüş canım yine de iyi kurtarmışsın 🧿 hayırlı olsun canım tatlı telaşlardır eminim bunlar 🌸🌸🌸

Hoşgeldiniz💐
Yardımcı olayım takımda ki diğer arkadaşlarım gibi ❤️
1400 kalori ile sadece kilonu koruyabilirsin canım 💕 aktiviteni artırıp 1200 kalori ile işe koyul derim ayda yaklaşık 4 kilo verebilirsin bu hesapla daha fazla vücudunu zorlama derim
Diyette poğaça açma börek hamurişleri sucuk sosis salam tatlı beyaz unlu şekerli turşu vs şeyler yemeyeceksin
Sabah klasik yumurta peynir zeytin tam buğday veya çavdar ekmeği sınırsız domates salatalık yeşillik
öğle veya akşam menülerinde köfte et yanına bol limonlu salata veya sebze yemeği sadece sebze yemeği varsa yoğurt yiyorsun ara öğünlerde 100 ml yoğurt süt meyve ve 2. Ci ara öğünde ceviz badem avokado gibi değerli yağlar içeren ara öğün yapabilirsin
Ekte aktivitene göre hesaplattım kalori miktarını umarım hedeflerine kavuşur sağlıklı bir yaşam sürersin 💕💕
Çok teşekkür ederim yorum için
inşallah yapabilirim
Biraz da iş hayatı günümün çoğu dışarıda geçiyor bu sebeple ayak üstü atıştırma şeklinde olduğu için yeme şeklim çok düzensiz
Bunlara biraz daha dikkat edeceğim

Çok teşekkür ederim yorum için
inşallah yapabilirim
Biraz da iş hayatı günümün çoğu dışarıda geçiyor bu sebeple ayak üstü atıştırma şeklinde olduğu için yeme şeklim çok düzensiz
Bunlara biraz daha dikkat edeceğim
Kendin için değer ben evde ara öğünümü bazen öğle yemeği bile hazırlayıp götürüyorum sağlık ve istediğini giyebilme lüksü bize her zaman fazladan zaman ve mutluluk kazandırır 💕💕💕

missadangel missadangel canım üzülme panik yapma karadut pekmezi ile pamukla hafif hafif sür geçer hemen rahatlatır iştahı düşmüştür tabi yara olunca iyi olsunlar yeterki de oda yerine gelir şifa versin Allah hayırlı geceler
Teşekkürler canım deniycem evet aynen öyle çok sağol 😍

Guzel eksi tebrik ederim canim 🤩🤩

Cuma cumartesi deneseydin aslinda arti olursa duruma gore hareket edersin ama olsun olmazsa bugun yarin denersin 🥰🥰
Bu hafta pek ümidim kalmadı vermemekten korkuyorum diye yapayım dedim ama Ok öyle yapayım👍 yarın kaldığım yerden devam zaten Bi kare parça ıslak kek başka bişii yemedim 🤭👍

Yemek yedirme savaşlarından sonra anca gelebildim ne yedircegimi şaşırdım valla iştahsız çocuk kadar zor bir şey yok 😔
Menümü yazıp yatacağım geçmişe bakamadım özür diliyorum kızlar yarın daha aktif olacağım söz
Sabah 11:00 pastırmalı yumurta 30 gr peynir 8 zeytin 4 ceviz 2 hurma oğlumun yemedigi artık kaşar peynirindende yedim 10 gr eder sanırım
Akşam 19:00 moralim bozuktu o aç olduğu için az yedim 4 köfte yogurt az bişi salata
Spor 10000 adım 300p N Nidsalii Felicio Felicio
Felicio canım bugün listeye uyamadim ama ruh halim çok kötüydü :( yarın uyacagim inşallah

Okul açılınca tabiki kalori ihtiyacı doğal olarak arttı, kesin kasım sonundan önce görürsün sen o rakamı🤩 papatyam ıslak kek yemiş onu yenmek için doğru zaman😂
🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Ben kek pasta yada poğaça yediğimde tam tersi kilo veriyorum ama yanlış hesap bağdattan dönmesin 😆😆 sabah Bi kalkıyornuşum 65.5 çıkarmışım🤣🤣🤣

🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Ben kek pasta yada poğaça yediğimde tam tersi kilo veriyorum ama yanlış hesap bağdattan dönmesin 😆😆 sabah Bi kalkıyornuşum 65.5 çıkarmışım🤣🤣🤣
Cok guzel ya valla hafta sonu yaptigjm kacamak ctsi ufak bir kek pazar günüde bir pogaca pztsi 200 gr farkla geldim sporuda aksatmadigim halde

Yemek yedirme savaşlarından sonra anca gelebildim ne yedircegimi şaşırdım valla iştahsız çocuk kadar zor bir şey yok 😔
Menümü yazıp yatacağım geçmişe bakamadım özür diliyorum kızlar yarın daha aktif olacağım söz
Sabah 11:00 pastırmalı yumurta 30 gr peynir 8 zeytin 4 ceviz 2 hurma oğlumun yemedigi artık kaşar peynirindende yedim 10 gr eder sanırım
Akşam 19:00 moralim bozuktu o aç olduğu için az yedim 4 köfte yogurt az bişi salata
Spor 10000 adım 300p N Nidsalii Felicio Felicio
Felicio canım bugün listeye uyamadim ama ruh halim çok kötüydü :KK43: yarın uyacagim inşallah
Menün yine de güzel canım yarın uyarsın
İştahsız olmasına üzüldüm ısrar etmek işe yaramıyor diye duymuştum onun yerine arkadaşımın ablası çocuğuna mutfakta kendisine yardım ettiriyordu kendi yaptığını yiyormuş işe yaramıştı ama o 10 yaşında falandı

Evet eltim basladim 2 tane embriyo dondurduk hamdolsun Aralık sonu gibi transfer olacak yaşımdan dolayı çift embriyo transferi olacak belki ikiz olur belki birinden biri tutar diye öyle karar vermişler şansımı artirmak için bakalım nasipte ne varsa onu gorucez dualarına talibim 🤗🤲🤲
Her zaman duaciyim canım, Allah gönlünüze göre versin inşallah. Allah güzel haberler duyup bize de haber etmeyi nasip etsin.

Kekle kilo vermek mi 😂 bende istiyorum ondan 🧐 bakalım Cuma’ya papatyam bence sudem çok emin adımlarla ilerliyor bu sefer işin zor gibi 😂

Hoşgeldiniz💐
Yardımcı olayım takımda ki diğer arkadaşlarım gibi ❤️
1400 kalori ile sadece kilonu koruyabilirsin canım 💕 aktiviteni artırıp 1200 kalori ile işe koyul derim ayda yaklaşık 4 kilo verebilirsin bu hesapla daha fazla vücudunu zorlama derim
Diyette poğaça açma börek hamurişleri sucuk sosis salam tatlı beyaz unlu şekerli turşu vs şeyler yemeyeceksin
Sabah klasik yumurta peynir zeytin tam buğday veya çavdar ekmeği sınırsız domates salatalık yeşillik
öğle veya akşam menülerinde köfte et yanına bol limonlu salata veya sebze yemeği sadece sebze yemeği varsa yoğurt yiyorsun ara öğünlerde 100 ml yoğurt süt meyve ve 2. Ci ara öğünde ceviz badem avokado gibi değerli yağlar içeren ara öğün yapabilirsin
Ekte aktivitene göre hesaplattım kalori miktarını umarım hedeflerine kavuşur sağlıklı bir yaşam sürersin 💕💕
Cok guzel anlatmışsın canim net olmuş

Okul açılınca tabiki kalori ihtiyacı doğal olarak arttı, kesin kasım sonundan önce görürsün sen o rakamı🤩 papatyam ıslak kek yemiş onu yenmek için doğru zaman😂
Hadi ya 😁
Ben onu nasıl geçeyim 😁
Kadın 64 e talip ben 68 lerde 🤣🤣
Aramızda 4 kilo var 🤪🤪🤪
Kekle kilo vermek mi 😂 bende istiyorum ondan 🧐 bakalım Cuma’ya papatyam bence sudem çok emin adımlarla ilerliyor bu sefer işin zor gibi 😂
Bileydim papatya ya rakip olacam haftasonu daha çok kaçamak yapıp ödem tutardım 🤣🤣🤣
Hak geçmesin fazla kilo ile başlamayım diye 68.8 ve 68.6 çıktı 68.6 yı baz aldım 🤭🤭
Sen de onu baz al tabi 68.6🤩🤩🤩
Papatya için ayriyeten 66.8 i baz alayım da onu çatlatayim🤪🤪🤪

Back
X