• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Menüm
Kahvaltı 1 haşlama yumurta domates salatalık roka 1 dilim peynir 1 kaşık çökelek 1 çay kaşığı reçel 4 Zeytin 1 dilim tb ekmeği

Ara anne sütü içeceği

Öğle 1 tane sinitzel 1 dilim tb ekmeği roka domates

Ara 1 havuç

Akşam 1 kase çorba 1 dilim tb ekmeği

1 tane ceviz büyüklüğünde havuç top

3 litre su 6000 adım
Zipzip- Zipzip- N Nidsalii

9 Kasım Pazartesi

Kahvaltı 12.00
1C4E04B0-9D09-4F84-98F1-CFB79DA3F0EF.webp
Akşam 17.00
1.5 kepçe mercimek çorbası
Yarım tabak bulgur pilavı
Yarım tabak kuru fasulye
Küçük bir kase yoğurt

30 dk leslie boosted 300p
6125 adım 183p

Selam ahali 🥰
Felicio Felicio
Menume uydum fakat asiri acıktım bütün gün midem kazındı.
En doyurucu olmayan gün galiba bugündü🤪🤪
Neyse ek menü yaptim bir tas çorba ekledim ara öğüne.
Birde gece süt ürünü ne chia ve baharat ekledim 🤩
10.043 adım spor 300 puan(9 Kasım )
N Nidsalii
Zipzip- Zipzip-
@snglmlk ortim sende durumlar nasıl?

Leyla bugün çok yorulmuşum akşam ustu uyudum bir güzel 🤭
Afiyet olsun canım hakikaten en zor gün bugündü 🤩 üstesinden geldik hissediyorum 😍

Bende menümü gururla bırakayım Zipzip- Zipzip- N Nidsalii
Diyet menüsü 2 sütlü kahve eklemeli tam uydum
Spor olarak
10 dk bölgesel 100p
30 dk boosted 300p
15000 adım 450p
Toplam: 850p

Eklentiler

• C8380A13-0E61-42C3-97BE-889B420988BE.webp
    C8380A13-0E61-42C3-97BE-889B420988BE.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 23
  • B0C8525B-734B-41AB-8087-EDA8CBEE7B7D.webp
    B0C8525B-734B-41AB-8087-EDA8CBEE7B7D.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 22
  • 2C4BF278-99EB-438B-8B1D-ADF325833F8A.webp
    2C4BF278-99EB-438B-8B1D-ADF325833F8A.webp
    19 KB · Görüntüleme: 22
Iyi alinti yapip baska gruplara yazmiyon🤣🤣
Bir keresinde kamp sonucunu takımların paylaşım alanından orjinalisimin başlangıç kilosuna bakmıştım o topikte kalmışım🧐bizim grup diye oraya yazmıştım sonra bildirim gelince farkedip hemen silivermiştim 😂😂😂

Felicio Felicio canım bugün menüye hiç uyamadim. Sabah kalktığımdan beri hasta gibiyim. Yerimden pek kalkamıyorum, eşim ne koyduysa onu yedim. En son saat 4te peynir ekmek yedim ilaç almak için. Bu saatten sonra yemem muhtemelen, yarın kamp menüsüne tekrar uyarak devam edeceğim, bir gün fire vermiş oldum. Dünden bugüne 700 Gr eksideydim ama bilgin olsun. Bugün kusuruma bakma canım olur mu, kalkıp kendim hazirlayamayinca kötü oldu.
Çok geçmiş olsun Songül’üm🌹🌹🌹 neyin var canım soğuk algınlığı falan mı? Bol bol zencefil ıhlamur falan iç 🌸🌸🌸 rüzgarda kalmamaya da dikkat et canım önemli olan sağlığın ❤️

merhaba yanlış yere mi yazıyorum bilmiyorum ama ben kalori hesaplayarak zayıflanabileceğini okudum ama nasıl yapacagımı bilmiyorum
158 boy
66 kilo
34 yaşındayım
işe yürüyerek gidiyorum genelde ve gunde 3km den fazla yürüyorum
bunun dısında bır hareketım yok
diyetkolik programını indirdim ve yediklerimi yazıyorum
orada bu kılomu yazınca 1400 kalori çıktı
ben gunde en fazla 1400 kalorı mı almalıyım daha dusuk mu almalıyım kılo vermek ıcın ?
birde sadece kaloriye mi bakmalıyım
mesela bugun
sabah 1 poğaça yedim
öğlen 1 porsiyon zeytinyağlı kereviz, kabak tatlısı :olamaz: 1 mandalina yedim
akşam da annem pişi yapacak sanırım patates salatası eşliğinde :halay:

bütün bunların kalorilerini hesapladıgımda 965 kalori oldu
karbonhidrat 122 gr protein 20 gr yağ 44 gr gösteriyor aşağıda

şimdi ben akşam yemeğini de bu şekilde yiyip başka bir şey yemem bu şekilde kalori 1000 i bulmuyor ama yediğim şeyler tatlı var hamur var oluyor mu boyle ?

kalori hesaplayarak zayıflayan arkadaslar yazarsa cok memnun olurum
1 ayda 7-8 kilo vermem lazım :KK17:
Hoşgeldiniz💐
Yardımcı olayım takımda ki diğer arkadaşlarım gibi ❤️
1400 kalori ile sadece kilonu koruyabilirsin canım 💕 aktiviteni artırıp 1200 kalori ile işe koyul derim ayda yaklaşık 4 kilo verebilirsin bu hesapla daha fazla vücudunu zorlama derim
Diyette poğaça açma börek hamurişleri sucuk sosis salam tatlı beyaz unlu şekerli turşu vs şeyler yemeyeceksin
Sabah klasik yumurta peynir zeytin tam buğday veya çavdar ekmeği sınırsız domates salatalık yeşillik
öğle veya akşam menülerinde köfte et yanına bol limonlu salata veya sebze yemeği sadece sebze yemeği varsa yoğurt yiyorsun ara öğünlerde 100 ml yoğurt süt meyve ve 2. Ci ara öğünde ceviz badem avokado gibi değerli yağlar içeren ara öğün yapabilirsin
Ekte aktivitene göre hesaplattım kalori miktarını umarım hedeflerine kavuşur sağlıklı bir yaşam sürersin 💕💕

Eklentiler

• 5CDF83E9-C6ED-42E2-899E-69F97B66AAA6.webp
    5CDF83E9-C6ED-42E2-899E-69F97B66AAA6.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 24
  • DE5D19BE-A597-4EBE-87D2-1B2BADEF2FC5.webp
    DE5D19BE-A597-4EBE-87D2-1B2BADEF2FC5.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 30
Selamün aleyküm kızlar ben Bugun aşırı derece de yoğundum görümceme görücü geldi başım cok kalabalıktı ne lesli yapabildim nede yürüyüş nede suyumu guzel icebildim 😑neyse menüme geceyim🤗
Sabah 09.00 1 büyük bardak limonlu su
Sekersiz türk kahvesi

11.00 kahvaltı
karışık yeşillik
1 haşlanmış yumurta
1 yemek kaşığı lor
6 tane zeytin

Öğlen 14.50
Etli yesil fasulye
1 dilim ekmek

Akşam 19.00
3 tane sarma
1 kase tavuk çorbası

22.00 2 tane mandalina kücuk boy
1 su bardağına yakin üzüm

2 litre su

Bugünki menüm
Sabah10.00
1.5 tb ekmek 2 haş.yumurta 4 siyah zeytin 2 dilim kaşar 2 çatal çilek reçeli
Ara15.00 2 kare çikolata
1 h.cevizli piko bar
Akşam19.00
1 tabak kabak kavurma yarım tabak yoğurtlu mantı az yufka ekmek 1 kase yoğurt
Su 2 lt spor yok Zipzip- Zipzip- N Nidsalii
20201109_191642.webp
yani her zaman 1 tabak dediğim tabağın ölçüsü bu kaptanım

Bugünki menüm
Sabah10.00
1.5 tb ekmek 2 haş.yumurta 4 siyah zeytin 2 dilim kaşar 2 çatal çilek reçeli
Ara15.00 2 kare çikolata
1 h.cevizli piko bar
Akşam19.00
1 tabak kabak kavurma yarım tabak yoğurtlu mantı az yufka ekmek 1 kase yoğurt
Su 2 lt spor yok Zipzip- Zipzip- N Nidsalii Eki Görüntüle 2718215 yani her zaman 1 tabak dediğim tabağın ölçüsü bu kaptanım
Şu çikolataları çıkarsan hayatından yada sadece cuma günü 1 tane yesen bu menüyle kilo veremezsin canım çikolata mantı vs sabah kahvaltın güzel az ızgara tavuk az yağlı salata ye akşamları bak göreceksin farkı

Bence de kesin yaktık son kampta sen bayağı bir fark atmıştın bunda da öyle olacak hissediyorum 💕
Yine eşime de yaptırıyorum 🤪🤪.
Ama bugünkü menü onu da kesmedi az önce fındık ezmeli 3 dilim ekmek şimdide ceviz yiyor 🤭🤭🤭

Bakalım canım 66.9 görsem guzel olur 😁
Ya o sefer çok şaşırttı ya normal diyet devam ederken birde 1.700 vermiştim demi sonra bide bir hafta sabit gelip o kilonun altına zor ve yavaş indim 🤭🤭

ya ben bu ara if i de biraz bozdum ya ondan galiba bugün zorladı 🤪🤪
tan sabah 7 de kalktım.
9 da kahve içtim
11 de karışım 🤭🤭🤭

Yine eşime de yaptırıyorum 🤪🤪.
Ama bugünkü menü onu da kesmedi az önce fındık ezmeli 3 dilim ekmek şimdide ceviz yiyor 🤭🤭🤭

Bakalım canım 66.9 görsem guzel olur 😁
Ya o sefer çok şaşırttı ya normal diyet devam ederken birde 1.700 vermiştim demi sonra bide bir hafta sabit gelip o kilonun altına zor ve yavaş indim 🤭🤭

ya ben bu ara if i de biraz bozdum ya ondan galiba bugün zorladı 🤪🤪
tan sabah 7 de kalktım.
9 da kahve içtim
11 de karışım 🤭🤭🤭
Okul açılınca tabiki kalori ihtiyacı doğal olarak arttı, kesin kasım sonundan önce görürsün sen o rakamı🤩 papatyam ıslak kek yemiş onu yenmek için doğru zaman😂

Hoşgeldiniz💐
Yardımcı olayım takımda ki diğer arkadaşlarım gibi ❤️
1400 kalori ile sadece kilonu koruyabilirsin canım 💕 aktiviteni artırıp 1200 kalori ile işe koyul derim ayda yaklaşık 4 kilo verebilirsin bu hesapla daha fazla vücudunu zorlama derim
Diyette poğaça açma börek hamurişleri sucuk sosis salam tatlı beyaz unlu şekerli turşu vs şeyler yemeyeceksin
Sabah klasik yumurta peynir zeytin tam buğday veya çavdar ekmeği sınırsız domates salatalık yeşillik
öğle veya akşam menülerinde köfte et yanına bol limonlu salata veya sebze yemeği sadece sebze yemeği varsa yoğurt yiyorsun ara öğünlerde 100 ml yoğurt süt meyve ve 2. Ci ara öğünde ceviz badem avokado gibi değerli yağlar içeren ara öğün yapabilirsin
Ekte aktivitene göre hesaplattım kalori miktarını umarım hedeflerine kavuşur sağlıklı bir yaşam sürersin 💕💕
Bu hangi program? Cok güzelmiş

Back
X