• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

sampce33fa1c3952e0ab.jpg

:nazar: N Nidsalii N Nidsalii 'nin Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi: :nazar:

Başlangıç Kilosu (676. Etap) : 65,00
Bitiş Kilosu (699. Etap) : 53,50
Verilen Toplam Kilo : 11,50
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 17,69%
Toplam Süre : 19 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 0,93%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 605

Sevgili Nidsalii 27 Mayıs 2020 (676. etap) tarihinde yarışmamıza geri dönmüştür. Mezuniyet sonrası dönüş üyeliği 677. etapta onaylanarak takım listesine girmiştir.
Yarışmacımızın deneme süreci, yarışma süresine eklenmiştir.

Yarışmacımız 6 Kasım 2020 (699. etap) tarihinde toplamda 11,50 kilo vermiş olarak ve 53 kilo olan hedefini 96% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.

Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 6. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.

Notlar:
  • Yarışmacımız 693. - 699. etaplar arasında izin kullanmıştır. İzin dönemi, yarışmada kaldığı toplam süreden düşülmüştür.
  • Bu karne yarışmacımızın ikinci mezuniyet karnesidir. İlk mezuniyet karnesi (612. etap) detayları aşağıda yer almaktadır:
Cuma Zayıflama Yarışması Mezunları
Çooook tebrikkkk ederimmmmm N Nidsalii Süpersin canım :KK200: İnşallah hepimiz alınımızın akıyla böyle karneler görebiliriz burada.Tebriklerrrrr:KK200::KK200::KK200::KK200:

Eşin çok güzel düşünmüş canım, seni de çok mutlu etmiş ne güzel. İnşallah bekledigin sonucu da kavusacaksin inanıyorum. Ben de aksilik olmazsa kesin yaptıracağım canım, doktorla görüşmüştüm deri sarkmam fazla, hem karında hem memede. İkisini de düşünüyorum, yaza kadar istediğim kiloya gelmem lazım.
Meme olduğum için daha dokundurmuyorum benimdde belim de fazla yağ kaldı gitmiyor doktor onlarında alicak karinima dümdüz olsun diye liposuction da yapıp gericek yani garantiliyor güzel bir göbek deliği de yapicam sana dedi bu büyük diye beğenmiyorum dedim iptal edicem onu dedi.
Çok şükür dusuncelidir evet harika bir eştir Allah razı olsun ondan iyiki sevmiş iyiki evlenmisim 🥰

Selam kızlar; burada emziren iki anne vardı sanırım, mesajımı görürler inşallah. Sütüm iki göğsümden toplam 2 damla geliyor. Bitiyor ama tekrar kazanmanın yolunu biliyor musunuz, en azından bir fikir, belki bi umut etkili olabilir. Not: 1 senedir az az idare ediyorum şükür, ama tabi 30-60-90 çıkıyordu, şimdi tükenmek üzere. Bu açıklamayı yapma sebebim, yani çoğaltma gibi amacım yok, hiç çoğalmadı. Bira mayası tableti, damla dahi denedim, sadece 2-3 damla arttırmak amacındayım, bir, ikincisi; dün az yediğimi düşünüyorum ama neden sabit kalmışım anlayamadım, barbunya iki öğün diye olabilir mi sizce? Uzun oldu bayağı. Teşekkürler 😍☺️

Selam kızlar; burada emziren iki anne vardı sanırım, mesajımı görürler inşallah. Sütüm iki göğsümden toplam 2 damla geliyor. Bitiyor ama tekrar kazanmanın yolunu biliyor musunuz, en azından bir fikir, belki bi umut etkili olabilir. Not: 1 senedir az az idare ediyorum şükür, ama tabi 30-60-90 çıkıyordu, şimdi tükenmek üzere. Bu açıklamayı yapma sebebim, yani çoğaltma gibi amacım yok, hiç çoğalmadı. Bira mayası tableti, damla dahi denedim, sadece 2-3 damla arttırmak amacındayım, bir, ikincisi; dün az yediğimi düşünüyorum ama neden sabit kalmışım anlayamadım, barbunya iki öğün diye olabilir mi sizce? Uzun oldu bayağı. Teşekkürler 😍☺️
Canım ben Su ve yeşillik artırıyor diye biliyorum
Zira ben diyete başladıktan sonra sütüm harika yoğun gelmişti ve ben bu surede suyu zorla artırıp yeşillik bol yemiştim
Bir de bulgur ve soğan yemek artırıyor diye biliyorum

Barbunyanin şişliği olabilir canim

Emziren baya kisi var sanirim. Biz 9 aylik oldugumuz icin ek gida da baya yol katettik. Ama 7 aylik olana kadar ne zaman diyete kalkissam hep süt azaldı. Yaz boyu stres altinda gecti bende yedim ictim tablette kullandim. Bir sekilde bu zamana geldik iste.
Benim de suan sorunum bazen sütüm cok gec iniyor. Gecen gece 20 dk da indi bebegim mahvoldu ağlamaktan

Havuc ye ,havuc suyu ic,dereotu,roka,bulgur bide bol su gunde 2bUcuk 3litre

Back
X