• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Aynen oğlan küçük maske durdurmuyo baxen dolaştırıyodum insan vicdan azabı çekiyo o takmazken ben takıyom diye
Benim kizda ayni canim 2yasinda istemiyo hadi simdi atki bagliyorum ama genede tutmuyo

Selam herkese
Menüm
Sabah 10:30 2 yumurta haşlanmış 40 Gr peynir 5 zeytin 2 ceviz 1 kuru incir
Ara bir kupa kahve
Akşam 18:00 bir dilim pırasalı börek (annem tutturdu yaptık mecbur yedim avuç içimden biraz büyük bir dilimdi) 2 bardak ayran
Spor 7000 adım N Nidsalii
Afiyet olsun canım 😘

Selam herkese
Menüm
Sabah 10:30 2 yumurta haşlanmış 40 Gr peynir 5 zeytin 2 ceviz 1 kuru incir
Ara bir kupa kahve
Akşam 18:00 bir dilim pırasalı börek (annem tutturdu yaptık mecbur yedim avuç içimden biraz büyük bir dilimdi) 2 bardak ayran
Spor 7000 adım N Nidsalii
Afiyet olsun canım
Böreğin yanında hafif bişey yeseydin keşke

Benim kizda ayni canim 2yasinda istemiyo hadi simdi atki bagliyorum ama genede tutmuyo
Bugün yasağa rağmen park çocuk doluydu
Ev parklara yakın görüyolar annecim herkes dikkat etmiyo olabilir ama ya hasta olurlarsa diyorum
Ders ödev ne yapcaklar tv bakıyolar çoğunlukla da internetden film açıyolar video falan bakıyolar oyun çıkarıyolar bazen resim
Bişey diyemiyorum normalde kızarım ama evde nasıl vakit geçer ki
Şu dönemi bi atlatalım gezdirip eğlendircem

Bugün yasağa rağmen park çocuk doluydu
Ev parklara yakın görüyolar annecim herkes dikkat etmiyo olabilir ama ya hasta olurlarsa diyorum
Ders ödev ne yapcaklar tv bakıyolar çoğunlukla da internetden film açıyolar video falan bakıyolar oyun çıkarıyolar bazen resim
Bişey diyemiyorum normalde kızarım ama evde nasıl vakit geçer ki
Şu dönemi bi atlatalım gezdirip eğlendircem
Gecicek insallah canim 🤗

cuma gunleri baska tarti ile tartilacaksiniz önceden durumu yazin ki ben bu durumu paylasim alaninda yazabileyim
Sadece listedekileri etiketledim

@PAPATYAM
@asysss
Tesnim1903 Tesnim1903
missadangel missadangel
D Dileksnr
@Kirmizi pabuc
@Zeynolin44
@Yenidenyapabilirim
sleepy angel sleepy angel
Denp Denp
@incibilal
@madamhd
@asliogretmen
birbeste birbeste
@icell_84
Cuma günleri baska tartı ile tartılacaksınız (tartılacaksanız mı yazacaktın ) derken ben mi yanlis anliom sen mi yanlis yazdin canim. Hep ayni tarti ile tartilmamiz gerekmiyormuydu al sana acemi sorusu :))
😄😄😄 ben bu tarifi oğluma yediriyorum içine yulaf değil de 2 bebe biskuvisi atıyorum..
Ağzını aça aça yiyor maşallah...
Ben o oğlunu yerim yaa izninle :( küçük demekki oğlun. Ayyy bebek özledik benim ufak 18 yaşında olunca valla onu öpüyoz yokluktan :)) corona yüzünden kimsenin bebeginide sevemez olduk valla cok ozledik yaaa küçük çocuğu olanlarda bu yönden şanslısınız kizlar :(
Bugün eşime diyorumki hazır 15 gün evdesin çocuğu uyutunca ben yürüyüşe çıkar gelırim. Karşı çıkıyo bu dönemde zayıflanılmazmıs, bağışıklık çökermiş diyet zamanı, dışarı çıkma zamanı değılmış. sağlık açısından ne alakası var dıyorum. Sinir etti benı sankı 50 kiloyum iğne ıplıge dönücem .
Canim eşin onun psikolojisinde haala. Doğrusu yanlışına bakma onun lafının sen cok cektiniz daha yeni cikti hastaneden yazık ne yapsin. Bugün ben adımımın neredeyse tamamını koşarak yaptim evde cokta güzel oldu. Hiç ihtiyacımız yok dışarıya boşver. Yine o baksin bebisinize sen gir odana bence. Bugünlerde gecer inşallah canım

Sabah ılık su
Kahvaltı 9.00 yulafli omlet zeytin peynir
Ara öğün 2 kuru incir kahve
Öğlen 14.00 salata 3 köfte 3 yk bulgur pilavı
Ara öğün yulafli mozaik pasta bir dilim + çay
Akşam 18.30
Bir kase sebze çorbası + yarım tabak pırasa yemeği
3.5 lt su bitti

Menüm güzeller :kk77:
Sabah
2 dilim çavdar ekmeği (bu sicak ekmekler cok fena oluyo :( )
Tereyağ
Az pekmez 2 catal sucuklu yumurta
Ara kuruyemiş
Akşam
Tavuk tandır (tencerede yaptim harika oldu)
3 kaşık pilav
2 dilim ekmek
Salata
Kefir

Aksam ekmeği yarin oruç tutacağım için yedim canlar pilavla olmadi yoksa.

Screenshot_20201220-172327_Pedometer - Step Counter.webp

Cuma günleri baska tartı ile tartılacaksınız (tartılacaksanız mı yazacaktın ) derken ben mi yanlis anliom sen mi yanlis yazdin canim. Hep ayni tarti ile tartilmamiz gerekmiyormuydu al sana acemi sorusu :))

Ben o oğlunu yerim yaa izninle :KK43: küçük demekki oğlun. Ayyy bebek özledik benim ufak 18 yaşında olunca valla onu öpüyoz yokluktan :)) corona yüzünden kimsenin bebeginide sevemez olduk valla cok ozledik yaaa küçük çocuğu olanlarda bu yönden şanslısınız kizlar :KK43:

Canim eşin onun psikolojisinde haala. Doğrusu yanlışına bakma onun lafının sen cok cektiniz daha yeni cikti hastaneden yazık ne yapsin. Bugün ben adımımın neredeyse tamamını koşarak yaptim evde cokta güzel oldu. Hiç ihtiyacımız yok dışarıya boşver. Yine o baksin bebisinize sen gir odana bence. Bugünlerde gecer inşallah canım
Hep ayni tarti ile tartilmak gerekiyor ama olurda cok onemli bir isiniz cikar tartınız bozulur bu durumlarda tartim degisti diyerek onceden belirtin diye yazdim
Kucuk bir problem ama can sıkıcı olabiliyor

Ayyyy tek zannediyordum kendimi yalnız olmadığıma sevindim terazi burçdaşımmmm:KK68: dengelemeye çalış dur hayatı :21:
❤❤❤❤❤❤ canım burcdasim 🤗🤗 ay sorma ya herşeyi eşitle herkese eşit davran herşeyi düzene sok omrumuz böyle geçiyor 🙂

Sabah ılık su
Kahvaltı 9.00 yulafli omlet zeytin peynir
Ara öğün 2 kuru incir kahve
Öğlen 14.00 salata 3 köfte 3 yk bulgur pilavı
Ara öğün yulafli mozaik pasta bir dilim + çay
Akşam 18.30
Bir kase sebze çorbası + yarım tabak pırasa yemeği
3.5 lt su bitti
Afiyet olsun canim 😘
Menüm güzeller :kk77:
Sabah
2 dilim çavdar ekmeği (bu sicak ekmekler cok fena oluyo :KK43: )
Tereyağ
Az pekmez 2 catal sucuklu yumurta
Ara kuruyemiş
Akşam
Tavuk tandır (tencerede yaptim harika oldu)
3 kaşık pilav
2 dilim ekmek
Salata
Kefir

Aksam ekmeği yarin oruç tutacağım için yedim canlar pilavla olmadi yoksa.
Afiyet olsun canim 😘
Bugunku menum
Sabah 12:00
Patatesli yumurta
Roka domates salatalik
Peynir zeytin
Sekersiz cay
Bir dilim tb ekmegi
Aksam18:00
Bjr tabak ıspanak
Bir kase yoğurt
Ara