• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bir kaç gündür tırnaklarimi yemedim
uzadi ama hergün bakım yapmaktan geriye kalmadim :)
içine giriyor bide düşün kürdanla temizliyorum :KK70: hergün cila sürüyorum sonra vazelinle nemlendiriyorum hep bakiyorum :KK70:
baktıkça güzelleşiyor ellerim şükür :süslü::süslü:
Çok şükür senin adına sevindim..
Uzat Canım tırnağını ...
Insanları boşver sağlığın için estetik için kendin için uzat...

Ben de tırnak yiyordum lise 1 e kadar yedim en yakın arkadaşımın tırnakları uzun bakımlı hep ojeliydi..
Lisede bile pek belli olmayan ojeler sürerdi hep törpüsü yanındaydı..
Beni de cok uyardi bırakmam için ben hiç oralı olmuyordum..
Sonra Bir kızdı bir benim elime bak bir senin eline bak dedi senin elin çok çirkin deyince benim dönüm noktam oldu...
Sonra ben de uzattım hep oje sürdüm hep bakım yaptım ellerime...
Ara ara kenarlarini koparıyorum simdi evdeyiz diye tırnaklarında koparıp atar olmuştum ama oje sürüyorum ben ne kadar kısa olursa olsun oje sürerek uzatıyorum şimdi de öyle yapıyorum bi de dediğin gibi kremlerle nemlendiriyorum elimi parmak uçlarım sürekli suyun içinde olduğu için çok kuruyor

Balım emeğine sağlık 🥰
Free de olmanın hakkını vermek için ne gerekiyorsa yapmaya hazırım 🥰
Hedefim kilomu koruyabilmek 🥰
Canım sen hem kendin hem bizler için fazlasını yapıyorsun çok teşekkür ederim hem kendi adıma hemde takım adına🌹🌹🌹

Yok canım benim büyüğü 8 yaşına gircek ocakta
1.sınıfa gidiyo
Ortancı 4 buçuk yaşında
En küçüğü 25 aylık
17 yaşımda evlendim
Kaçarak evlendim bide
Ah ah Eskiler geldi birden aklıma
Aşık mı oldun kız?
Liseden filan mı kaçtın?
Ailen vermedi mi?

0
Tesekkur ederiz listeler icin canim
Cayi merak ettim tarcini sevmem ama ne kadar demlemek gerekiyor belirli bir suresi var mi
Ben 1lt suya yapip günlük iciyorum bir hafta yapıyorsun bir hafta ara veriyorsun vücut alışmasın diye güzel bir tadı var
Sağlıkla mutlulukla büyüsünler canım 💕🌸🧿
Âmin saol canım:)

Aşık mı oldun kız?
Liseden filan mı kaçtın?
Ailen vermedi mi?
Aşık oldum evet
Yok liseyi açıktan okuyordum o zman
Bi kaç defa söylemiştim anneme kızmıştı
Babam kardeşinin oğluna vercekti öyle konuşuluyor du
O zmanki akıl kaçmaktan yana oldu
Eşimden yana pişman değilim çok şükür
Ailemde çabuk barıştı ama yinede çoğu şeyi yaşayamadığım icin üzgünüm keske yapmasaydım diyorum bazen

Free de kalayim dersen canim paylasirsan guzel olur
Free listede güncel bildirim yapanları tutuyorum digerlerini siliyorum
Ben birkaç hafta dinleneyim sonra free listeye girmek istediğimde seni bilgilendiririm ❤❤❤❤

Çok şükür senin adına sevindim..
Uzat Canım tırnağını ...
Insanları boşver sağlığın için estetik için kendin için uzat...

Ben de tırnak yiyordum lise 1 e kadar yedim en yakın arkadaşımın tırnakları uzun bakımlı hep ojeliydi..
Lisede bile pek belli olmayan ojeler sürerdi hep törpüsü yanındaydı..
Beni de cok uyardi bırakmam için ben hiç oralı olmuyordum..
Sonra Bir kızdı bir benim elime bak bir senin eline bak dedi senin elin çok çirkin deyince benim dönüm noktam oldu...
Sonra ben de uzattım hep oje sürdüm hep bakım yaptım ellerime...
Ara ara kenarlarini koparıyorum simdi evdeyiz diye tırnaklarında koparıp atar olmuştum ama oje sürüyorum ben ne kadar kısa olursa olsun oje sürerek uzatıyorum şimdi de öyle yapıyorum bi de dediğin gibi kremlerle nemlendiriyorum elimi parmak uçlarım sürekli suyun içinde olduğu için çok kuruyor
ne güzel işte :) uzun tırnaklılara ben hep özenmişim ellerine bakardim :)
bu sefer kararlıyım uzatcam :) 1 cm kadar uzatmak istiyorum
:))

Aşık oldum evet
Yok liseyi açıktan okuyordum o zman
Bi kaç defa söylemiştim anneme kızmıştı
Babam kardeşinin oğluna vercekti öyle konuşuluyor du
O zmanki akıl kaçmaktan yana oldu
Eşimden yana pişman değilim çok şükür
Ailemde çabuk barıştı ama yinede çoğu şeyi yaşayamadığım icin üzgünüm keske yapmasaydım diyorum bazen
Oğlanların sünnet düğün ünde fit olursun zaten 70 kiloda şöyle süper beyaz bir elbise giyer tozu dumana katarsin olmaz mı?💕💕

1.sınıfa gidiyo
Ortancı 4 buçuk yaşında
En küçüğü 25 aylık
17 yaşımda evlendim
Kaçarak evlendim bide
Çok şükür ... senin hikayen mutlu mutlu devam ediyor... sen de biliyorsun kaçıp da sonu güzel bitmeyenler var...
E sen 17 yaşında isen eşin kaç yaşındaydı???🤔🤔🤔

6. takımın Asil Üyeleri ve Free üyeleri

Son listelere göre bazı arkadaşlarımızın grubun başarı yüzdesinin altında olduğunu görüyorum 🥺🥺🥺 Özellikle asil listedeki arkadaşlarım 🤯
Öncelikle hedefimizi ve platformun amacını tekrar sizlere hatırlatmak isterim 😔
Hedefimiz hızlı ve sağlıklı kilo vermek ! Grup olarak listelerde 1. olmak 🏆🏆🏆
Son dönemde bolca kaçamak yapılıyor, bu kaçamaklar bizi asıl hedefimizden alıkoyduğu için sadece haftada 1 kere çok az miktarda olmak Cuma olmak kaydıyla yiyebilirsiniz. Onun dışında kaçamaklar yasaktır ne sağlıklı beslenmeye nede kilo vermeye katkısı yoktur ve bazı yaptırımları vardır
.

- Yaptığı kaçamaklarla grubun yüzdesini düşüren arkadaşlar 2. Uyarının sonunda asil listeden çıkarılır.

- Asil listeden çıkarılan üyeler 3 ay boyunca free listeye alınmaz.

- Menüleri bildirmek zorunludur, menülere yorum yapmak zorunludur, menüsü düzgün olmayan arkadaşlar eleştirileri olgunlukla karşılamak zorunda ve dikkate alarak düzeltmek durumundadır.

- Burada birbirimize destek olmak için varız zorlandığınız konularda uzman grup üyesi arkadaşlarımız her zaman destek verecektir fakat bu destekleri alabilmek için bahaneleri bir tarafa bırakmanız gerekir .

- Arada bir az eksi gelmeniz veya artı gelmeniz durumu söz konusu olabilir bu durum olağandır fakat kaçamak yapıp artı gelen gramla kilo veren arkadaş grubu düşünmüyor umursamıyor demektir. Çok emek veren arkadaşlarımıza haksızlık olmasın diye böyle bir durum olduğunda gruptan tamamen uzaklaştırılacaktır.

Son olarak

Bahanelere değil, sonuçlara odaklanalım ❤️❤️❤️Grubumuzu layık olduğu🥇yere omuz omuza taşıyalım 🧿🧿🧿

Asil Liste
@PAPATYAM asysss asysss @Tesnim1989 missadangel missadangel @madamhd @Yenidenyapabilirim @sleepy angel @Kirmizi pabuc @timesinfinity D Dileksnr @icell_84 @Zeynolin44 @incibilal @asliogretmen @birbeste Denp Denp
Free Liste
@selensu82 @Kahvesel @Elif Eylul sudem34 sudem34 Felicio Felicio @Nidsalii @sonngulen Wilma11 Wilma11 @birazhuzurdu2008 @Sevincoz @aslihancngz @Cordeliaa @Ysf42 Zipzip- Zipzip-
Eline sağlık canim güzel anlatmışsın ve haklısın
Ben bu ara maalesef çok aktif olamadım eşimin işinden dolayı 2 hafta annemde kalıyorum köyde internet çok yavaş ve kaçamak ister istemez oluyor çünkü her zaman et protein bulamayabiliyorum yürüyüş yapma şansım fazla da olmuyor elimden geleni yapıyorum ama eğer kötü etkiliyorsa takımı beni çıkarabilirsiniz ben kendi başıma az da olsa vermeye devam ederim takımı ve kilo veren diğer arkadaşları kötü etkilemek istemiyorum :( Zipzip- Zipzip-

Oğlanların sünnet düğün ünde fit olursun zaten 70 kiloda şöyle süper beyaz bir elbise giyer tozu dumana katarsin olmaz mı?💕💕
Sünnet düğünü yapmayız diye düşünüyorum evde mevlitli falan olur
Gelinlik giydim ben ama gelinlikle çıkamadım evimden ona üzülüyorum
küçücük yaşta bir sürü sorumluluk aldım
Ama hepsi gecti gitti rabbim bana 3 tane evlat verdi mutluyum 🤲🤲

Çok şükür ... senin hikayen mutlu mutlu devam ediyor... sen de biliyorsun kaçıp da sonu güzel bitmeyenler var...
E sen 17 yaşında isen eşin kaç yaşındaydı???🤔🤔🤔
Evet bide orasi var cevremde çok görüyorum şükr ediyorum evlilik konusunda herşey istediğim gibi rabbime binlerce kez şükürler olsun 🤲
Eşimle 6 yaş var aramışsa 23 yaşındaydı o zman

1.sınıfa gidiyo
Ortancı 4 buçuk yaşında
En küçüğü 25 aylık
17 yaşımda evlendim
Kaçarak evlendim bide
4.yü düşünüyorsun :KK53:
çok erken evlenmişsin.
bu günlerde akraba evliligi çok yaygın.

Geçmiş geçmişte kaldı.
Önümüze bakalım.
Evlatlarınla eşinle mutlu bir ömür olsun.

kayınvalidenizle alt üstlüsün demi benim gibi .

Back
X