• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

25 Aralık Cuma

Sabah 9.30
3dilim Etimek üzerine ev yoğurdu kaymağı ile karışık sürdüm
3 zeytin ,çay
2 dilim kaşar
13. 30 bir tane cennet hurması
14.34 iki bardak ayran
çeyrek bayat ekmek karışık tost,
marul -havuç
IMG_20201225_143330.webp

Su 2.5 litre
1 litre maydanozlu limonlu su D Dileksnr 😘
Spor bildirimini akşam yapacağım kaptanım Zipzip- Zipzip-

6. takımın Asil Üyeleri ve Free üyeleri

Son listelere göre bazı arkadaşlarımızın grubun başarı yüzdesinin altında olduğunu görüyorum 🥺🥺🥺 Özellikle asil listedeki arkadaşlarım 🤯
Öncelikle hedefimizi ve platformun amacını tekrar sizlere hatırlatmak isterim 😔
Hedefimiz hızlı ve sağlıklı kilo vermek ! Grup olarak listelerde 1. olmak 🏆🏆🏆
Son dönemde bolca kaçamak yapılıyor, bu kaçamaklar bizi asıl hedefimizden alıkoyduğu için sadece haftada 1 kere çok az miktarda olmak Cuma olmak kaydıyla yiyebilirsiniz. Onun dışında kaçamaklar yasaktır ne sağlıklı beslenmeye nede kilo vermeye katkısı yoktur ve bazı yaptırımları vardır
.

- Yaptığı kaçamaklarla grubun yüzdesini düşüren arkadaşlar 2. Uyarının sonunda asil listeden çıkarılır.

- Asil listeden çıkarılan üyeler 3 ay boyunca free listeye alınmaz.

- Menüleri bildirmek zorunludur, menülere yorum yapmak zorunludur, menüsü düzgün olmayan arkadaşlar eleştirileri olgunlukla karşılamak zorunda ve dikkate alarak düzeltmek durumundadır.

- Burada birbirimize destek olmak için varız zorlandığınız konularda uzman grup üyesi arkadaşlarımız her zaman destek verecektir fakat bu destekleri alabilmek için bahaneleri bir tarafa bırakmanız gerekir .

- Arada bir az eksi gelmeniz veya artı gelmeniz durumu söz konusu olabilir bu durum olağandır fakat kaçamak yapıp artı gelen gramla kilo veren arkadaş grubu düşünmüyor umursamıyor demektir. Çok emek veren arkadaşlarımıza haksızlık olmasın diye böyle bir durum olduğunda gruptan tamamen uzaklaştırılacaktır.

Son olarak

Bahanelere değil, sonuçlara odaklanalım ❤️❤️❤️Grubumuzu layık olduğu🥇yere omuz omuza taşıyalım 🧿🧿🧿

Asil Liste
@PAPATYAM @asysss Tesnim1903 Tesnim1903 @missadangel madamhd madamhd @Yenidenyapabilirim @sleepy angel @Kirmizi pabuc @timesinfinity D Dileksnr @icell_84 @Zeynolin44 @incibilal @asliogretmen @birbeste Denp Denp
Free Liste
@selensu82 Kahvesel Kahvesel @Elif Eylul @sudem34 @Felicio @Nidsalii sonngulen sonngulen @Migi_magid11 @birazhuzurdu2008 @Sevincoz @aslihancngz @Cordeliaa @Ysf42 Zipzip- Zipzip-
Çok haklısın canım. Eline emeğine sağlık valla uğraşıyorsunuz. Zipzip- Zipzip- kaptanın yaptığı listede resmen tokat gibi çarptı yüzümüze ancak gördük gerçekleri :KK43:

25 Aralık Cuma

Sabah 9.30
3dilim Etimek üzerine ev yoğurdu kaymağı ile karışık sürdüm
3 zeytin ,çay
2 dilim kaşar
13. 30 bir tane cennet hurması
14.34 iki bardak ayran
çeyrek bayat ekmek karışık tost,
marul -havuç Eki Görüntüle 2747619
Su 2.5 litre
1 litre maydanozlu limonlu su D Dileksnr 😘
Spor bildirimini akşam yapacağım kaptanım Zipzip- Zipzip-
🥰🥰😘😘afiyet olsun canım😍😍😍

sonngulen sonngulen seni gordugune sevinecek dersleri yogun ama gelir aksama
Kaptanım sgnmlk değil mi o nick mi değişti? Bende çok sevindim. Kaç gündür girip girip çıktım bir yazamadım fırsat bulup. Şuan İstanbul a taşındık. Bizim sarıcivcivcik kız ne oldu evlenince o da mı arazi oldu :)))

Kaptanım sgnmlk değil mi o nick mi değişti? Bende çok sevindim. Kaç gündür girip girip çıktım bir yazamadım fırsat bulup. Şuan İstanbul a taşındık. Bizim sarıcivcivcik kız ne oldu evlenince o da mı arazi oldu :)))
Evet canim nickini değişti gecen hafta
Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik burda ama takima gelmiyor
Hic denk gelmedik demek ki yoksa yazardim :)))

Back
X