• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

tsk ederim canim😍😍

çok geçmiş olsun canim.cok zor yasadiklarin.neyseki çok şükür annen atlatmiş.ins bi daha yakalanmaz zor bir hastalik.
sağlik çok önemli.
evet burdan uzak kalimca kilo alicam
hatta aldim bile.free listenin de hakkini veremem ben.
yogun bi ikilemdeyim bir bilsen.asagida bi arkadas sormus.yazicam.belki biri bir fikir verir.
vaktin varsa okursun.olmazsa da canın sağolsun.

derdimi merak edip sorduğun icin tsk ederim canim.
benim derdim atanmakla ilgili.ama artilari esksileri riskleri var
birde bolca talihsizlikleri....
benik okumaktan yana hiç sansim olmadi.
fen edebiyat mezunuyum.
okulu bitirince kpss lisansa girdim.p3 den
8 aldim.atanmadim bransimdan.
o yaz evlendim.5 ay sonra formasyona basvuracaktim.15 tatile gitmistik.donünce formasyon alip sinava girecektim.sabahina kv felc gecirdi gidemedik evimize.formasyona basvuramadim.o sene cok büyük bi atama yapildi.kacirdim.sonraki sene formasyonu aldim.sinava girdim.darbe oldu o yaz.atamalari kaldirdilar.üstüne mülakat geldi.mülakata gitmeden hemen once annemde kanserden süphelendiler.mülakat günü annemin patoloji sonuclari cikacakti.kanser mi degil mi diye.
ağlaya aglaya önce hastaneye sonra mülakata gittim.bekleme salonunda aglarken ilk beni cagirdilar.titreye titreye konustum.yapamadim.
sonra annemin kanser süphesi netlesti.son evre akciģer kanseri...
benden düsük puanlilar önume gecti
evimin yakinina 5 kisi atandi.puanlari benden düsük.ayni zamanda 450 kisi dershaneciyi sınavsız atadilar.yakinimdaki okullar onlarla doldu.
ertesi sene ders saatimiz düstü.alimlar 30 lisiye dustü
bende vazgectim sinava girmekten.
sonra cocugum oldu.simdi 2 yasinda.
tayin istedik.dogudan geldik.yerlestik bi yere.ev aldik.
bende yeniden bi atama isteği hortladi.
kitaplarimi kolilerdrn cikardim.
ama gel görki cok zor.yüksek bi puan almam lazim.puan alsam bile buraya atanabilcek miyim?
cocukla nasil ilgilenecem?
2.cocugu düsünüyorum bu arada.arayi uzatmadan.nasil olacak?
iksi olsa calissam nasil bakacam?
evi cocuklari calisma hayatini bi arada götürebilecek miyim?
sinavda gercekten atanabilecek puan cekebilecekmiyim?
oldu ki tayinim doguya cikti.ne olacak.kurulu duzeni bozup tekrar oraya mi gidecem?
eşim istemiyor.8 sene doguda calisti.
iste bu durumdayim.icimdr biseyler beni ders calismaya itiyor.bu düsunceler beni geri birakiyor.
hakkimda ne hayirlisi göremiyorum.
vazgecmeli miyim bilmiyorum.
Canım annen nasıl? Çok geçmiş olsun.
Biraz benzer yollardan geçmişiz.Ben de üste üste kpssye girdim.(öğretmen değilim.önce alandan girdim ama referansım olmayınca olmadı.Snra düz memurluk denedim.) Dedem vardı ,vefat etti ve biz biraz maddi manevi sıkıştık o zamanlar. Atanmaktan başka bişi istemiorum derdim kendi kendime.Snra 93 aldım atandım ama çat die annemin kanser olduğu ortaya cıktı.O yaşa kadar hastane yolu bilmeyen ben elimde tahlil sonuçları ordan oraya koştururken buldum kendimi.Ki annemle benim birbirimizden başka kimsemiz yok.Yani akrabalarımız var ama çok yakın değiliz demek ki ameliyathane kapılarında tek başıma beklemişliğim var.
Maalesef siz de sağlıkla sınanmışsınız.Çok zor,Allah bi daha yaşatmasın.Sağlıktan daha önemli hiçbir şey yok.Ama tüm yaşananlara rağmen kendi ayaklarının üzerinde durmanın çok önemli olduğunu düşünüyorum. Herkesin bireysel kararı ama ben olsam 2. Çocuğu erteler ve derslere asılır,atanmaya bakardım.Atandıktan snra düşünürsün doğu meselesini ya da 2 çocuğa nasıl bakacağım meselesini.Tüm olabilecek sorunları aynı anda düşünürsen kafayı yersin.Atanmak istiyorsan ilk hedefin o olmalı.Allah eşini başından eksik etmesin ama hayatta her türlü şey insan için.O yüzden kendi ayaklarının üzerinde durmak yararına olacaktır.Denediğin hâlde olmazsa bile en azından denedim dersin,içinde bu kadar çalışma isteği varken yok sayma derim.

Yesemde durmuyor çıkıyor hep, açım dünden beri. Üzerine afiyet biraz bağırsaklarım bozuldu da, Sabaha kadar wc nöbeti tuttum 😪
Çok geçmiş olsun enerjim💐 Devam edemeyecek gibi olursan canım hiç kendini zora sokma bizleri etiketle sudem34 sudem34 e bilgi verdim yerine fenomenimiz PAPATYAM PAPATYAM destek verecek bize 💕 umarım hemen iyi olursun 🌸 umarım devam edebilirsin 🌸🌸🌸
Zipzip- Zipzip- Denp Denp

Kahvaltı hazırla yıka.
Öğlen e çorba çocuğa meyve derken öğlen oldu.
Akşama kadar da ders var.
Kader ortağım dert yoldaşım kolay gelsin
biri başladı derse bende 16.30da diğeriyle gircem
2020 öyle bir geçti ki duvara duvara çarptı bizi

26 haziranda mezun olmussun sen 10 temmuz degilmis yani istedigin an listeye girebiliyorsun 🥰
Zipzip- Zipzip- kaptanım ben sabit geldim gece 3 te uyudum uyumadan spor yaptim sanirim istedigim kiloyu yarin gorucem 🌺
Eki Görüntüle 2749202
Sporun etkisi olabilir canim
Kaptanım enerji boğam nerede?
Eklemeyi unutmusum siralamayi cuma hazirladim altada bildirim yapmayanlari ekledim :(
Ben cuma paylaşırım yine🤩
Tamam canim 🥰
Kaptanım biz grupça perşembe yapıp yılbaşından etkilenmesek mi
Kutlayanlar kesin persembe paylassin ama
Persembe kacamaklari cok olmasin onun icinde bir cozum bulalim
Ben bugün fena yürümeyi planlıyorum bana ulaşamazsanız bilin ki yürüyorum
Yapilir mi bu bana yaa ben daha yuruyemedim :))
Ben perşemebe yapacağım canım, iyi oldu bu.
Aynen canim guzel oldu 🥰

Off bee.... Amma karışmış kafan ve hayatın canım. Öncelikle Allah sabır versin, güç kuvvet versin sana. Şimdi annen ne durumda peki? Keşke çocuklara bakacak birisi olsa. Kayınvalide felç, anne hasta. Eşin doğuyu istemiyor. Burayı tek karıştıran senin içindeki okuma arzun. Keşke herşey istediğimiz gibi muntazam gitse ama gitmiyor, çoğu planlar hayatımıza uymuyor. Benimde üzülerek vazgeçtiğim çok şeyler oldu. Hayat buna zorluyor. Çocuklara bakarken ders çalışırsın, ilk sınavda olmasa bile (olabilirde), 2. Sınavda iyi bir puan alırsın buna inanıyorum. Ama doğuya atama çıkarsa ne olacak.Atama çıkarsa ve bu ev kendinizin ise orada kiraya gitsen, sıfır veya temiz 2.el 3-5 eşya alıp gelirken satılabilir, taşımaya değmez zaten. Ama çocuklara kim bakacak. Bakıcı tutsan devlet desteği vardı sanırım araştırmak lazım. Kreşe versen ikisini, bu sefer kira kreş gider çok mu olacak, çalıştığına değmeyebilir. Eşin ne diyor canım.

Şansına hep son anda ciddi olaylar yaşamışsın, elinde değilki... Belki vazgeçip başka bir iş düşünebilirsin en kolayı bu olur galiba. Atama, taşınma, çocuklar zor olacak, gözün kesiyorsa vazgeçme ama kaldıramam diyorsan yeni şeyler bulman lazım. Eşinin geliri iyiyse çocuklara yönel kpss yi şimdilik ötele, gün doğmadan neler doğar bilmiyoruz. Benimde kafam karıştı ha... Biraz daha düşünelim bakalım.
saol canim.epey karisti kafam.bunlari karistiran da yeniden atanma hevesi dedigin gibi.
biz tayin ustedik geldik.üzerine kv vefat etti.annemin durumu iyi değil.babamla ablam bakiyorlar.gözleri görmüyor.surekli yatiyor bakima muhtaç.
kimse cocuklarima bakamaz.üstelik ablam yanima tayin istedi.o memur.cocugunu bana birakmak icin yanima geldi.bu da var.

doguda kiradaydik.esyalarimiz da ucuz ve ikinci eldi.bunda sorun yok.esim de burda norm fazlasiydi.maaş karsiligi gidiyordu( 5191 tl) evi alali 1.5 sene oluyor.
idare ile geciniyoruz.esim cünkü kredi cekmiyor.arabasi yok.araba icin para biriktiriyor.onun disinda yeme icmemiz ve arada kiyafet almamiz disinda bi lüksümüz yok.bisey alacaksam on kere dusünüyorum.gezmemiz senede 2 3 kere merkeze gidip alisveris yapip gelmek sadece.gittigim.iki yer market ve pazar.
sosyallik yok.yasantimiz böyle..birazda bundan sıkıldım.çalişmayınca sosyal çevrede olmuyor.
calisan bayanlar ev hanimlariyla görüşmüyor.( sitedekileri söylüyorum)

Kızlar harika bir takımsınız. Ama maşallah takım olarak çok aktifsiniz. Ben takip edemiyorum.
O yüzden devam edemeyeceğim. Ancak menü paylaşabiliyorum. Çok paylaşımda bulunamıyorum. Devam edebildiğim kadar kendim devam edeceğim.
Canım hepimizin işi gücü birsürü sorunu var yeri geliyo bizde aktif olamıyoruz bu sebeple gidiyosan bidaha düşün hayallerinden vazgeçme

Şahsen ben takım seçerken aktif olmasına önem veririm beni daha çok motive ediyo ve sorumluluk baskısıyla daha iyi kilo veriyosun

Sen bilirsin yinede yolun açık olsun inşallah 68 olursun

Back
X