• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın kızlar,keyifli perşembeler😁🌺💝🦋
Gunaydin canım ❤
Günaydın mutlu huzurlu sabahlar kızlar 😍🌺🌸🌺🌸🌺🌸
Günaydın canim ❤
Gunaydin canım ❤
merhabalar
dün eve geldiğimde direk mutfagi inceledim:KK53: eşim çiğköfte almiş yemek yapamayacagi söyledim çünkü mutfak savaş alanı gibiyidi heryer toz...
neyseki temizledik.
mis gibi. tam istedigim gibi dolaplar oldu..
şimdi düzeni düşünüyorum nasıl olacak nereye koysam :KK53:
aman çok yoruldum gece 1 de yattım.
telefona bile bakmadim uyumuşum
uyumak istiyorum...
Gule gule kullan canim 🥰
Günaydın kızlarrrrr. Sağlık ocağına gideceğiz yetişebilirsen sabah. Kızım uyuyor da, ben işe gidene kadar uyusun. Dün ki kahvaltımın gramlarını not ettim ama bu sefer de heyecandan işte hesaplayasım gelmiyor. Allah kısmet ederse hamileysem hamilelik nedeni ile çekilmiş oluyorum dimi Zipzip- Zipzip- dün ki menümü söyleyeyim yine de, kahvaltı 9 zeytin sanırım, süt, bir dilim çavdar ekmeği. İşe geç kalmamak için o kadar yiyebildim. Akşam patates yemeği, yoğurt, çorba, 1 dilim çavdar.
Öğlen açtım ama yemedim. Akşam
Gunaydin canim ❤
Hamileysen eger dogum sonrasi yine gelirsin deneme suresi felan tekrar başlar 🤗
Benimde uykum var ben uyuyommu :KK53: :KK53:
Neden uyumuyorsun ki :-)
Teşekkür ederim canımm benim🥰 güzel bakan güzel görür senin kalbinin güzelliği 🥰🥰😘😘😘
Masallah canım cok güzelsin ❤
Gunaydin canım ❤
Kızlar günaydın 😊
Günaydın canım ❤
Günaydın canim ❤
Günaydın dostlar💕💕💕
Gunaydin canim ❤
Gunaydin canım ❤
Günaydın 🙂
Dün yoğun bir akşam oldu gelememiştim..

kahvaltı 10:00
Sahanda 2 yumurta
5-7 zeytin
Havuç
2 tam ceviz

12:00 1 mandalina

15:30
1 kepçe susuz bezelye yemeği
2 yk bulgur pilavı
1 bardak ayran

Akşam 19:00
3 yk pırasa yemeği

2 lt su
8000 adım
Gunaydin canim ❤
Aksam yemegin cok az olmus 6-7 kasiga cikartip yanina salata yada yogurt ekleseydin
Ilk gunlerden bu kadar azaltma canim

Tatlim kıyamam sana. :KK43: hem açlık için hem de ağrı için dayanma gücü versin rabbim sana. Ben de ağrı kesici alıyorum günde bir defa gecmemeye çalışıyorum arvelles iyi geliyor. Bir haftaya hiçbir şeyimiz kalmayacak. Ara ara kanama oluyor hâlâ bende.
Amim canım hepimize insallah duan kabul mü oldu acep bugun geceden beri daha az ağrıyor :KK200: bende alvares ictim hep ama bugün almayim diyorum az idare ediyim insallah. Kanamada zor allah yardimcin olsun alsın ağrılarını arada karanfil beklet hatta kitabinda aidin hanim aksamdan agziniza alin 4 karanfili sabaha kadar dursun dio. Gündüz yapabilirsin bu uyhulamayi yine biraz uyuşur az az.
Günaydın mutlu huzurlu sabahlar kızlar 😍🌺🌸🌺🌸🌺🌸
Günaydın canımm güzel yüzünü gördüm gün güzel başladı neselendimmm:KK49::KK24:
merhabalar
dün eve geldiğimde direk mutfagi inceledim:KK53: eşim çiğköfte almiş yemek yapamayacagi söyledim çünkü mutfak savaş alanı gibiyidi heryer toz...
neyseki temizledik.
mis gibi. tam istedigim gibi dolaplar oldu..
şimdi düzeni düşünüyorum nasıl olacak nereye koysam :KK53:
aman çok yoruldum gece 1 de yattım.
telefona bile bakmadim uyumuşum
uyumak istiyorum...
Canım allah kolaylık versin zor ama sonu güzel işler inşallah
kızlar Bugün test yaptıramıcam merak etmeyin diye yazıyorum. Kızım uyuyor anca işe yetişirim öptüm
Yaptirsan iyiydi canım iyice emin olurdun ben hayatta dayanamazdim :)) yada istersen yeni tarihli bir test al haberlerden haberdar et bizide heyecanını paylaşıyoruz
Canım çok geçmiş olsun oğluna...
Şükür iyi olmasına sevindim

😂😂😂 Söylüyorum işte bazen sabırla bazen de kızıyorum öyle öyle alışacak inşallah..
Yalnız benim küçük kız ablasına söylediklerimi kendisine soyletmeden yapıyor o çok hosuma gidiyor 🤭🤭🤭🤭

Hadi bakalım gözün aydın ...
İnsan istediği gibi olunca mutlu oluyor...
Eşinle de çok takisma canım bak ne güzel eviyle ilgileniyor 🙂🙂

Aa neler duyuyor neler okuyorum maşallah maşallah...
Valla benim bir kenarda duran bir testim vardi tarihine bakmadım ama en az üç buçuk sene cekmecedeydi...
Ben o testi yapmıştım pozitif çıkmıştı..
Sabah bı daha yaptım yine pozitif...
Doktora da hiç gitmemistim..
Kese belli olunca birkaç hafta sonra gitmiştim..

Hamilesindir canım hadi hayırlısı olsun prensesine bakalım kardeş ne gelecek???
Ödülle alıştırabilirsin canim mesela yemege düşkünse yemek/kahvaltı hazir odasini toplayanlar gelsin. Aynisini meyveye uygulayabilirsin. Ama en güzeli sabah kalkinca yapmamiz gerekenler var adi altinda kahvaltiya uyarlamak en mantıklısı. Ne seviyo 1 cikolata aldin dielim odasini toplayanlar cikolaasini yesin vs. Yapabilirsin. Ha bunuda abartinca hep ödülle mi öğrenecek die bir durum oluşuyor. Denge ile ayarlarsın canım sen bi fikir benimki. Sabah yataktan kalkan odasini toplamadan o odadan cikmayacak aslinda :(
Günaydın 🥰🥰🥰🥰

birbeste birbeste canımcım şimdi artıdan dolayı su orucu deniycem dün akşam 19.00dan beri yemiyorum zaten yarın 10 11e kadar deniycem su haricinde bişey içmek yok oda tamam zaten dukan birası da yaptım
Merak ettiğim eksi göreyim derken artı olmaz dimi 😁
1seferlik deneme yapacağum akılsız boğazın cezasını yine o çeksin dimi ama🙃🙃
Canım bu sabah tartil bak bide yarın tartıl adımı imzamı ortaya koyuyorum 1 kg.a yakın zayıflayacaksın:KK49: ama bugün tartil muhakkak
Merhaba , bende aranıza katılmak istiyorum ama diyet listeniz mi var herkes bireysel mi. Nasıl oluyor programınız ?
Canım çok eksigin varsa nerden başlayacağını bilmiyorsan buradaki arkadaslardan menü fikri al. 3 öğün yiyen var benim gibi 2 öğün yiyen var. Sana en yakinini seç ornek al biraz kopyalarla git. Sonra zaten kendinde öğreneceksin. Menülerin eleştirilir öyle öyle öğrenirsin
Sen böyle deyince içimde memleket özlemi depreşiyor ahhh ahhh :mad:
Dünürümmmmmm gecen gun sen rizeye gidecegiz gidemedik filan yazdin bende sana cevap yazdim o cevabimda bir soru vardi sana sen mi gormedinnnn ben mi senin cevabini görmedimmmmmm hesap alıyım bakıyım :KK49:

Merhaba , bende aranıza katılmak istiyorum ama diyet listeniz mi var herkes bireysel mi. Nasıl oluyor programınız ?
Merhaba canım hoşgeldin
Vuhuuuu bol bol geliyordur sana şimdi orda baklava :confused:
Site sadece bende kotü yazamiyorum begeni bile atamiyorum
Bende de ilk girdigimde 30 saniyesinde oluyo duzeliyor sonra
Masallah canım cok güzelsin ❤
Teşekkür ederim kaptanım 🥰
Günaydın canımm güzel yüzünü gördüm gün güzel başladı neselendimmm:KK49::KK24:
Teşekkür ederim güzel kalpli ablacım 🥰🥰🥰

Canım bu sabah tartil bak bide yarın tartıl adımı imzamı ortaya koyuyorum 1 kg.a yakın zayıflayacaksın:KK49: ama bugün tartil muhakk
İnşallah yaa 1kilo ve üzeri olur tartıldım 1artı var 😢 dayanıcam başka yolu yok
Zorlanmazsam becerebilirsem yavaş yavaş süreyi uzatırım

sleepy angel sleepy angel canim oruç takibi diye bir program var onu indir hangi saatte vücudun hangi faydayı yaşıyor bunuda oku oruc esnasında sana arkadaş olup oruca devamını sağlar. Kırmızı renkli üzerinde çatal resmi olacak programın
İndireyim canım sağol

Back
X