• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın 🙂
Dün yoğun bir akşam oldu gelememiştim..

kahvaltı 10:00
Sahanda 2 yumurta
5-7 zeytin
Havuç
2 tam ceviz

12:00 1 mandalina

15:30
1 kepçe susuz bezelye yemeği
2 yk bulgur pilavı
1 bardak ayran

Akşam 19:00
3 yk pırasa yemeği

2 lt su
8000 adım
Afiyt olsun..🙂
Amim canım hepimize insallah duan kabul mü oldu acep bugun geceden beri daha az ağrıyor :KK200: bende alvares ictim hep ama bugün almayim diyorum az idare ediyim insallah. Kanamada zor allah yardimcin olsun alsın ağrılarını arada karanfil beklet hatta kitabinda aidin hanim aksamdan agziniza alin 4 karanfili sabaha kadar dursun dio. Gündüz yapabilirsin bu uyhulamayi yine biraz uyuşur az az.

Günaydın canımm güzel yüzünü gördüm gün güzel başladı neselendimmm:KK49::KK24:

Canım allah kolaylık versin zor ama sonu güzel işler inşallah

Yaptirsan iyiydi canım iyice emin olurdun ben hayatta dayanamazdim :)) yada istersen yeni tarihli bir test al haberlerden haberdar et bizide heyecanını paylaşıyoruz

Ödülle alıştırabilirsin canim mesela yemege düşkünse yemek/kahvaltı hazir odasini toplayanlar gelsin. Aynisini meyveye uygulayabilirsin. Ama en güzeli sabah kalkinca yapmamiz gerekenler var adi altinda kahvaltiya uyarlamak en mantıklısı. Ne seviyo 1 cikolata aldin dielim odasini toplayanlar cikolaasini yesin vs. Yapabilirsin. Ha bunuda abartinca hep ödülle mi öğrenecek die bir durum oluşuyor. Denge ile ayarlarsın canım sen bi fikir benimki. Sabah yataktan kalkan odasini toplamadan o odadan cikmayacak aslinda :KK43:

Canım bu sabah tartil bak bide yarın tartıl adımı imzamı ortaya koyuyorum 1 kg.a yakın zayıflayacaksın:KK49: ama bugün tartil muhakkak

Canım çok eksigin varsa nerden başlayacağını bilmiyorsan buradaki arkadaslardan menü fikri al. 3 öğün yiyen var benim gibi 2 öğün yiyen var. Sana en yakinini seç ornek al biraz kopyalarla git. Sonra zaten kendinde öğreneceksin. Menülerin eleştirilir öyle öyle öğrenirsin

Dünürümmmmmm gecen gun sen rizeye gidecegiz gidemedik filan yazdin bende sana cevap yazdim o cevabimda bir soru vardi sana sen mi gormedinnnn ben mi senin cevabini görmedimmmmmm hesap alıyım bakıyım :KK49:
Yavaş yavaş alıştıracağım artık sago canım 🥰🥰
Günaydın kızlar nasılsınız ne var ne yok mübarek ne yeşilçaymış akşam içtim sabah eksiyim :)
Günaydın biz iyiyiz sen nasılsın???
Ben emzirdigim için içemiyorum yeşil çayı ama emzirmedigim zamanlarda içerdim ve bana bagirsaklarima çok iyi gelirdi
Test ne oldu @Organick__ kaçırdım mı ben
Sabah kan testine gidemedi

Merhaba canım hoşgeldin

Vuhuuuu bol bol geliyordur sana şimdi orda baklava :confused:

Bende de ilk girdigimde 30 saniyesinde oluyo duzeliyor sonra

Teşekkür ederim kaptanım 🥰

Teşekkür ederim güzel kalpli ablacım 🥰🥰🥰
Anca gidince canım nerdeeee...kilosu 170 lira olmuş kim gönderecek :KK22:

Aaa niye ki abla 🙄
İki öğün beslendiğim için kuzum. :confused: Kahvaltıdan sonra beş saat sayıyorum. O saat gelince acikmişsam doğru olan bir besini tüketiyorum. Bu aralar benim vücut 65' lere alıştı pek bir nazlı sorma....inatlaşip duruyoruz. O vermicem dedikçe ben de sana vermicem diyorum.:KK48: Yarın tartı günü 1000 gr hedef koyduydum . Çok dikkatli olmam lazım. :işsiz:

Back
X