- 24 Haziran 2016
- 7.568
- 26.594
- 548
Canım dengelemek ıcın napıcaksın mesela ek olarak?Selam canım,dün yaptim ben fazlasiyla 500gram artidayim ama bugun dengeleyip pazartesi eksi gelmeyi planliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım dengelemek ıcın napıcaksın mesela ek olarak?Selam canım,dün yaptim ben fazlasiyla 500gram artidayim ama bugun dengeleyip pazartesi eksi gelmeyi planliyorum
Maydanoz limon kürü yaptim ödem oldugu icin onu ictim 1litre tarcinli detoks suyu yaptim aksama sadece 1tabak yemek yicemCanım dengelemek ıcın napıcaksın mesela ek olarak?
MuhteşemMaydanoz limon kürü yaptim ödem oldugu icin onu ictim 1litre tarcinli detoks suyu yaptim aksama sadece 1tabak yemek yicem
Yaaa
Yettim yettimmmm Dünürün emrine aamaade tatlı dillim güler yüzlümmmmmmmmBana dünürümü getirin
![]()
Yalaannnnn vallahi yalaannnn gözüme kirpik kaçmıştı onu alıyoduBaşka dünür bulmus kendine![]()
Nayııırrr yalaannnnn bizi çekemiolar üzerimize oynuyolar inanmaaAma ben inanırım![]()
Hatice canımmmmmmmmmm seni sevi-yorum biseyde diemiyorummmmmmYok yok ben yazdım
Yeni dünürüyle yemeğe gitmiş![]()
Senle sonlandirmak mı
Biliyordum bu bir kabustu biliyordummmmmmmmŞaka şaka gerçek degil![]()
Hemde beyaz ekmeğeBencede yoksa herkes ekmege gömülcekti![]()
![]()
Bu haftaya çok ilgili başladın cok dikkat çekici inan tartı yüzünü güldürecekCanım dengelemek ıcın napıcaksın mesela ek olarak?
Sen ne yazsan gözüme güzel gözüküyor dünürlük bizim kanimizda varmış hele harflere bak alkışlayan ellere bak ne kadarda dünür dünürMuhteşem![]()
![]()
![]()
![]()
Evet Saka yapmıştım ablacimHatice canımmmmmmmmmm seni sevi-yorum biseyde diemiyorummmmmmşaka yapıyor yapmıyor yapıyor yapmıyor evet şaka yapıyoorrrrr
![]()
Allah'ım sana şükürler olsun.YaaaDenp her haftada yoruyoz seni kusurumuza bakma
foto bizede at spor kraliçemmmm
Yettim yettimmmm Dünürün emrine aamaade tatlı dillim güler yüzlümmmmmmmm
Yalaannnnn vallahi yalaannnn gözüme kirpik kaçmıştı onu alıyodu
Nayııırrr yalaannnnn bizi çekemiolar üzerimize oynuyolar inanmaa![]()
Hatice canımmmmmmmmmm seni sevi-yorum biseyde diemiyorummmmmmşaka yapıyor yapmıyor yapıyor yapmıyor evet şaka yapıyoorrrrr
Senle sonlandirmak mıoda ne
yolarım kızımın esmerella saçlarını terliğimi verin bana
Biliyordum bu bir kabustu biliyordummmmmmmm
Hemde beyaz ekmeğe
Bu haftaya çok ilgili başladın cok dikkat çekici inan tartı yüzünü güldürecek
Dukan birası yapabilirsin aksami erken kapatabilirsin sebze yemegi ve salata esliginde. Bu ikisi ile güzel odem atilir bide bağırsak için bir seyler yap dengelemis olursun bugün canim

Aşksın sen aşşşkSen ne yazsan gözüme güzel gözüküyor dünürlük bizim kanimizda varmış hele harflere bak alkışlayan ellere bak ne kadarda dünür dünür![]()
Bende 21 gün şekersiz beslenmeye başladım sadece meyve ve kayısıdan şeker alıcam ve bır aylık yeşil çay limon 1 soda ve 4 su bardağından oluşan detoks yaptım onu içiyorum hergün yapıcam bakalım.Maydanoz limon kürü yaptim ödem oldugu icin onu ictim 1litre tarcinli detoks suyu yaptim aksama sadece 1tabak yemek yicem
Karar vermene sevindim canim aksam kacamaklarini birakirsan eksiler gelicektir bak gör sadece cuma ye daha sonra devam et olurmuBende 21 gün şekersiz beslenmeye başladım sadece meyve ve kayısıdan şeker alıcam ve bır aylık yeşil çay limon 1 soda ve 4 su bardağından oluşan detoks yaptım onu içiyorum hergün yapıcam bakalım.![]()
YaaaDenp her haftada yoruyoz seni kusurumuza bakma
Hatice canımmmmmmmmmm seni sevi-yorum biseyde diemiyorummmmmmşaka yapıyor yapmıyor yapıyor yapmıyor evet şaka yapıyoorrrrr
Hemde beyaz ekmeğe
Dukan birası yapabilirsin aksami erken kapatabilirsin sebze yemegi ve salata esliginde. Bu ikisi ile güzel odem atilir bide bağırsak için bir seyler yap dengelemis olursun bugün canim
Inan aksamdan beri kaçamak yok liste neyse ona uydum daha kaçamak işi bittiKarar vermene sevindim canim aksam kacamaklarini birakirsan eksiler gelicektir bak gör sadece cuma ye daha sonra devam et olurmu
Hiccc aslaaaaBende kacamagi hiç sevmem![]()
Yarasın kuzum.bende 1 saat plates yaptım zencefili suyla türk kahvesi iciyorumYürüyorum canım evin içinde sen napiyosun
Yok canım bana göre değil kaçamak isim olmaz![]()
![]()
Atdim kuzumYaaaDenp her haftada yoruyoz seni kusurumuza bakma
Hemde beyaz ekmeğe
Senin kendi kararlılığına ihtiyacın olduğu gini bizimde sana ihtiyacimiz var. Buraya yazacağın menuler haftalık verdiğin kilolar unutmaki banada fayda saglayacak. Etkilenecegim. Sadece kendin icin degil bizim içinde bu kararini bozmayasın emi bu hafta gözüm menulerinde sporunda olacak. Birbirimize destek olalim biz burada aile gibiyiz bizi biz anlariz evdekiler bile degil ama biz anlariz bizi. Seni kocan annen alnlamaz ama ben anlarim yerine göre haksız mıyım canımEvet her hafta 300 500 gr verince dedım bu ıse bı nokta koymanın zamanı geldı. Dunde bı arkadaşı gördüm yüzün aynı kılo almışsın dedi. Dukan biraasını araştırıcam hemen
Yine dokturmussun canım gercekler bu ne yapalim hıhHiccc aslaaaa
Yarasın kuzum.bende 1 saat plates yaptım zencefili suyla türk kahvesi iciyorum
Atdim kuzum
Hesap detaylarindan guncelleyebilyorsunKizlar biriniz yazsaniz bi zahmet gelince bakarim ben bu nik altindaki baslangic kg hedef kg. Varya onu nerden yazmistim ben ya bi duzeltsemunuttum
Haklsıın ablacım çok haklısın bizim burada alıp vercegımız kilolar herbırımızı ılgılendırıyor. Bu hafta çok dıkkat edicem Inan banaSenin kendi kararlılığına ihtiyacın olduğu gini bizimde sana ihtiyacimiz var. Buraya yazacağın menuler haftalık verdiğin kilolar unutmaki banada fayda saglayacak. Etkilenecegim. Sadece kendin icin degil bizim içinde bu kararini bozmayasın emi bu hafta gözüm menulerinde sporunda olacak. Birbirimize destek olalim biz burada aile gibiyiz bizi biz anlariz evdekiler bile degil ama biz anlariz bizi. Seni kocan annen alnlamaz ama ben anlarim yerine göre haksız mıyım canım
Yine dokturmussun canım gercekler bu ne yapalim hıh![]()