• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Teşekkür ederım ablacım.😞😞 o tavuk yağda kızartma ama aklıma daha sonra tost makinesi geldı bundan sonra onda yapıcam. 4 dilim ekmekde dıyet listede öyle yazdığı için yedım. Hatta sormuştum diyetisyene listedeki herşey yenecek demısştı.
Ne demek canım benim. Sen bu hafta azimlisin diye bu ilgim :)
Haydi bir anlasma yapalim ve durduğun yerde yarım saat o kızartma için koş olur mu ki o_O
Bir daha da yeme emi:KK68:

Bugünkü menüm
Sabah 08.00 1 bardak ılık suya 1tatlı kaşığı elma sirkesi
09.00 kahvaltı 3 yemek kaşığı dere otu üzerine 1 tane yumurta kırdım 1 tane domates 1 tane salatalık 5 zeytin 1 bardak yesil çay

11.30 1 bardak süt

13.00 2 kepce tavuk çorbası 1 tabak salata 4 tane köfte

16..00 1 fincan tarcinli türk kahvesi 1tane ceviz

18..30 1 tane haslama but 1 kepçe suyundan kattim 2 dilim cavdar
1 tabak salata

21.00 2..3 bardak şekersiz çay içerim yanına 2 tane ceviz 2 tane kayısı yerim

4 litre su
1 litre limonlu zerdaçalli su

Sporumu gec saatte yazarim
Harikasın canım 😘
Güzel adım 😘
Bugünün menüsü
2 litre su
Zipzip- Zipzip-
Afiyet olsun
Günün menüsü :kk77:

Sabah : 10:30 sodalı yoğurtlu kür
Sütlü nescafe

Ara: 11:00
7 çiğ fındık

Öğle 13:00
5 yk. Kabak yemeği
5 yk. Kuruyemişli Mor lahana tarator
Yeşillik
Günü kapattım

Gün içinde dukan birası içtim

Sabah ve aksam canim bir sey istemedi. Buda isime geldi dünkü ödemi atmam acisindan.
Aslında Şuanda yesem yerim canım şuan istiyor ama yemeyeceğim çünkü gec oldu en azından aralıklı oruç olmuş olur. Sabah güzel bir kahvalti yaparim inşallah. Bugün dünün telafisi olsun.
Çok güzel düşünmüşsün canım etkili değil mi aralıklı oruç yazdan yapıyordum eve kapanınca zor oldu o bana ya

Harikasın canım 😘

Güzel adım 😘

Afiyet olsun

Çok güzel düşünmüşsün canım etkili değil mi aralıklı oruç yazdan yapıyordum eve kapanınca zor oldu o bana ya
Valla ben çok zor kilo veriyorum canım. Troit çalışmadığından. Su orucu baska bir sey onu saymazsak bana hayatimdaen hızlı kilo verdirwn şey aralıklı oruç olmuştur. Özellikle 18/6 yı şiddetle tavsiye ediyorum. Gerçi sen biliyormussun zaten . Evde banada zor ama bu grup sayesinde kolaylaştı şahsen hepinizden allah razı olsun :KK36::dua:

@Elhan

DÜNÜR neydi? DÜNÜR iyilikti, dostluktu, DÜNÜR emekti...

Durursam bir daha kurtulamam.Ziyanı yok, gülüşü yeter bize...

Yüreğim kaydıysa günah mı?

Çamura saplansam yardıma gelir misin?

Elini tuttum sıcacıktı, yüreği elindeymiş gibi...

Elinden tutuversem benimle gelir mi?

Seninim işte, alıp götürsene beni...

Elveda DÜNÜRÜM elveda selvi boylum al yazmalım, elveda...

Bitmemiş türküm benim...
:KK70: :KK70: :KK70:

Afiyet olsun hepinize kızlar alıntı yaptım ama olmadı 🤣🤣
Vallaha sporun anasını ağlattım🤣🤣🤣
60 dk plates
40 45 dk arası hitt cardiyo
15 dk ip atlama
15 dk twist
15 dk esneme soğuma yaptim🥰🥰
N Nidsalii
kuzenim burdaydi hazır çocuklarda babalarla vakit geçirirken coşalım dedik az 🤣🤣🤣

Afiyet olsun hepinize kızlar alıntı yaptım ama olmadı 🤣🤣
Vallaha sporun anasını ağlattım🤣🤣🤣
60 dk plates
40 45 dk arası hitt cardiyo
15 dk ip atlama
15 dk twist
15 dk esneme soğuma yaptim🥰🥰
N Nidsalii
kuzenim burdaydi hazır çocuklarda babalarla vakit geçirirken coşalım dedik az 🤣🤣🤣
Bune kız😳

Valla ben çok zor kilo veriyorum canım. Troit çalışmadığından. Su orucu baska bir sey onu saymazsak bana hayatimdaen hızlı kilo verdirwn şey aralıklı oruç olmuştur. Özellikle 18/6 yı şiddetle tavsiye ediyorum. Gerçi sen biliyormussun zaten . Evde banada zor ama bu grup sayesinde kolaylaştı şahsen hepinizden allah razı olsun :KK36::dua:
Ben senden gordum ve araştırınca çok hoşuma gitti diyetisyenimede danıştım öğünü zengin tutarsam yapabilcegimi söyledi bugün iik gunumdu ama gayet güzel geçti

Gecen haftaki 800 gramimdan sonra bu hafta daha fazla vereceğim anlayacağın ben hazırım canımcımmmm

Boyun kacti senin canim

Geleceği görebilen bir kaptansın :KK24:

Ne is yapiyorsun canim. Sokağa çıkma yasağı sebebiyle merak ettim

Sen zaten bambaşkasın

Hahhahahh cok iyiydi

Devam edelim edelim edelimmmmm

Valla bir geldin pir geldin listeye:KK49::KK68:

Gönlümün kraliçesi dünürüm bugun ne yediki @Elhan
1. 60 biliyordum ama 1, 59 😆

Back
X