• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Unutmazsa napcaksin🤔
Sen söyle napayım.🤔Büyük ihtimal kücük bi pasta alırlar ve kişi sayısına bölerler.(genelde 1 kişilik alıp bölüoz) eh bir dilim pastanın 4'de 1'i eder bu.Cuma tartı olduğu için yememeliyim ama "diyetteyim yiyemem" demem ayıp olur bence.Yanımda kap götürüp ona koyup anneme mi getirsem acaba🤔 göstermelik 1 çatal alsam,yemiş gibi yapsam falan

Sen söyle napayım.🤔Büyük ihtimal kücük bi pasta alırlar ve kişi sayısına bölerler.(genelde 1 kişilik alıp bölüoz) eh bir dilim pastanın 4'de 1'i eder bu.Cuma tartı olduğu için yememeliyim ama "diyetteyim yiyemem" demem ayıp olur bence.Yanımda kap götürüp ona koyup anneme mi getirsem acaba🤔 göstermelik 1 çatal alsam,yemiş gibi yapsam falan
Aynen tadina bakarsin bisey olmaz🤔

Herkese selamlar sevgili 6.takim 😍

Buraya uzun zamandir kaybolan motivasyonumu sizin desteginizle bulmaya geldim 🤩

ADINIZ: Zühal
YAŞINIZ:49
BOYUNUZ:170
KİLONUZ:dün itibariyle 105
HEDEF KİLONUZ:ilk etapta 85 sonra 75 ve 68
MEDENİ DURUMUNUZ:evli

MESLEGINIZ:şu anda calismiyorum.
ÇOCUK SAYISI:3 / 30 - 31-32 yaslarinda - büyük oglum evli. 3-5 yasinda 2 torun var.
Diger ikisi nişanlı

DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:evet. 4-5 sene önce 113 kiloyla baslayip 68 le mezun olmustum. Koruma konusunda basarisizim. Defalarca alip vermelerim oldu. En son motive olamadigim icin listeden kendi istegimle ayrildim.
Umarim burda kendimi bulurum 😁
KİLO ALMA NEDENİNİZ:pis bogazlik :)) ozellikle psikolojik zor donemlerde kendimden vazgecmek 😞şu arada da zor bi donemdem geçtim, geciyorum. En son 2 ay icinde 7-8 kilo aldim
En kötü aliskanligim gece gec vakit yemeler
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:2 ay once miniskus ameliyati oldum, dizim hala duzelmedi, şiş ve acıyor. O yüzden cardiyo ve dizi zorlucak hareketler yapamam
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:
20 senedir kiloyla ugrasiyorum
Ölmeden tekrar 6 li rakamlari gormek istiyorum 😅

UUmarim bana kollarinizi açar, sarıp sarmalarsiniz 💕
Takima ait olup, icsellestirmenin ne anlama geldigini cok iyi biliyorum.

Simdilk bu kadar 🤗
Hoşgeldin 🙋‍♀️🙋‍♀️
Hedefine kolay ve çabucak ulaşırsın inşallah

Herkese selamlar sevgili 6.takim 😍

Buraya uzun zamandir kaybolan motivasyonumu sizin desteginizle bulmaya geldim 🤩

ADINIZ: Zühal
YAŞINIZ:49
BOYUNUZ:170
KİLONUZ:dün itibariyle 105
HEDEF KİLONUZ:ilk etapta 85 sonra 75 ve 68
MEDENİ DURUMUNUZ:evli

MESLEGINIZ:şu anda calismiyorum.
ÇOCUK SAYISI:3 / 30 - 31-32 yaslarinda - büyük oglum evli. 3-5 yasinda 2 torun var.
Diger ikisi nişanlı

DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:evet. 4-5 sene önce 113 kiloyla baslayip 68 le mezun olmustum. Koruma konusunda basarisizim. Defalarca alip vermelerim oldu. En son motive olamadigim icin listeden kendi istegimle ayrildim.
Umarim burda kendimi bulurum 😁
KİLO ALMA NEDENİNİZ:pis bogazlik :)) ozellikle psikolojik zor donemlerde kendimden vazgecmek 😞şu arada da zor bi donemdem geçtim, geciyorum. En son 2 ay icinde 7-8 kilo aldim
En kötü aliskanligim gece gec vakit yemeler
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:2 ay once miniskus ameliyati oldum, dizim hala duzelmedi, şiş ve acıyor. O yüzden cardiyo ve dizi zorlucak hareketler yapamam
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:
20 senedir kiloyla ugrasiyorum
Ölmeden tekrar 6 li rakamlari gormek istiyorum 😅

UUmarim bana kollarinizi açar, sarıp sarmalarsiniz 💕
Takima ait olup, icsellestirmenin ne anlama geldigini cok iyi biliyorum.

Simdilk bu kadar 🤗
Hoşgeldiniz umarım istediğiniz kiloya inersiniz🤗🤗
ohhh hele şükür deli sorular cevap buldu ve rahatlanıldı :KK54:
allah kucağına almayı nasip etsin hayırlı evlat olsun canım :KK200:

inşallah canım ben bu sabahta haala aynı artılarda gördüm kendimi 1 gr. vermemişim ama karnımdan belli zaten:KK43:

anaaa sende mi bursalısın belkide söyledin daha önce öyleyse k. bakma canım...
güzel yağdı çok şükür bursamızada yarına kar geliyo sanırım :dua:

babam video attı gördüm maşallah bembeyaz her yer. onlar kıbrıs köyde oturuyo birde yüksekya daha çok onların orda kar

göze çok sağlıklı geliyor canımcım afiyet olsun :KK54::kk77:

Hayırlı olsun ne güzel bir karar vermişsiniz tekrardan mezun olursunuz niye olmasın zaten tecrübelisiniz hoşgeldiniz :KK54:
Evet canım bursa'dayım
Mercimek salatasi yarin ögle yiyince şişlik yaparmi🤔

Kendimi sana soruyorum iste :KK70: :KK70:
Hiçbir fikrim yok bunu M MissHayaLet sorayim
Evet sakın yeme hafta başı yada haftasonu ye.

30 yaşında diyor 🙄🙄 ne vermesi yolarım seni 🤭🤭
Fıstık naptın halıyı temizledin mı??
Ah benim.ikizlerde benim makyaj malzemelerini yatak odasından al sen bir güzel.kendine sur farları halinin üstüne boşalt oda yetmezmiş gibi yatak odasındaki krem.rengi berjere vişne çürüğü ruju bir güzel.sur😂😂 sonra ben eve gelincede gel bana anne bak ne güzel olduk odayı süsledik de😂😂 yok anam adamlara çocuk emanet edilmiyor 🤣🤣🤣

Sabah 2 dilim tb ekmeği 3 minik kasar bir dilim beyaz peynir 2 tk tahin bir bardak çay bir haslanmıs yumurta.

Öğlen yarım patates yarım havuç 6 demek ıspanak buharda haşlamış yoğurtladım bir tabak.

Ara 1 muz 1 mandalina

Akşam 6 parca fırın tavuk kanadı salata 2 dilim ekmek ayran.

Su 3.5 litre.

Back
X