• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım yumurtayı sadece rafadan severim başka türlü yiyemiyorum menemene bıle katmam kendımınkini ayırır oyle katarım midem almıyor öyle yumurtalı şeyleri.hayatta yiyemem mesela sütüde öyle ağzıma sürmem. Muhallebili tatlıları asla yemem bebek maması gıbı. Tatlı türü hıc aramam. Sevmem. Midem hassas birazcık. Şekerpare varya bızımkıler çok sever Inan ağzıma sürmedim su yaşıma kadar
Benimde vücudumun yarısi tatlıdır malesef cok yrsim zamaninda çoookkkkk bebek maması gibi muhallebi mi ımmmmm bayılırım adının ne olduğunun onemi yok :)))))
Günaydın. 😍😍😍
Bu hafta sıfır kaçamak haftası olsun. 6. Takım sıkı diyette. Ne dersiniz söz veriyor muyuz? 4 gün boyunca sağlıklı besleneceğiz...
Ben söz veriyorum. Bu hafta kaçamak yok.
Söz veriyorummmmmmmm 4 gün sağlıklı beslenelim arınalımmmmmmmm :KK49: :KK49: :KK49: :KK49: :KK49:
Günaydın, off annemgil bende ve yemekleri harikadır. Mümkün olduğunca az kaçamak yapıyorum ama sıfır kaçamak becerebilir miyim bilmiyorum😢
Benim için misafir gelmesi yada benim gitmem en büyük sinav olurdu canim. Allah yardımcın olsun lutfen arti gelmede eksin az.olsada iyi. Annenin yaptığı yemeklerden tadimlik ye kaşık sayisiyla ye 2 kaşık mesela. En faydali yöntem bu olurdu heralde. Bide yemeklerine salata ile basla.
+1000 hafta sonu 1 kilo almis olamam diye düşünüyorum...gecen hafta +500 gelmistim regli.olacagim.icin di.bu haftada böyle....off canim sıkıldı...2 gun ust uste hizli yürüyüş bana yaramıyo...bunu bile bile bi daha yaptım sonuc tartida
Yoooo kilo olamaz ne mümkün canim. Rahat ol tamda senin kilonda iken vücut cok direniyor cok kisidede bu böyle oldu. Birde regl öncesi diyorsun daha ne olsun. Sen elinden geleni yap 1 /2 hafta sürülebilirsin bu kilolarda psikolojik olarak buna hazir ol. Kacamak yoksa spor varsa sıkıntı yok
Bu hafta ben bunu deneyeceğim kızlar if le birlikte isteyen olursa uygulayabilir insta da bir diyetisyenin if programı güzelde veriliyor 😘
Canim bu hafta bende kendime yeni planlar yaptim. O yuzden katilamam yoksa sana arkadaşlık etmek isterdim. Insallah isine yarar güzel gözüküyor afiyet olsun löp löp yağ yaksın insallah

birbeste birbeste canım, dr sonucumu merak etmiştin, çok şükür her şey güzel çıkmış, şekerim yok, insulin direncim artık yok, troidler normal (annem troid kanseri olduğu için çok dıkkat ediyorum), tuz asla kullanmam ama iyotlu tuz ye dedi :((, d vit eksik o hep eksikti, hap başladık. 3 ay sonra kontrol.

Eşimde haşimato,şeker, kolestrol ve insulin çıktı, acil kilo vereceksin dedi dr. Hahahah, keşke başlasa o da ama hala her gün baklava devam.

Günaydın kızlar bugun bıraz artıyla başladım ama hiccc sorun etmiyorum.
Geçen hafta cuma 75.500
Bugün 76
+500 ama sabahtan beri su falan çok içtim ona bağlıyorum
Su yapar evet, ben hep sabah aç, susuz, wcye gitmiş, iç çamaşırlı tartılıyorum. Yoksa sabah akşam arası 1kilo bile farkediyor

[/QUOTE]
Benim için misafir gelmesi yada benim gitmem en büyük sinav olurdu canim. Allah yardımcın olsun lutfen arti gelmede eksin az.olsada iyi. Annenin yaptığı yemeklerden tadimlik ye kaşık sayisiyla ye 2 kaşık mesela. En faydali yöntem bu olurdu heralde. Bide yemeklerine salata ile basla.
Walla önce bol bol kokluyorum, sonra ay emziriyorum en azından ucundan yiyim diyorum, çatalın yada kaşığın ucuyla yiyorum. Zaten yemeklerden çok aklımı çelen akşam çaylarının yanına yedikleri, onlar olmasa ben 7-8den sonra bir şey yemiyorum. Kendimi çok frenliyorum, inşallah eksi geleceğim. Spor da yapamıyorum onlar varken:(

Aksam unutmusum menu yazmayi

31 ocak pazartesi

10 sirkeli su
Kahve

13.00
2 yummurtali menemen
Peynir
Domates
1 kş tahin pekmez
1.5 c. Sandwich ekm.

19.30
2 sk firinda hindi
3 kş pilav
Salata
Minik aci biber tursularindan 6-7 tane

Su 2 lt

Zipzip- Zipzip-
Denp Denp
E Elif_Eylul
Afiyet olsun ablaa :) Menün güzel sadece sandviç ekmeği bildiğimiz beyaz un sandviç ekmeklerindense 1,5 fazla olmuş olabilir.Bi de ara öğün vs de olsa iyi olurmuş sanki :KK74:

birbeste birbeste canım, dr sonucumu merak etmiştin, çok şükür her şey güzel çıkmış, şekerim yok, insulin direncim artık yok, troidler normal (annem troid kanseri olduğu için çok dıkkat ediyorum), tuz asla kullanmam ama iyotlu tuz ye dedi :KK43:(, d vit eksik o hep eksikti, hap başladık. 3 ay sonra kontrol.

Eşimde haşimato,şeker, kolestrol ve insulin çıktı, acil kilo vereceksin dedi dr. Hahahah, keşke başlasa o da ama hala her gün baklava devam.
Yaa çok sevindim canim. Hem sağlık açısından çok iyi sonuçların hemde kilo vermene engel bir durumun olmamasina çok sevindim gözün aydın :KK36: :KK36: :KK36:

Eşin içinde geçmiş olsun bir cok erkek bizler gibi düşünmüyor malesef hastalıklarını kalın bunlar kalın :KK70:
Walla önce bol bol kokluyorum, sonra ay emziriyorum en azından ucundan yiyim diyorum, çatalın yada kaşığın ucuyla yiyorum. Zaten yemeklerden çok aklımı çelen akşam çaylarının yanına yedikleri, onlar olmasa ben 7-8den sonra bir şey yemiyorum. Kendimi çok frenliyorum, inşallah eksi geleceğim. Spor da yapamıyorum onlar varken:KK43:
[/QUOTE]

Yöntemin guzelmis:)))
O zaman akşam yemegini geç ye biraz canım. En kötü cay yanina 1 yum.haşla ye.
Her aksam uyumadan önce durduğun yerde yapabildigince zıpla sguat yap. Yada ne yapabilirsen onu yap. 20 dk bisiler yap muhakkak. En azindan gece meton çalışır.

Back
X