• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Annem çok şükür iyi, ama o kadr sıkılmış ki gitmiyor artık doktora,
Tuzun tadını hiiiç sevmiyorum, tiksiniyorum resmen, yemeklere de kaya tuzu katıyorum çok çok az, o da millet de yesin diye. Ne yapcam bilmiyorum, yine en iyi yemeklere katmak sanırım.
Sabah işe giderken konuşmuşlar, ilaç verdi mi bilmiyorum ama bnm eşim zayıflamaz ona adım gibi eminim.
Teşekkürler.
Kaya tuzu en güzeli canım,yemeklere katsan kafi.

Sen yine de eşini ikna etmeye çalış bence.İnsülin direnci ilerler ve şeker hastalığına çevirirse geri dönüşü çok zor.Tiroid ilacını kullanıp biraz dikkat etse kilo verir zaten,ilaç biile baya yardımcı.Geçmiş olsun tekrardan canım.

FAZLAM var sanki 🤔🤔🤭🤭
Yok.be ne olcak ondan verirsin sen bebegim😘😘😘
Artıma üzüldüm ama geçecek diye Ümit ediyorum kızlar :KK51:
Hindiba kahvemi içtim
1 saat sonra güzel kahvaltımı yaptım
Yarım saatte uygun adım yürüdüm.
kurtulmak istiyorum 9 lardan bir an önce .
kaçamak yokkk..
Bol suyla 4 gün devam inşallah :dua:
Allah herkese emeğinin karşılığını versin
Amın kuzum gayet ıstıkrarlı gıdıyorsun 😍😍😘😘

Kaya tuzu en güzeli canım,yemeklere katsan kafi.

Sen yine de eşini ikna etmeye çalış bence.İnsülin direnci ilerler ve şeker hastalığına çevirirse geri dönüşü çok zor.Tiroid ilacını kullanıp biraz dikkat etse kilo verir zaten,ilaç biile baya yardımcı.Geçmiş olsun tekrardan canım.
Kaya tuzu iyotlu mu? Çankırıdan almıştık;)

Annesi şeker babası şeker benimki hala yiyor, b vit, d vit ve glifor tarzı ilaç vermiş, troid hormonları şuan iyi imiş bozulursa ilaç verecekmiş.

Eki Görüntüle 2773782

:nazar: E Elif_Eylul 'un Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi: :nazar:
Başlangıç Kilosu (708. Etap) : 72,80
Bitiş Kilosu (711. Etap) : 65,30
Verilen Toplam Kilo : 7,50
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 10,30%
Toplam Süre : 4 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 2,58%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 1.875

Sevgili Elif Eylul 3 Ocak 2021 (708. etap) tarihinde yarışmamıza geri dönmüştür. Bu mezuniyet sonrası dönüştür, deneme süresi uygulanmamıştır.

Yarışmacımız 29 Ocak 2021 (711. etap) tarihinde toplamda 7,5 kilo vermiş olarak ve 65 kilo olan hedefini 96% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.

Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 6. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.

Notlar:
  • Yarışmacımız yarışmış olduğu dönem zarfında izin kullanmamıştır.
  • Bu karne yarışmacımızın ikinci mezuniyet karnesidir. İlk mezuniyet karnesi detayları aşağıda yer almaktadır:

E Elif_Eylul tebrik ederim tekrardan canim 🥰🥰
Teşekkür ederim canım 🤩

Eki Görüntüle 2773782

Sevgili Elif Eylul 3 Ocak 2021 (708. etap) tarihinde yarışmamıza geri dönmüştür. Bu mezuniyet sonrası dönüştür, deneme süresi uygulanmamıştır.

Yarışmacımız 29 Ocak 2021 (711. etap) tarihinde toplamda 7,5 kilo vermiş olarak ve 65 kilo olan hedefini 96% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.

Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 6. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.

Notlar:
  • Bu karne yarışmacımızın ikinci mezuniyet karnesidir. İlk mezuniyet karnesi detayları aşağıda yer almaktadır:

Tebrik ederim fılız👏👏👏😍😍😍

Eki Görüntüle 2773782

Notlar:

E Elif_Eylul beklenen karne geldi 💕💕 tebrikler kuzum bir daha kilo almaman dileğiyle 🙈🤗🤗🤗

Cuma 83,1 kg.
1 Şubat p.tesi 82,8 kg.
-300 gram

Eklentiler

• 20210201_125835.webp
    20210201_125835.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 19
Haftasonu 2 bütün kare dilim künefeye 2 dilim borege o.kadar çikolataya yinede
-900 😀😀😀 kendımı tebrik edıyorum 👏👏👏👏 ve diyorum ki
Mankenlerle yarisiriz güzeliz çok çok 😂😂😂😂
Masallah cnm 😍😍😍
45.TUR / SEKİZİNCİ HAFTA

4. TAKIM
710.Etap => %0,238 => 1.NOTA
711.Etap => ETAP İKİNCİSİ => NOTA SİLİNDİ

5. TAKIM
BAŞARILI:nazar:

6. TAKIM

9. TAKIM
704.Etap => %0,152=> 1.NOTA
705.Etap => ETAP BİRİNCİSİ => NOTA SİLİNDİ

10.TAKIM

13. TAKIM
706.Etap => %-0,589 => 1.NOTA

SONUÇ: 45.tur performans yarışması sonuçlanmıştır,buna göre sonuç hazırlama cezası alan takım bulunmamaktadır. 5.6. ve 10.takım 45.tur boyunca hiç nota almadan başarılı olmuştur,başarılarının devamını dileriz.
Helallllllll 👋👋👋👋👋👋

Kaya tuzu iyotlu mu? Çankırıdan almıştık:KK66:

Annesi şeker babası şeker benimki hala yiyor, b vit, d vit ve glifor tarzı ilaç vermiş, troid hormonları şuan iyi imiş bozulursa ilaç verecekmiş.
Glifor insülin direnci için.Bende işe yaramıştı iştah kapatıyor baya,açlık atakları azalıyor..

Yahuuu ben de sağlık için kaya tuzu alıyorum eve ama sen söyleyince internetten baktım.İyotlu değilmiş galibaaaa :rolleyes: :rolleyes: Benim de bunu araştırmam lazım..

Glifor insülin direnci için.Bende işe yaramıştı iştah kapatıyor baya,açlık atakları azalıyor..

Yahuuu ben de sağlık için kaya tuzu alıyorum eve ama sen söyleyince internetten baktım.İyotlu değilmiş galibaaaa :rolleyes: :rolleyes: Benim de bunu araştırmam lazım..
Ama karatay kaya tuzu kullanin diyor 🙄

Eki Görüntüle 2773782

Notlar:

Tekrardan tebriklerrrr canımmmmm :KK74: :KK74: :KK74: :KK200: Süpersin,maşallahhhh:nazar::nazar::nazar:
Cuma 83,1 kg.
1 Şubat p.tesi 82,8 kg.
-300 gram
Tebrik ederimm canım çooook iyi..Cumaya çok daha artacaktır o,maşallah :):nazar::KK200:
Ama karatay kaya tuzu kullanin diyor 🙄
heee ben de kaya tuzu daha sağlıklı diye onu kullanıyorum ama googlea yazınca iyot konusunda farklı farklı şeyler çıktı,kafam karıştı abla.:rolleyes:

heee ben de kaya tuzu daha sağlıklı diye onu kullanıyorum ama googlea yazınca iyot konusunda farklı farklı şeyler çıktı,kafam karıştı abla.:rolleyes:
Amann bosver Google :)))
Dr larda kaya tuzu yada himalaya tuzu kullanin diyolaaa

Back
X