• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Menüm;

Sabah; 1yum+ 1.5 dilim peynir+8yeşil zeytin+ ot(dereotu maydonoz kuzukulağı)+2 tb ekmeği

Ara; çeyrek bardak süt+ 5-6 tane granola topu

Akşam; kavurma+salata+2kaş yoğurt+ yer elması rendesi+ 3silme yk bulgur pilavı

Zipzip- Zipzip-
Afiyet olsun canım😘
Bende ondan korktumda cocuklar var dıye frenledı yoksa daha kötü seyler olurdu 😏😏😏😏😐😐

Ay bestem deli etdı adam bızı 4 cocukla esya kaldırdık üstüne bacagımıda sakatladım sıstı catlattım sanırım gelsınde hastaneye gıtcez
Aaaaaa 😔😔Çok geçmiş olsun canım yaaa,yoktur inşallah çatlak falan.🙏

Karşılıklı ıfade vermısler bılmıyorum kı ya ama adam saçmalıyor kış günü benım evım eşya dolu 4 tane çocuk var eşyalı eve parke yapılırmı benım adamda dedı abı kış günü olmaz bu ıs yazn bız cıkacagız ev boşken yaptır ne yaptıracaksan ben bu kadar esyayı nereye boşaltacam kıs gunu bır başıma adam ılla yok smdı dedı bızde esımle ıyı kotu salonu kaldırdık cocukların odaya yığdık sonra adam dalga geçer gıbı vazgectım ben cok pahalı oldu yaptırmayacam dıyınce benım herıfte... saydı sovdu şikayetçi olmus adam bakalım eve bır gelsinde
Kuzum çok geçmiş olsun nazar değdi sana oku üflet kursun falan döktür 🥺🥺

Bende ondan korktumda cocuklar var dıye frenledı yoksa daha kötü seyler olurdu 😏😏😏😏😐😐

Ay bestem deli etdı adam bızı 4 cocukla esya kaldırdık üstüne bacagımıda sakatladım sıstı catlattım sanırım gelsınde hastaneye gıtcez
Amaannnn allah şifanı versin yaaa görüyor musun durup dururken insanin basina nasıl iş çıkıyo ey allahim yaaa
Tuğbam kirik catlak bişi yoksa zedelenme ise canım bir şey varki cok etki yapıyor ben cok uygulamisimdir. Muhakkak bak muhakkak yap tamammi

Agriyan yerin büyüklüğü kadar zeytini cekirdekleriyle birlikte bir bez arasinda keserle vurarak ez cekirdegini kır. Ağrıyan yerine sar onu 5/6 saat dursun. Inan bana ağrın gidecek

Back
X