• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım doğuma üç hafta kala düştüm kaval kemıgımden kırıldı bacağım ıkı ay alçılı kaldım çok çektim. O halde normal doğum yaptım. Alcının sıkı tutması lazım neden acıyorkı acaba, bol bol ılık kemik sulu çorba yemek tüket kucuk bebeğinde var zor olur.
Ah çok zor gülüm ya alcı sıkı ama yerınden heralde bayaga sızlıyor

Canım hala randevu alamadım. 182 ye ulaşılamıyor ulaşayım alıcam Insallah ben çok ara verdım bu dönemdede.ama gece haftanın da öncesinde aynıydım uyku unutkanlık mevcut.
Afiyet olsun canım😊
Eline emeğine sağlık kaptanım süpersin..
Ben o evanın hareketi yapamadım benım göbeğim düşüyo ama çok güzel hareketler var bu benı çok engelliyor ama süper il çıkarmışsın canım diyetisyene devammı bu hafta kaç verdın?
Devam canım diyetisyene 10 günde bir gidiyorum bakalım ne kadar gidecek🤗🤗🤗

Canım doğuma üç hafta kala düştüm kaval kemıgımden kırıldı bacağım ıkı ay alçılı kaldım çok çektim. O halde normal doğum yaptım. Alcının sıkı tutması lazım neden acıyorkı acaba, bol bol ılık kemik sulu çorba yemek tüket kucuk bebeğinde var zor olur.
Ayyy canım çok zor olmuştur gelmiş geçmiş olsun💝💝💝

Ayyy sonunda yemegimi yedim günü kapattım elhamdülillah

Sabah ilik.sirkeli su
Kahvaltı
Bir yumurta biraz suzme yoğurt
Cok.az beyaz peynir
Domates salatalik biber yesillik

Ara
Çiğ kuruyemiş dut kayisi kabak cekirdegi
1 avuç yedim

Ara
Chia kefir dereotu

Aksam
2 kase domates corbasi
Ton balikli salata

Su 2+1 olur
Spor
Eva teyze 30 dk.lik...
Chloe ting abs 2 weeking 11 dk

@zipzip E Elif_Eylul @ denp @Nidsalii
Afiyet olsun canım
Sabah 11
2 yumurta + 1 kase ılıklı çorba
Saat 13
2 fırın mucver 3 yk yoğurt 1 kase haslama çorba
Saat 18.30
2 mucver corba + salata
2 bardak kefir 2.5 lt su
Zipzip- Zipzip-
Afiyet olsun canım

Benim menümde şöyle
Sabah: Lorlu omlet, 5 zehtin, 2 dilim tam buğday ekmek, 1 tatlı kaşığı çilek reçeli, 1 çk fıstık ezmesi
A.Ö: Türk kahve, el kadar pestil, 2 ceviz,
A.Ö: 1 kase Mısır patlağı, 1 bardak vişne komposto
Akşam: 2 dilim ekmek, kapuska, salata, nohut 1 kepçe
Zipzip- Zipzip-
Afiyet olaun canım aksam ekmek 1 dilim olabilirmis

Bugün bende tahlil yaptırdım sadece demirim düşük çıktı demir ilacı verdi o kadar.
Diyetisyene de gittim 2 öğün istedim vermedi 🙄 nasıl yiyorsan öyle yap istersen ben iki öğün yazamam dedi :işsiz: 5 dilim de ekmek yazdı ekmek yememekle hata yapıyorsun dedi.
Her diyetisyenin farkli bir yontemi var canim
Eminim faydası olacaktir🥰

Back
X