• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

64 kiloyken bir tunik almıştım.kalcam top gibi arkadan.cikiyordu..bu beni rahatsız etmiş ve zayiflamaya karar vermistim.bugun ayni tunigi giyip aynaya baktim sabah kalcam cikmiyordu...cok sevindim...insanin emeklerinin karşılığını kiyafetinde görmesi daha mutlu ediyo

64 kiloyken bir tunik almıştım.kalcam top gibi arkadan.cikiyordu..bu beni rahatsız etmiş ve zayiflamaya karar vermistim.bugun ayni tunigi giyip aynaya baktim sabah kalcam cikmiyordu...cok sevindim...insanin emeklerinin karşılığını kiyafetinde görmesi daha mutlu ediyo
Tebrik ederim canim 🤩

IMG_20210203_100049.webp

Günaydınnnnnnnn hayırlı sabahlarrrrrrrr :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36:

Günaydın
Bugün çarşamba 💜
Sabah Spor da yaptım 15 dk
Ama hala uykum var 😴😴😴
Günaydın 🎀🎀🎀🎀
🧿🧿🧿🧿🧿👏👏👏👏
Günaydın 🎀🎀🎀🎀
Günaydın kızlar 💕
Günaydın 💞💞💞💞
Günaydın kaptan ❣❣❣❣❣
Günaydın ❤
ben 30 dakika kardio 15 dakika bölgesel yaptım bizimkiler uyuyor daha 🤭
Günaydın şeker..❤❤❤❤❤🧿🧿🧿🧿👏👏👏
günaydın kızlar
Gunaydinnn 💝💝💝💝
Günaydın 🌺🌺🌺🌺
Günaydın kızlar 🤗🤗🤗
Günaydın 💐💐💐💐💐💐
Harikasın canım...
3-4 kilo bile vücudumuzda acayip fark ediyor...
🧿🧿🧿🧿👏👏👏👏💐💐💐💐
Eki Görüntüle 2775166
Günaydınnnnnnnn hayırlı sabahlarrrrrrrr :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36:
Günaydın 💝💝💝💝🎀🎀🌸🌸🌸🌸🌸

Back
X