• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sağol canım dün akşam annem bir kupa çekti sırtıma daha iyiyim 🥰🥰🥰

2 gün dikkat edersin canım eksiye geçersin inşallah...
Bi de ben sularimi hep ısıtıp içiyorum cumadan beri şükür eksi görüyorum..
Hatta Dün kuru fasulye yedim kesin artı çıkarım bugün dedim ama yine eksiydim sen de ılık ya da sıcağa yakın içebilirsen öyle dene bir bakalım canım...
Sanki Ben de etkisi oldu hem ıçim de ısınıyor 😂😂😂

Dürümü dedim canım onu yemeyip bol yeşillik yeseydin diye dedim...
Ben ne zaman çiğ köfte yesem ertesi gün hep artı gelirim de onun için demiştim 🤗🤗
kız ben sıcak icemiyorum ya siyah cay tamamda sade su icemiyorum sen limon falan mı sıkıyon

Aynen spor gibi oldu bize.
Bir de çocukların eğlenmeleri bizi de mutlu etti.
Hep evde sıkılmışlardı
şu pandemi dönemide bütün çocuklar sıkıldı. benim kızım da öle. bi yere çıkamiyoruz.
bitsin diye bakiyorum mutasyonlu çikmiş. aşilarda yaramiyor.
valla çok bunaldik ya.

arkadaşlar 23 Şubatta kızımın doğum günü
yaklaşıyor.
Elsa konsepti istiyor
bide elsa elbisesi istiyor
valla bende ne yapsam diye düşünüyorum.
kimseyi çagiramayacagiz maalesef:KK43:
sadece aile içi
Al elbiseyi yap konsepti aileni çağır sadece canim millet kapi kapi hala geziyo biz kirkyilda bir boyle seyleri yapiyoruz gerci bende yapmadim busene

arkadaşlar 23 Şubatta kızımın doğum günü
yaklaşıyor.
Elsa konsepti istiyor
bide elsa elbisesi istiyor
valla bende ne yapsam diye düşünüyorum.
kimseyi çagiramayacagiz maalesef:KK43:
sadece aile içi
Kırma gönlünü yapıver canım ya.
Elbise internetten aldı arkadaşım hem de çok güzeldi. Fiyatı da uygun.
Bir elbise bir pasta tamam.
Anne için yorucu oluyor ama çocuklar çok seviniyor

Günaydın canlarım 🥰 8de uyandım bugün hastaneye gitmeyi düşünüyordum ama malesef bugüne randevu vermediler. 10da kahvemi yapıp içtim hemen. Bugün kahvaltıyı daha erken yapıp akşamı daha erken bitirecem inşallah 🤗 şimdide kahvaltımı hazırlıyorum. Öncesinde egzersiz yapsam daha iyi olur sanki demi. Aç karnına daha etkili diyorlar aha kalktım 20 dk egzersiz yapıp sonra kahvaltı yapaym ☺️ hadi kalkın sizlerde hadi

Al elbiseyi yap konsepti aileni çağır sadece canim millet kapi kapi hala geziyo biz kirkyilda bir boyle seyleri yapiyoruz gerci bende yapmadim busene
geçen yıl tam virüsün başladığı günde yaptık. o zaman da sadece aile ile yaptık bu sene nasıl olacak bilmiyorum bide 9 a kadar kısıtlı.
erken yapacagim sanirim. annemleri de çagiracagim bize 10 dk uzak oturuyo kaynanamgil ile alt üstlüyüz.

geçen yıl tam virüsün başladığı günde yaptık. o zaman da sadece aile ile yaptık bu sene nasıl olacak bilmiyorum bide 9 a kadar kısıtlı.
erken yapacagim sanirim. annemleri de çagiracagim bize 10 dk uzak oturuyo kaynanamgil ile alt üstlüyüz.
Aynen oyle yap canim cocuk bunlar özeniyolar videolardan

Gunaydın kızlar :KK200:

Günaydın ,keyifli günlerr🙆‍♀️😘😍🥰🌹🌹

Günaydın kızlar 😊😊
Şafak 1 😂😂 geri sayım başladı yine..

Günaydıııııııınn ❤️❤️❤️❤️

Günaydın canlar😍😍😍

Limonlu suyumu içtim 60 dk leslie mi de yaptım👏👏👏👏

Günaydın kızlar 🤗❤❤❤

Günaydınlar herkese.
Dün uğrayamadım çok yoğun bir gündü.
Önce yiğenimin doğumgünü vardı. Oradan da dağ bayır dolaştık. Çocuklar için harika oldu.
Bu gün yine ev hayatına devam

Günaydın canlarım 🥰 8de uyandım bugün hastaneye gitmeyi düşünüyordum ama malesef bugüne randevu vermediler. 10da kahvemi yapıp içtim hemen. Bugün kahvaltıyı daha erken yapıp akşamı daha erken bitirecem inşallah 🤗 şimdide kahvaltımı hazırlıyorum. Öncesinde egzersiz yapsam daha iyi olur sanki demi. Aç karnına daha etkili diyorlar aha kalktım 20 dk egzersiz yapıp sonra kahvaltı yapaym ☺️ hadi kalkın sizlerde hadi
Gunaydin :KK68: :KK68:

Back
X