- 24 Haziran 2016
- 7.547
- 26.576
- 548
canım yaş gidiyo ona üzülüyorum. En azından ıstedığım kiloda olsaydım zayıf bayan olurdum.Niye üzülüyon canim bende temmuzda 32 olacagim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım yaş gidiyo ona üzülüyorum. En azından ıstedığım kiloda olsaydım zayıf bayan olurdum.Niye üzülüyon canim bende temmuzda 32 olacagim![]()
Bilemedık valla ne vardı bu kadar kilo alacak. Ben hamileyken yedım yedım doğum yapınca iğne ıplıge dönücem sandım af kafam.. Yedim yedim çatladı tabı her yerım sımdı karın kası denen bısey yok zayıflasamda belkı 60 kiloya insem deri sarkma yapacak. Çok kızıyorum kendıme.etim yumuşacık olduhey gidi günler. valla zaman çok acimasiz.. o zamanlarin metabolizmanin kıymetini bilmedik.![]()
Ben 62 kiloyla hamile kaldim 3.ciye 95kiloyla doguma girdimBilemedık valla ne vardı bu kadar kilo alacak. Ben hamileyken yedım yedım doğum yapınca iğne ıplıge dönücem sandım af kafam.. Yedim yedim çatladı tabı her yerım sımdı karın kası denen bısey yok zayıflasamda belkı 60 kiloya insem deri sarkma yapacak. Çok kızıyorum kendıme.etim yumuşacık oldu
ben neredeyse 13 senedir kiloluydum kendim bildim bileli 18 yaşımdayken zayiftim. sonra etli butlu...Bilemedık valla ne vardı bu kadar kilo alacak. Ben hamileyken yedım yedım doğum yapınca iğne ıplıge dönücem sandım af kafam.. Yedim yedim çatladı tabı her yerım sımdı karın kası denen bısey yok zayıflasamda belkı 60 kiloya insem deri sarkma yapacak. Çok kızıyorum kendıme.etim yumuşacık oldu
Ben 1.oglana 59 la kaldım 76 ile Doğum yaptım.Ben 62 kiloyla hamile kaldim 3.ciye 95kiloyla doguma girdim![]()
![]()
Valla ben değıldım bekarken ne güzel çıtı pıtı bı kızdım. 2. Oğluma doğum yapmadan önce ışte bi aldım kaldım oyle..ben neredeyse 13 senedir kiloluydum kendim bildim bileli 18 yaşımdayken zayiftim. sonra etli butlu...![]()
Mekik ve plankla topluyo canim surekli plank hareketi yap tabiki kız gibi olmuyo ama sarkmiyodaBen 1.oglana 59 la kaldım 76 ile Doğum yaptım.
61 kiloya kadar düştüm sonradan aldım.
2. Oğluma 79. Kılo ıle kaldım 100 e çıktım buse ayak kırıldı alçı ağırlığı falan eklendi şuan 2.5 yaşında işte şuan 75.500 üm pekı canım benım göbek bölgede sarkma varmı senın kılo daha dusuk. Toplandımı orası
Plankda öldürüyor benı ya sol ayaktan dolayı çok baskıda yapmak ıstemıyorum ama yıne az az denerim ışte bu ara mekıkMekik ve plankla topluyo canim surekli plank hareketi yap tabiki kız gibi olmuyo ama sarkmiyoda
ben üniversite sinavinda stres yüzünden aldim..Valla ben değıldım bekarken ne güzel çıtı pıtı bı kızdım. 2. Oğluma doğum yapmadan önce ışte bi aldım kaldım oyle..
Bu sabah sabittim kilom bakalım yarın sabah ne çıkacakEki Görüntüle 2775979
Bu haftanin ödülü yuzde 1 ve ustunde gelen herkese hazırlayacağım
@Denp 53.0
@Nidsalii 55.0
@asysss 57.3
@selensu82 58.4
S sulisim 58.7
PAPATYAM 59.2
@birbeste 59.2
@sena zeynep 60.1
@Mucizemsn 62.15
@Tesnim1989 63.3
@Elhan 63.5
@askrhpozitif 68.3
@madamhd 68.5
@Kmsl Hnd 70.3
@I-cell_84 72.7
@birazhuzurdu2008 75.5
@Tutku44 78.5
@Dileksnr 82.1
@cordelia 83.1
Wilma11 84.0
@timesinfinity 86.8
@Cedarice 90.35
gulenyuzumsunsen 94.5
@SATURN71 101.1
@aylin68olacak
Eki Görüntüle 2775937
Kizlar yarin ki bildiriminizi nick ve tarih ile birlikte paylaşmayı unutmayin
Eksik bildirimler gecersiz sayılacak...
Zipzip-
5 Subat
@Denp 53.0
@Nidsalii 55.0
@asysss 57.3
@selensu82 58.4
S sulisim 58.7
PAPATYAM 59.2
@birbeste 59.2
@sena zeynep 60.1
@Mucizemsn 62.15
@Tesnim1989 63.3
@Elhan 63.5
@askrhpozitif 68.3
@madamhd 68.5
@Kmsl Hnd 70.3
@I-cell_84 72.7
@birazhuzurdu2008 75.5
@Tutku44 78.5
@Dileksnr 82.1
@cordelia 83.1
Wilma11 84.0
@timesinfinity 86.8
@Cedarice 90.35
gulenyuzumsunsen 94.5
@SATURN71 101.1
@aylin68olacak
Bende oyle bende abur cubur hayatımı kaydırdıben üniversite sinavinda stres yüzünden aldim..
soru çözerken bi yiyordum bi çözüyordum valla ya
sonra hergün aldim işte üniversiteye başladığımda 70 kiloya geliyordum. anaaammm neyyyy dedim başladim 65 e düşmüşüm sonra gene aldim o abur cuburlardan hiç vazgeçmemişim.
Hosgeldiniz bende antalya da yaşıyorumAntalya da yaşıyorum. 32 yaşındayım 2 çocuğum var kilolarımın sebebi hamilelik ilk çocuğumda 59 dan 84 kiloya çıkıp 56 ya düştüm ikinci çocuğumda 86 ya kadar çıktı şuan 70.4 hedef kilom şimdilik 60 bu sefer o kadar azimli değilim o yüzden geldim biraz enerjiye ihtiyacım var =) başlıyorum hayırlı olsun inşallah bende her cuma tartılıyorum kk dan kalan alışkanlık
HoşgeldinAntalya da yaşıyorum. 32 yaşındayım 2 çocuğum var kilolarımın sebebi hamilelik ilk çocuğumda 59 dan 84 kiloya çıkıp 56 ya düştüm ikinci çocuğumda 86 ya kadar çıktı şuan 70.4 hedef kilom şimdilik 60 bu sefer o kadar azimli değilim o yüzden geldim biraz enerjiye ihtiyacım var =) başlıyorum hayırlı olsun inşallah bende her cuma tartılıyorum kk dan kalan alışkanlık
Valla pazartesi regl ödemiyle skandallllll bir şekilde 96 çıkmıştımHeyecanli olduguna göre güzel eksi gelecek heralde![]()
Ben de 92 liyim89lular çok burada![]()
Kızlar ben yaşlarınızı bilmiyorum hepinizin canım diye hitap ediyorum ama saygısızlık ediyormuşum gibi görünmeyeyim aklımda kalmıyor pek![]()
Ödemdir gider sen takılma devam etBende 1 kg artıda gözüküyorum yaneden anlamış değilim. Bazen oluyor ama bir hafta böyle bir sonraki hafta gidiyor. Öyle olur inşallah. Ama birden spora yüklendim ben yine oda etkilemiş olabilir. Sıkılaşıyorum ama kilo gitmiyor
![]()