• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Şimdi gelelim Doktor sonuçlarına;

12 hafta oldu diyete başlayalı

Başlangıç 93,1 kg.
Bugün kilom 81,85 kg.
Toplam verilen kg. 11, 250 kg.
Başlangıç yağ 41,7 kg.
Bugün yağ 30,6 kg.
Toplam verilen 11,1 kg. Yağ.
🧿🧿🧿

Hergun sporu da sordum. 1 saat Leslie 1 saat Eva fitness yapıyorum. Bir gün araya gerek yok dedi. Seni yormayan spor sorun olmaz dedi. Ağırlık falan değil ya ondan galiba. S sulisim

19 unda kontrol var 1.aylik Olcam ozaman sorarım doktoruma kasidim ayol ama varya bu ameliyat beni zorladı okadar ameliyat oldum burun(kanama içindi )
2 sezeryan
Safra kesesi
Meme küçültme
Ve bu karın germe yemin ediyorum sana 5 kez doğururdum sezeryanla
Karın germe hakkında hep aynı şeyi şeyi söylüyorlar canım... napacan her nimetin bir külfeti oluyor. Azimli ve güçlü bir yönün var kafaya koydun mu yapıyorsun. Akıllı düşünene kadar deli yol alırmış derler ya biraz çılgın olmak lazım hayatta...ben de senin gibi ani kararlar alır hayata geçiririm. Delilik kanımızda var ...:KK50:saglikla ve huzurla yaşa vişnelim...

Başlangıç 93,1 kg.
Bugün kilom 81,85 kg.
Başlangıç yağ 41,7 kg.
Bugün yağ 30,6 kg.
🧿🧿🧿

Hergun sporu da sordum. 1 saat Leslie 1 saat Eva fitness yapıyorum. Bir gün araya gerek yok dedi. Seni yormayan spor sorun olmaz dedi. Ağırlık falan değil ya ondan galiba. S sulisim
Vayy tebrik ederim canim 🤩

Slm Dr dan geldim. Sonuçları bildireceğim. Önce kilom

83,1 kg.
82,0 kg.
1,1 kg eksi
Oran 1,324
6. Takım için küçük, benim için büyük bir adım. 🤩😍♥️🥰
Hem takim hem de senin için cok guzel eksi cnm, tebrikler 😍😍😍😍

Başlangıç 93,1 kg.
Bugün kilom 81,85 kg.
Başlangıç yağ 41,7 kg.
Bugün yağ 30,6 kg.
🧿🧿🧿

Sonuclarin harikaaa cnm 👋👋👋👋
Böyle toplu gorunce insan daha bi motive olur

Back
X