- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baska eksik bildirim kalmadi abla insallah eksi ile gelirse yine guzel yuzdemiz varListede merve dışında bildirim yapmayan varmi![]()
Tebrik ediyorum guzel sonuc canimŞimdi gelelim Doktor sonuçlarına;
12 hafta oldu diyete başlayalı
Başlangıç 93,1 kg.
Bugün kilom 81,85 kg.
Toplam verilen kg. 11, 250 kg.
Başlangıç yağ 41,7 kg.
Bugün yağ 30,6 kg.
Toplam verilen 11,1 kg. Yağ.
Hergun sporu da sordum. 1 saat Leslie 1 saat Eva fitness yapıyorum. Bir gün araya gerek yok dedi. Seni yormayan spor sorun olmaz dedi. Ağırlık falan değil ya ondan galiba. S sulisim
Harikasın abla aynen öyle bir dahami gelicez bu dünyaya evet deli olduğumu söylerler özelikle eşim hala diyor hangi cesaretle yattın masaya şaşıyorum sana diyeKarın germe hakkında hep aynı şeyi şeyi söylüyorlar canım... napacan her nimetin bir külfeti oluyor. Azimli ve güçlü bir yönün var kafaya koydun mu yapıyorsun. Akıllı düşünene kadar deli yol alırmış derler ya biraz çılgın olmak lazım hayatta...ben de senin gibi ani kararlar alır hayata geçiririm. Delilik kanımızda var ...saglikla ve huzurla yaşa vişnelim...
Aynen canım. Ben de mutlu oldum. Bu gazla 10 kilo daha gider inşallah. Teşekkürler canım.Hem takim hem de senin için cok guzel eksi cnm, tebrikler
Sonuclarin harikaaa cnm
Böyle toplu gorunce insan daha bi motive olur
Haftasonunu kacamaksiz atlatirsan, senin aslinda iyi meton var cnm2 gün spor yaptım - 400 gördüm bu hafta korkun benden diğer takımlar hedefim 58,9çok inanıyorum başarıcam
![]()
![]()
![]()
Gooleden girince oldu cnmAbla tekrar giriş yap öyle oluyor bu son zamanlar yüklenmiyor foto
Bence deBaska eksik bildirim kalmadi abla insallah eksi ile gelirse yine guzel yuzdemiz var
Darisi bana insallah cnm :)) bende bi 10 kilo verip 8 lere düşersem birazdaha normal gorunecem :)Aynen canım. Ben de mutlu oldum. Bu gazla 10 kilo daha gider inşallah. Teşekkürler canım.
Unutmadım ya içimde kaldı akşam yerken seni anarım artık kulakların çınlarsa bilirsinBak hele benim yedigimi unutmamis![]()
Günaydınlar.
Herkese bol eksili bir gün diliyorum.
Pazartesi 1 Şubat :105 kg
Bu gün: 104 kg
Fark : 1 kg
Eki Görüntüle 2776758
Kilo Bildirimi
Geçen Hafta = 68.5
Güncel = 67.5
Fark = 1
Yüzde = 1.460
Gunaydin kizlar
tarti sonucum; pazartesi 74.3kg
guncel 73.2kg
fark; 1.1 kg
hedefim icin iyiydi![]()
Ben de bu hafta artilarla boguştumdün bile artidaydim
Az da olsa bugün eksiye düşmüşüm
Kilo bildirimi
Geçen hafta 101.1
Bugün 100.7
Fark 0.4
Yuzde 0.396
Eki Görüntüle 2776792
Kızlar yeni geldik eve hemen tartılıp resim çektim
Gitmişken biraz oturalım dedik çay içtim şekersiz 1 avuç çerez yedim kahvaltı yapmamıştım zaten bu hafta bunada şükür diyorum kabak en azından işe yaramış
Geçen cuma 82.200
Bu cuma 80.400
Eksi 1.800
Yüzde 2,189
Vermişken abartma bari dikkat et porsiyonlarınaEksi 1.800 ün şerefine gidim de bi tane çikilata yiyeyimbabam sağolsun bi büyük çanta abur cubur almış çocuklara
![]()
Süper hepsini yağdan vermiş olman nasip bana bizeŞimdi gelelim Doktor sonuçlarına;
12 hafta oldu diyete başlayalı
Başlangıç 93,1 kg.
Bugün kilom 81,85 kg.
Toplam verilen kg. 11, 250 kg.
Başlangıç yağ 41,7 kg.
Bugün yağ 30,6 kg.
Toplam verilen 11,1 kg. Yağ.
Hergun sporu da sordum. 1 saat Leslie 1 saat Eva fitness yapıyorum. Bir gün araya gerek yok dedi. Seni yormayan spor sorun olmaz dedi. Ağırlık falan değil ya ondan galiba. S sulisim
Slm Dr dan geldim. Sonuçları bildireceğim. Önce kilom
83,1 kg.
82,0 kg.
1,1 kg eksi
Oran 1,324
6. Takım için küçük, benim için büyük bir adım.![]()
Hayalini kaleme almış, ama inşallah o günleri de göreceğiz50 ye mi düşmüşün![]()
Zipzip- N Nidsalii E Elif_Eylul
Mefkurem
Elhan D Dileksnr S Senazeynep
Wilma11
T timesinfinityTutku44
selensu82 M mucizemsiin
Tesnim1903
madamhd S sulisim
POWERHACK
PAPATYAM
asysss ve tüm takim arkadaşlarim hepinize teşekkür ederim.
Denp Son 1 ayda 4 kg. Vermişim. Ama yağlarım 5 kg azalmış. Sporlar ve tavsiyen sayesinde. Miraya bayıldım. Çok teşekkürler.
Mezuniyetini de tebrik ederim.
Teşekkür ederimTebrikler
Abooo 700 kalori miVermişken abartma bari dikkat et porsiyonlarına
Benim gibi yapmanasıl gözüm döndüyse artık bu sabah cuma şerefine yediklerim 700 kalori vardı sanırım
![]()
Insallah görücezHayalini kaleme almış, ama inşallah o günleri de göreceğiz![]()
Ben senden kiloluyum ben seni ezerim kiDiyosun
Seni ezup geçeceğumm![]()
Sen bizi beğenmiyorsundilek ve gülserenin rakiplerine güldümm
dilegim sana rakip geldi![]()