• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Şimdi gelelim Doktor sonuçlarına;

12 hafta oldu diyete başlayalı

Başlangıç 93,1 kg.
Bugün kilom 81,85 kg.
Toplam verilen kg. 11, 250 kg.
Başlangıç yağ 41,7 kg.
Bugün yağ 30,6 kg.
Toplam verilen 11,1 kg. Yağ.
🧿🧿🧿

Hergun sporu da sordum. 1 saat Leslie 1 saat Eva fitness yapıyorum. Bir gün araya gerek yok dedi. Seni yormayan spor sorun olmaz dedi. Ağırlık falan değil ya ondan galiba. S sulisim
Tebrik ediyorum guzel sonuc canim 🥰

Karın germe hakkında hep aynı şeyi şeyi söylüyorlar canım... napacan her nimetin bir külfeti oluyor. Azimli ve güçlü bir yönün var kafaya koydun mu yapıyorsun. Akıllı düşünene kadar deli yol alırmış derler ya biraz çılgın olmak lazım hayatta...ben de senin gibi ani kararlar alır hayata geçiririm. Delilik kanımızda var ...:KK50:saglikla ve huzurla yaşa vişnelim...
Harikasın abla aynen öyle bir dahami gelicez bu dünyaya evet deli olduğumu söylerler özelikle eşim hala diyor hangi cesaretle yattın masaya şaşıyorum sana diye 🙋 kanimizda olsun yaşayalım güzel bu hayatı eminim bu sürecin sonunda çok guzel bir fizik olcak valla şuan gördüğüm göbek yok belide liposuction yaptırınca hafif kalça büyüdü sanki yağı oraya ektirmis gibi ama doktoruma sormuştum hocam bu popo neden böyle dediki simitleri alınca öyle görünüyor 😁 hepimiz sağlıkla huzurla yaşayalım abla nefes aldığımız sürece dolu dolu yaşayalım 💋💋❤️

2 gün spor yaptım - 400 gördüm bu hafta korkun benden diğer takımlar hedefim 58,9 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️çok inanıyorum başarıcam :confused: :confused: :confused:
Haftasonunu kacamaksiz atlatirsan, senin aslinda iyi meton var cnm 😁
Abla tekrar giriş yap öyle oluyor bu son zamanlar yüklenmiyor foto
Gooleden girince oldu cnm
Operadan yuklenmedi
Baska eksik bildirim kalmadi abla insallah eksi ile gelirse yine guzel yuzdemiz var
Bence de 😁
Sonucta guzel eksiler var, kimse de artida degil
Aynen canım. Ben de mutlu oldum. Bu gazla 10 kilo daha gider inşallah. Teşekkürler canım.
Darisi bana insallah cnm :)) bende bi 10 kilo verip 8 lere düşersem birazdaha normal gorunecem :)

Eki Görüntüle 2776755
Geçen hafta 60,1
Bu hafta 50,7
Fark 400
%0,665 Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul
😱😱😱😱🤪🤭 Bi an gerçek sandım🙈🙈🙈
Günaydınlar.
Herkese bol eksili bir gün diliyorum.
Pazartesi 1 Şubat :105 kg
Bu gün: 104 kg
Fark : 1 kg
Eki Görüntüle 2776758
👍👏👏👏👏
Kilo Bildirimi

Geçen Hafta = 68.5
Güncel = 67.5
Fark = 1
Yüzde = 1.460
👏👏👏
Geçen hafta 60,1
Bu hafta 59, 7
Fark 400
%0,665 Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul
Eki Görüntüle 2776776
👏👏👏
Gunaydin kizlar
tarti sonucum; pazartesi 74.3kg
guncel 73.2kg
fark; 1.1 kg
hedefim icin iyiydi 💃😊😊😊
👏👏👏👏
Ben de bu hafta artilarla boguştum 😐dün bile artidaydim
Az da olsa bugün eksiye düşmüşüm

Kilo bildirimi
Geçen hafta 101.1
Bugün 100.7
Fark 0.4
Yuzde 0.396

Eki Görüntüle 2776792
👏👏👏
Denp Denp Mezuniyetin hayırlı olsun💕
Denp Denp mezunmu oldun tebrikler 👏👏👏🙋‍♀️🧿🧿🎉🎉🎉
Geçen cuma 72,7 bu cuma 72,1 giden 600 gr şükür 🎈 Zipzip- Zipzip-
👏👏👏👏👏👏
Herkesi tebrik ederim🙋‍♀️

Kızlar yeni geldik eve hemen tartılıp resim çektim
Gitmişken biraz oturalım dedik çay içtim şekersiz 1 avuç çerez yedim kahvaltı yapmamıştım zaten bu hafta bunada şükür diyorum kabak en azından işe yaramış 🙈
Geçen cuma 82.200
Bu cuma 80.400
Eksi 1.800
Yüzde 2,189
🧿🧿👏👏Tebrikler

Eksi 1.800 ün şerefine gidim de bi tane çikilata yiyeyim😂😂😂 babam sağolsun bi büyük çanta abur cubur almış çocuklara 🤭😅😅
Vermişken abartma bari dikkat et porsiyonlarına🤭
Benim gibi yapma🤪nasıl gözüm döndüyse artık bu sabah cuma şerefine yediklerim 700 kalori vardı sanırım🙈🙈🙈

Şimdi gelelim Doktor sonuçlarına;

12 hafta oldu diyete başlayalı

Başlangıç 93,1 kg.
Bugün kilom 81,85 kg.
Toplam verilen kg. 11, 250 kg.
Başlangıç yağ 41,7 kg.
Bugün yağ 30,6 kg.
Toplam verilen 11,1 kg. Yağ.
🧿🧿🧿

Hergun sporu da sordum. 1 saat Leslie 1 saat Eva fitness yapıyorum. Bir gün araya gerek yok dedi. Seni yormayan spor sorun olmaz dedi. Ağırlık falan değil ya ondan galiba. S sulisim
Süper hepsini yağdan vermiş olman nasip bana bize

Zipzip- Zipzip- N Nidsalii E Elif_Eylul Mefkurem Mefkurem Elhan Elhan D Dileksnr S Senazeynep Wilma11 Wilma11
T timesinfinity Tutku44 Tutku44 selensu82 selensu82 M mucizemsiin Tesnim1903 Tesnim1903 madamhd madamhd S sulisim POWERHACK POWERHACK
PAPATYAM PAPATYAM asysss asysss ve tüm takim arkadaşlarim hepinize teşekkür ederim. 🤗♥️🥰😍🤩🤗🤩😍♥️🥰🤩🤗🤗♥️♥️
Denp Denp Son 1 ayda 4 kg. Vermişim. Ama yağlarım 5 kg azalmış. Sporlar ve tavsiyen sayesinde. Miraya bayıldım. Çok teşekkürler.

Mezuniyetini de tebrik ederim.
🥰🥰Canım tebrik ediyorum senide cokgüzel ilerliyorsun 🤗
Teşekkür ederim 🥰🥰
Vermişken abartma bari dikkat et porsiyonlarına🤭
Benim gibi yapma🤪nasıl gözüm döndüyse artık bu sabah cuma şerefine yediklerim 700 kalori vardı sanırım🙈🙈🙈
Abooo 700 kalori mi:eek:
Benim yedigim minnak bi çikilataydı 🤭😅😅
Ama bu hafta toparlicam👀👀
Hayalini kaleme almış, ama inşallah o günleri de göreceğiz 👍☺️
Insallah görücez 🥰🥰🥰

Back
X